Reviews van deze auteur

Afschuwelijk

Review over ModiFast

Eergisteren besloten dat ik dringend moet gaan afvallen (180 cm, 89 kg), een kilootje of 12. Ik vind het altijd zo moeilijk om een begin te maken, dus ik dacht dat met Modifast te doen. Even paar weken Modifast om een goede start met afvallen te hebben. Op deze site (positieve) ervaringen gelezen en vol goede moed 3 pakken gekocht.

Muesli appel-kaneel, pudding-caramelsmaak en een shake met banaansmaak.
Begonnen met de muesli. Zo goor, zo ontzettend goor. Ik ging echt over mijn nek, Ik kreeg kokhalsneigingen en heb uiteindelijke het bakje niet leeggegeten. Mijn lichaam weigerde gewoon nog een hap weg te werken.

De volgende maaltijd had ik stervende honger (want de vorige maaltijd had ik niet helemaal op gegeten). Deze keer Pudding-caramel smaak. In eerste instantie viel deze variant me mee. Zoet en de karamelsmaak was goed te doen. Maar de structuur en de gore nasmaak waren het zelfde als muesli-appel-kaneel. Het is net behangplaksel met een chemische smaakmaker. En ook nu weer weigerde mijn lichaam het spul weg te werken. Ik kreeg het gewoon niet doorgeslikt en kreeg kokhalsneigingen.

Nee, voor mij geen Mofifast meer. Ik ga wel afvallen op de ouderwetse manier: gezond en veel minder eten en veel bewegen.

Sterke punten
- niet hoeven nadenken wat je gaat eten en daarmee niet in de verleiding komen meer te te eten dan je mag

Zwakke punten
GOOR!!!! Echt afschuwelijk! Niet te eten.

reacties: