Reviews van deze auteur

hoe het verder gaat

Review over ModiFast

Vandaag staat de meter op 8 kilo afgevallen.........lekker gevoel

Alleen mijn vrouw ziet al verschillen de andere bekenden en collega's zien of zeggen nog niks........maar dat gaat wel komen neem ik aan. Ik zelf zeg niks :)

Vanmorgen had ik een zakje moezli en het bakje ff in de koelkast gezet.........was de tijd vergeten en na een uurtje eruit gehaald. Heerlijk kan ik je zeggen.........Het karton had plaatsgemaakt voor heerlijk gezwolen graantjes in een stevig papje.......Zeker het proberen waard.

De tip van de pudding om die ff in de vriezer te zetten had ik hier elders gelezen maar is ook zeker aan te bevelen. Succes allemaal
Zelf heb ik het idee dat het steeds makkelijker wordt. De hoofdpijn is nagenoeg verdwenen en honger gevoel heb ik nu in het geheel niet meer.
Wel veel drinken.....!

KOPPIJN

Review over ModiFast

Ik ben nu ook 4 dagen bezig. De 2e dag kregen we eters en heb ik beetje spagetti meegegeten daarna heb ik me aan de 3x modi per daggehouden.
Ik begon op 108 kilo en zit nu op 104.........dat motiveert wel kan ik je zeggen.

Ik paar van die plastic flesjes...kant en klaar geprobeerd maar die vind ik relatief duur. Nu hebben ik paar pakken gekocht met verschillende smaken........ook de muslie variant die hou ik voor savonds dan is er nog iets te kauwen :D
De flesjes gebruik ik als shaker voor de poeder zakjes en dat drinkt wel lekker weg.

Sterke punten
Je zie direct dat het werkt..........en het is niet vies
Eigelijk heel makkelijk........te bereiden en de prijs is te overzien

Zwakke punten
Ik heb wel last van hoofdpijn in de loop van de middag.........maar met een paracetamol is dat ook snel weg. Ik drink veel cola light en loop regelmatig naar de WC........de liters/kilo's lopen eruit denk ik dan maar :)

reacties:

Review: KOPPIJN

dank voor de reacties.........

leuk dat jullie ook begonnen zijn........nu ff volhouden hoor
Vanmorgen bij het wakker worden merkte ik dat mijn darmen weer op gang gekomen zijn en was aan de "dunne" . Ik denk zelf dat het komt door de 2 opkikkers die ik gisteren had genomen. Die smaakte zo lekker dat ik er maar 2 heb genomen en was bovendien lekker warm.........Afgezien van het klote weer denk ik dat de bloeddruk ook iets daalt en daarom snel het gevoel heb dat het "kil"is in huis.
De weegschaal stond vanmorgen op 102,2 ........kijk en dat is wel lekker en motiveert goed. Ik sta iedere morgen ff op de weegschaal........zie wel dat het nu iets minder hard gaat dan de eerste dagen maar dat is normaal lijkt me.

Vandaag (en de rest van de week) is bij Kruidvat modifast in de aanbieding met 25% korting........dus ff paar pakken inslaan voor de komende weken. Volgende week maandag begin ik aan mijn fase 2 (week 3) (2x modifast en 1 lichte maaltijd)

Veel succes dames en tot ziens

Review: Enorm afvallen

Erik en hoe gaat het nu.........ben benieuwd naar je voortgang