Afvallen! Help!

Hoi allemaal,
Mijn naam is Femke, 25 jaar oud en ik weeg op dit moment 74 kg. Al jaren ben ik aan het diëten, lijnen en afvallen maar ik val steeds weer terug in mijn oude ritme. Ik wil graag 10 kg afvallen. Ik wil graag proberen om te gaan Modifasten voor 3 week. Het vervelende is dat ik niet op mijn werk aan de modifast wil gaan... Dus slechts 2x modifast maaltijden per dag. Weet iemand wat voor vervangende maaltijd ik hier voor kan nemen? En heeft iemand nog andere tips en trucs?

Groetjes,
Femke

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

3 reacties

Wat ik je kan aanraden is geen kholydraten eten, dat is rijst aardappel en brood. Eet bv yoghurt mager 0% vet van optimel daarbij een stuk fruit het liefst geen banaan. Groente, vlees en vis.

Wil je stoppen met shaken moet je goed afbouwen! Laat je lichaam langzaam wennen aan kholydraten en ga niet in 1x stoppen met shakes. Drink bv 1 shake in de avond als maaltijd vervanger en eet in de ochtend volkorenbrood met yogurt en fruit en in de middag crackers met een stuk fruit. Wel mager beleg!

Trek in snoepen, neem een handje noten rozijnen of fruitsalade!
Zoette witte wijn of wijn mag als je het max bij drie houd!
Dit wel bv in het weekend maar niet als standaard erbij!

Succes!

Hoi, ik ben wel eens benieuwd of je het gelukt is om 10kg af te vallen in 3weken. Ik ben gestart met modifast, zou ook 10 kg willen afvallen maar in 6weken :-)

Ja het is mij zeker gelukt alleen niet in drie weken, ik weeg nu 73 en woog 83. Ik zit al ongv een maandje op het zelfde gewicht. wel ben ik uit eten geweest en heeft mijn lichaam even een pauze. Ik blijf dus hangen op dit gewicht, ook wel een plateau genoemd. Ik moet nu gaan sporten om mijn lichaam te blijven stimuleren maar dat komt helemaal goed! Ik heb het mij zelf ook gegunt om een keer in de maand uit eten te gaan of iets te eten wat ik lekker vind. Anders als ik dat niet doe gaat mijn lichaam minder hard werken omdat het gaat wennen aan het eetpatroon die ik nu heb.

Hoe is het bij jou?

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ModiFast
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden