Reviews van deze auteur

Modifast week 1

Review over ModiFast

Hallo iedereen !

Morgen zal ik sinds 1 week bezig zijn met het modifast dieet. De eerste dagen was het doorbijten en toen heb ik 's middags en 's morgends enkel een shake gedronken maar 's avonds wel een salade of soep gegeten. Maar sinds gisteren ga ik toch voor 3 shakes per dag en verder niets, mijn hongergevoel is nu ook fel verminderd dus het is nu gemakkelijker vol te houden. Ik vind de bananenshake ook echt lekker dus dat scheelt. Ik ben nu 2,5 kilo afgevallen. Mss niet zo spectaculair als bij sommigen hier, maar ik vind het toch prima ! Ik hoop op 3 weken 6 kilo afgevallen te zijn.

Nog veel succes gewenst aan iedereen !

Sterke punten
NIet bedenken wat je moet in huis halen om te eten
je valt sowieso wel af

Zwakke punten
Je moet toch echt n doorzettingsvermogen hebben, want het is eentonig

Hey allemaal

Review over ModiFast

Hoi allemaal !

Ook ik ben begonnen aan het modifast dieet. Ik ben gisteren begonnen met een gewicht van 73,5 voor 1m65. Vorig jaar rond deze periode woog ik 10 kilo meer. Die heb ik er redelijk snel kunnen afwerken door een dieet te volgen. Maar nu ben ik al sinds juni stabiel op 73-74 en wil nu graag verder afzakken naar 62-64kilo. Dat is mijn oude gewicht dus heb een hele kleerkast dat op me staat te wachten. Ik ben 2,5 jaar geleden ziek geworden aan mijn schildklier (ziekte van graves basedow), waardoor ik op een paar maanden tijd toen 25kilo was aangekomen.. geen pretje !! Maar sinds september 2010 ben ik daarvan genezen dus nu wil ik terug de oude 'ik' worden ! Want geef toe, we voelen ons allemaal beter in ons vel met een paar kilo's minder !

Dus gisteren ben ik begonnen en vanmorgen woog ik al 72.. dat zal wel gwn vocht zijn, maar het motiveert wel ! Ik ga toch proberen de kuur van Modifast intensive 3 weken te volgen en zien wat dat geeft.. ik hoop toch op een 6-tal kilo kwijt te geraken op deze manier. Ik had gisterenavond wel enorme honger dus ik denk dat ik vanavond wel een soepje ga maken.

Succes iedereen !!

Sterke punten
Snel gewichtsverlies

Zwakke punten
Zin in eten, honger

Honger

Review over ModiFast

Hoii, wat leuk jullie reacties allemaal te lezen ! Werkt enorm motiverend... Ik ben zelf nu aan m'n 3de dag bezig, mr ik vind het enorm zwaar... heb echt heel veel honger en voel me erg slap en heb ook last van winderigheid :s. Ik moet "maar" 10kilo afvallen, zou het erg zijn moest ik meteen op fase B overstappen en daar wat langer blijven totdat ik de kilo's kwijt ben ? Ik heb me momenteel nog niet gewogen, ga dat morgen pas doen (hopelijk is er iets af !!) Groetjes en veel succes nog aan iedereen !!

Sterke punten
Relatief goedkoop, gemakkelijk
Lekker (ik neem wel enkel de banaan)

Zwakke punten
Zin om te eten !!
Honger
Winderigheid

reacties:

Review: revieuw

Hey !

Ik ben sinds zondag bezig, dus we knn elkaar wat opvolgen dan :)
Ik eet smorgens en smiddags een shake, verder ook echt niets anders en 's avonds een heel lichte salade of soep... zodat er toch wat afwisseling is. Ben nu anderhalve kilo kwijt, ik hoop tegen zondag 2,5 kilo. Ben begonnen met 73,5kg.

Veel succes iig !!

Review: modifast

Welke smaken van shakes heb je geprobeerd ? Ik vind de bananenshake wel lekker... Als je het echt niet lust zal het denk ik moeilijk zijn om dit dieet te volgen. Ik wens je toch heel veel succes ! Ik woog vorig jaar zelf 84 kilo voor 1m64 dus ik weet je je voelt. Nu weeg ik 72 dmv een dieet en nu volg ik modifast.

Groetjes

Review: Hey allemaal

Dankje !

Ik denk toch niet dat ik modifast intensive ga volgen, maar wel 's morgends en 's middags en shake en 's avonds een salade of zelfgemaakte soep. Ik denk dat het gewichtsverlies op deze manier ook wel snel zal gaan aangezien de calorieinname op deze manier ook erg laag blijft & op deze manier zit er toch een béétje variatie in want ik drink alleen de bananenshakes. Ik ben heel benieuwd hoeveel ik op 1 week tijd hiermee zal afvallen. Als het echt tegenvalt, zal ik toch overschakelen op enkel en alleen te shakes. Ik zou graag hebben dat die eerste kilo's er snel afgaan, zodat het niet veel meer is tegen de zomer :-)

Ik ben benieuwd hoe jouw tweede week zal verlopen, Roos ! Hou me op de hoogte als je wil.

Veel succes nog !

Review: Hey allemaal

Oh en trouwens heel knap dat je zo goed hebt volgehouden de eerste week en al 4 kilo bent afgevallen ! Da's wel een pak. Voel je het al in je kleren ? Want 5 kilo is toch al een maatje minder...

Veel succes nog !