Reviews van deze auteur

begonnen!!

Review over ModiFast

Ben vanochtend begonnen, wil minimaal 25 kilo afvallen. Als er meer mensen zijn begonnen, zou het leuk zijn om te berichten hoe het gaat. Ik neem strikt 3 zakjes per dag, geen tussendoortjes en snacks. Dit heb ik 10 jaar geleden ook gedaan en ben toen in 8 weken 23 kilo afgevallen.

Sterke punten
makkelijk, snel afvallen

Zwakke punten
discipline

gewoon doen

Review over ModiFast

Hallo allemaal,

Ben afgelopen maandag begonnen met Modifast, het middel heb ik eerder gebruikt en toen in 8 weken 23 kilo afgevallen. Het werkt echt wel. Natuurlijk gaan de shakes op een gegeven moment tegen staan. De eerste week hoofdpijn en niet zo gezellig voor je medebewoners. Ik lees iedere keer of je nog wat extra mag eten, dus niet. Ik heb nu de flesjes mee naar mijn werk vind het ideaal, zijn wel wat meer calorieen maar het is handiger.
De chocoladesmaak is veel te zwaar als je op dieet bent, voor mij werkt het best sinaasappel of vanille en van de flesje rode vruchten, zijn nu in de aanbieding voor 1 euro bij het kruidvat. Ga pas volgende week maandag op de weegschaal. Zet allemaal door het is geen leuk dieet maar het werkt wel.

Sterke punten
makkelijk

Zwakke punten
vieze smaak in de mond

nieuwe start

Review over ModiFast

maandag 2 januari start van het dieet met modifast, heb al eerder dit dieet gevolgd en 23 kilo afgevallen. Mijn streven is 25 kilo en ben super enthousiast, modifast is prima vol te houden als je voldoende discipline hebt.

Laat weten hoe het na 1 week is.

Allemaal veel afvalplezier.

jantien

Sterke punten
snel afvallen

Zwakke punten
vieze smaak in de mond

jannie

Review over ModiFast

Hoi Jannie,

Heb je echt maar 3 shakes per dag genomen, twee liter water. En misschien heb je wel te weinig overgewicht.

Heb zelf recent 3 weken modifast gedaan, en ben bijna 12 kilo afgevallen, door echt alleen maar 3 shakes en 2 liter water.

Begin aanstaande maandag weer.

Succes jantien

Sterke punten
eenvoudig

afvallen

Review over ModiFast

Je moet volhouden ben nu 2 weken bezig en ben inmiddels 9 kilo kwijt. Je kunt altijd een paar dagen stil staan, maar dan gaat het gewoon weer.

Succes

modifast

Review over ModiFast

Ben nu ook ruim 1 week bezig met Modifast en ben 6.6 kg afgevallen, sta de laatste twee dagen stil met mijn gewicht.
Kun je mij vertellen wat psylliumvezels zijn en waar ik dit kan kopen.

Sterke punten
goed vol te houden

Zwakke punten
geen

Prima dieet

Review over ModiFast

12 jaar geleden woog ik 105 kg. bij een lengte van 1.63. Dus zeer zwaar. In overleg met de kaakchirurg kreeg ik een kaakklem. Begeleiding van een dieetiste en zij schreef modifast voor. In 7 weken tijd ben ik toen 23 kg afgevallen. Modifast helpt echt wel. Alleen moet je discipline hebben en daar scheelt het bij nogal.
Begin nu weer met modifast, en ben er wel van overtuigd als je discipline hebt dat de kilo's eraf vliegen. Wel heel veel water drinken de eerste dagen i.v.m. hoofdpijn.

Sterke punten
Veel tijd over
snel kilo's verliezen

Zwakke punten
Smaken mochten wel uitgebreid worden
Overdag vaak tanden poetsen, je krijgt een vieze smaak in de mond

reacties:

Review: Morgen beginnen

Hoi,

Wees verstandig en gebruik de eerste week geen extra's. Dat heeft absoluut effect op het afvallen. Het is de eerste week echt wel moeilijk, veel water drinken en je kunt wat hoofdpijn hebben. Zet hem op, modifast werk echt.