Reviews van deze auteur

Resultaat al na 2dgn!

Review over ModiFast

Hoi allemaal,

Ik ben klein van stuk, net 8 wkn geleden gestopt met roken waardoor ik 5 kilo was aangekomen. Ik vond mezelf al te zwaar en in totaal wil ik 10 kilo kwijt. Zodat ik met mijn lengte van 1.55 weer netjes 50 kg weeg. Klinkt weinig, maar voor de zwangerschap nu inmiddels 4 jr geleden was ik altijd al slank met maatje 34. Dat hoeft opzich niet meer. Maar gewoon maatje 36-38 en tussen de 50-53 kg wegen voel ik me goed bij. Ik ben nu op aanraden van mijn schoonmoeder begonnen aan Modifast en doe dit nu 2 dagen. Elke 2 uur eet ik iets.
08:00 uur een shakie.
10:00 uur tussendoortje een reep of z'on Modifast koekje.
12:00 uur lunch met een shakie of pudding.
14:00 uur fruit
16:00 uur een opkikkertje en een reep of koekje.
18:00 uur eet ik mijn avond eten , maar dan alleen 400 gr groenten en een mager stukje vlees of vis.

Ik wil nu eenmaal niet zonder een warme maaltijd. Misschien dat ik iets minder snel afval hierdoor. Maar ben al super tevreden met 1,5 kg in 2 dagen.

Ik moet er wel bij zeggen dat ik 2x per week intensief sport met een personal trainer die met mij werkt aan gericht afvallen. En ik denk dat lijnen met sporten het beste werkt.

Negatief is dat ik me een ongeluk plas! Om het half uur zeker merk ik nu. Ik hoop dat het minder wordt. Want dit vind ik niet zo leuk.

Nou allemaal succes met afvallen!

Sterke punten
Snel resultaat en alle modifast producten vind ik nog lekker ook. Je behaalt ook resultaat ook al heb je toch een beetje afgeweken van het schema. Bv als je toch wel warm eet s'avonds ipv shakies heb je nog steeds resultaat.

Zwakke punten
Veel plassen en duizelig ivm zout te kort

reacties: