403-forbidden

Easy Slim Reviews

  • Zeer tevreden met mijn resultaat. Heb er wel bij gesport moet ik zeggen. Ik kan het iedereen asnradrn

    Sterke punten
    Makkelijk vol te houden en je hoeft zelf niet veel te doen

    Zwakke punten
    Is wel een luxe product

    Door Peter op 21 juni 2019 Reageer
  • Totaal niet eens met bovenstaande. Hebben deze mensen zich wel aan de voedingstips gehouden? Ik ben super tevreden en na 10 weken, 10 kilo kwijt geraakt! En nog nooit zo makkelijk

    Sterke punten
    makkelijk te doen

    Zwakke punten
    niks

    Door Elisabeth de Vries op 20 juni 2019 Reageer
  • Ik had beter moeten weten. Oprah Winfrey zei het al ooit: “Als er een afslankmiddel zou bestaan, dat werkt, dan zou ik nu slank zijn!”
    Ik heb de proefbehandeling gedaan en een serie van 10 gekocht. 1x per week. Er nu 7 gehad. Geen enkel resultaat. Helemaal niets. Weggegooid geld. Had ik deze reviews maar gelezen voor ik dit deed... op de easyslimsite staan alleen positieve reviews... :-(

    Sterke punten
    Aardige vrouw. Maar dat is het enige positieve.

    Door Sam op 19 juni 2019 Reageer (1 reactie)
  • Na 9 weken 1,5 kilo kwijt . Geen maatje minder Het lag aan mij want het was ineens een kuur die je 10 weken moet volgen ,ik kon tussendoor 2 weken niet wat ik vooraf bij de intake aangegeven heb .Toen ik zei dat ik er geen vertrouwen in had ,werd terwijl ik in mijn slipje onder de behandeling behoorlijk intimiderend tegen mij gesproken waardoor ik me behoorlijk onveilig voelde . Ik heb nog behandelingen tegoed maar eigenlijk is het grote onzin en voel me niet op mijn gemak om nog te gaan .Op de site staat blijvend je vet weg maar als je tegen het einde loopt wordt je bang gemaakt dat je het wel moet onderhouden en de meeste klanten bang hier voor zijn en 1 of 2 x in de maand terug komen .Nul begeleiding en als als je zegt dat het niet hard genoeg gaat is ieder lichaam anders maar ik kijk wel tegen een poster aan waarop staat 20 kg kwijt in 10 weken .Persoonlijke begeleiding op de sportschool voor dit geld zou meer opgeleverd hebben.

    Sterke punten
    Kan er geen noemen

    Zwakke punten
    Geen tussentijdse evaluatie of begeleiding

    Door Lien op 27 mei 2019 Reageer (1 reactie)
  • Na 9 weken 1,5 kilo kwijt . Geen maatje minder Het lag aan mij want het was ineens een kuur die je 10 weken moet volgen ,ik kon tussendoor 2 weken niet wat ik vooraf bij de intake aangegeven heb .Toen ik zei dat ik er geen vertrouwen in had ,werd terwijl ik in mijn slipje onder de behandeling behoorlijk intimiderend tegen mij gesproken waardoor ik me behoorlijk onveilig voelde . Ik heb nog behandelingen tegoed maar eigenlijk is het grote onzin en voel me niet op mijn gemak om nog te gaan .Op de site staat blijvend je vet weg maar als je tegen het einde loopt wordt je bang gemaakt dat je het wel moet onderhouden en de meeste klanten bang hier voor zijn en 1 of 2 x in de maand terug komen .Nul begeleiding en als als je zegt dat het niet hard genoeg gaat is ieder lichaam anders maar ik kijk wel tegen een poster aan waarop staat 20 kg kwijt in 10 weken .Persoonlijke begeleiding op de sportschool voor dit geld zou meer opgeleverd hebben.

    Sterke punten
    Kan er geen noemen

    Zwakke punten
    Geen tussentijdse evaluatie of begeleiding

    Door Lien op 27 mei 2019 Reageer (1 reactie)
  • Prettig ontvangst door de dames .Goede uitleg in een rustige en nette omgeving.

    Sterke punten
    Ontvangst en begeleiding door aardige dames.Goede uitleg in rustige atmosfeer.
    Prettige omgeving

    Zwakke punten
    Weegschalen bij Easy slim zijn erg bijzonder. Deze geven sowieso niet het juiste gewicht aan.
    Het verschil per week was zelfs 6 kilo .De ene week 6 kilo eraf, de volgende week er weer 6 kilo bij.......heel bijzonder.Vooral als je bedenkt dat mijn eetgedrag het zelfde bleef.....Het geheel werd er zo niet geloofwaardiger op 😰

    Door Evelien op 20 mei 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik wilde graag een beetje afvallen en dacht dat deze methode een goede steun zou zijn. Het apparaat is heel onplezierig en je moet die dag geen koolhydraten en melkproducten eten. Veel water groenvoer en ei. Dit heb ik de eerste weken braaf gedaan. Er gebeurde helemaal niets. Als er iets af ging dan was het vocht en dat was de volgende dag gewoon weer terug. Tussendoor vakantie gehad en uiteraard vond men bij easyslim dat de reden dat er geen effect was. Waar men op hoopt tijdens de behandeling, is dat je zelf minder gaat eten en zo dus gaat afvallen. Dat apparaat doet niets. Als het apparaat echt zou werken, zou je ook afvallen terwijl je eetpatroon gelojk blijft. Het afvallen moet je dus echt zelf doen.
    Ik kreeg op het eind nog een paar behandelingen cadeau omdat het resultaat weg bleef. Ik vond de eigenaar van de kliniek een engerd en toen hij zei dat een tussendoortje van tomaten en wortelen niet goed was omdat er zoveel suikers in zitten, ben ik afgehaakt.
    Het is nep. We stinken er allemaal weer in omdat we zo graag een paar kilo kwijt willen en het gewoon heel lastig is om af te vallen. Het recept blijft toch. Gezond eten en meer bewegen en zelfs dan is een kilo eraan eten heel makkelijk en eraf krijgen heel erg moeilijk.

    Sterke punten
    Geen. Nep. Ze doen het heel mooi overkomen. Hele aardige meisjes die er werken.

    Zwakke punten
    Niet eerlijk.
    Apparaat werkt niet.
    Behandeling is heel onplezierig

    Door Claudine op 15 mei 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • easyslim - het woord zelf is al een dikke leugen !
    Denk echt 3x na en begin er niet aan !! Het is zoveel geld en afvallen gaat echt niet terwijl je ligt.
    Na 10 behandelingen op de trilbank is de huid wat gladder [en wanneer je iets wilt zien: iets minder bobbelig op de dijen -]. Maar er is GEEN GRAM GEWICHT vanaf - echt niet !
    Een massagehandschoen werkt netzo en is 100 x goedkoper -
    Heel triest en naar, dat zo’n instituut mensen hoop geeft --
    De meiskes in de studio kunnen het ook niet helpen - Zij hebben hun instructies, zijn meer dan vriendelijk. Opvallend is wel, dat ze nooit informeren: ben je al afgevallen ?

    Sterke punten
    Rustige niet te warme ruimte en allervriendelijkste medewerkers

    Zwakke punten
    Er worden resultaten genoemd [10 kg eraf in 10 weken moet lukken -] na de proefbehandeling, welke helemaal niet waargemaakt worden. Heel triest en gemeen. Op een behandeldag moet je 500 Kcal nuttigen en enorm veel drinken. Raar voorschrift: doen alsof zo'n apparaat het voor je doet en nu mag je het toch weer zelf doen en afzien.

    Door Manon op 12 februari 2019 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Over dieet of wat dan ook met mij niet gesproken. Alleen veel water drinken.

    Werkt voor geen meter. Zonde van de centen.

    Door Johan op 16 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na 11 behandelingen is je huid lekker zacht van het getril, maar geen gram eraf. Wel honderden euro's.
    Wanneer je je zou houden aan hun voorschrift: 500 Kcal eten op een behandeldag - ja, dan zou je nu 5 kg kwijt kunnen zijn. Maar lijnen kun je ook alleen, zonder zoveel geld uit te geven !
    Erg dom geweest ! Maar ik had net wat extra geld en hoopte op stimulans bij het lijnen.

    Sterke punten
    Zeer correcte en vriendelijke behandeldames in prettige ruimtes -

    Zwakke punten
    Al na de proefbehandeling voel ik me bij de neus genomen. Wanneer de behandelaar het meetlint de tweede keer iets lager op het been cq iets strakker aanhaalt, dan kom je makkelijk op 4 cm verschil.

    Door anne op 16 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 10 Behandelingen geboekt plus shakes. Kosten €700 . Ik wilde 5 kilo afvallen en hoopte op een wat strakker resultaat voor buik en benen. Door onvoorziene omstandigheden een aantal keren gemist. Hierdoor zou er volgens Easyslim geen resultaat zijn.
    Ik ben zelfs een kilo aangekomen.
    Er is geen goede begeleiding. Denk goed na voor je hieraan begint

    Door Ellen op 2 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb, na een proefbehandeling, een hele kuur van 10 behandelingen geboekt. Zonde van het geld, geen cm eraf. En al helemaal geen confectiemaat of kilo's.
    Je krijgt niets terug indien behandeling niets doet, € 600 en een illusie armer.

    Door mirjam op 1 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij de intake werd gezegd dat ik na 6-8 behandelingen resultaat zou zien. Dit in tegenstelling tot de flyer waar op staat dat je minimaal 4 centimeter verliest anders betaal je niet!!!
    Je begrijpt het al. 10 behandelingen plus de proefbehandeling. Volle pond betaald.... Geen millimeter resultaat. Nu krijg ik 2 gratis behandelingen.....
    Zeer teleurstellend. Info vooraf klopt dus niet

    Sterke punten
    Heel vriendelijke dames

    Zwakke punten
    Incorrecte info op flyer en bij intake

    Door Angie op 18 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Easy Slim

Schrijf je eigen review