403-forbidden

Easy Slim Reviews

  • Heel blij met het resultaat tot nu toe. Heb mijn eetpatroon omgegooid maar wel zodat ik het vol kan houden . De behandelingen vind ik ook pretty elke week.

    Door Melinda op 4 maart 2020 Reageer
  • Top

    Ik ben nu 5maanden bezig en heb er 12 kilo van af ,
    Het is heel goed te doen de behandeling en begeleiding van Brenda uit Soest

    Sterke punten
    Begeleiding

    Zwakke punten
    Heb ik niet

    Door Stina op 25 februari 2020 Reageer
  • Blijkbaar ben ik één van de weinigen die de behandelingen een teleurstellende en kostbare ervaring vond.
    Ondanks de enthousiaste en vriendelijke medewerkster had de 10-rittenkaart bij mij weinig effect. Zelfs niet op de specifieke plaatsen waar de banden werden aangebracht, zoals bijvoorbeeld aan de binnenkant van mijn bovenbenen.
    In de eerste 4 weken was ik wel totaal 5 kilo afgevallen, maar dat kwam doordat ik erg goed aandacht schonk aan wat en wanneer ik at. De medewerkster gaf mij ook continue aan dat de meeste mensen pas resultaat zien rond de 6e a 7e behandeling dus leefde ik in de veronderstelling dat de zichtbare verandering nog wel zou volgen. Maar ook tegen die tijd veranderde er helaas weinig bij mij ... Ook hier werd niet zoveel aandacht aan geschonken toen ik mijn teleurstelling had aangegeven. 'Ja, de één reageert er anders op dan de ander'. Wel kreeg ik elke behandeling (veelal dezelfde) verhalen te horen van anderen over die zich wél energieker voelden en daadwerkelijk afvielen.
    Tussentijds werd er nog wel een meting van oa het vocht in mijn lichaam gedaan. Maar bleek dat de benodigde apparatuur het niet deed. 'Ik doe dit later nog een keer' maar dit is echter ook nooit meer gedaan
    Aan het einde van de 10-rittenkaart, of tussentijds, werd er ook geen enkele 'omvang' meting verricht. Daar waar ze in de proefbehandeling en in de advertenties wel mee schermen, dat dit zienderogen zal afnemen.

    Ondanks dat ik wel afgevallen ben, is dit écht niet te wijten aan de dure behandeling. De tussentijdse zorg én met name nazorg vond ik veel te weinig. Klinkt misschien wat lullig, maar je zou minstens een klein receptenboekje of zoiets verwachten voor dat geld. Ja, ik kon dit bij hun kopen. Alsmede speciale shakes om het afvallen te bevorderen.
    Op mijn vraag of er ook een evaluatieformulier of -gesprek aanwezig is om verbeterpunten aan te leveren, wist men dit eigenlijk niet. Naar mijn idee moet dit ook deel uitmaken van de behandeling. Net als dat aan het einde van de 10-rittenkaart er samen gekeken wordt naar het behaalde resultaat. Niet dat men er maar vanuit gaat dat je een nieuwe kaart koopt en in 'onderhoud' gaat. Want ja, 'dat doet ook iedereen'.
    Nu was het 'kijk maar wat je doet, je weet ons te vinden'.

    Al met al bood alles mij niet het behaalde resultaat. Uiteraard jammer, want ik had er simpelweg meer van verwacht. En zeker voor zoveel geld ...

    Sterke punten
    De vriendelijke medewekster en haar enthousiasme.
    Alles ziet er keurig netjes en verzorgd uit.

    Zwakke punten
    Veel

    Door Marck op 23 februari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Ben klant in Zutphen.
    In 6 weken dus halverwege mijn 10 ritten al 6 kilo kwijt.
    Dit suc6 komt door de goede combinatie van behandeling en dieet.
    Hierdoor voel ik me veel vitter en heb meer zin in bewegen.
    De behandeling onder steunt mij enorm.
    Mijn spieren bouwen zich op en de veranderde eet gewoonte is goed vol te houden.
    Draag kleding die al jaren in de kast lagen.
    Zit SUPER in mijn vel nu.
    SUPER blij.

    Sterke punten
    Duidelijke uitleg en mee denkend in waar ik mee bezig ben

    Door GM op 16 februari 2020 Reageer
  • Ik sportte al veel en lette op mijn eten maar mijn buik werd niet minder. Sinds ik bij easyslim ben wel! Voel me veel beter in mijn vel en krachtiger.

    Door Allard op 11 februari 2020 Reageer
  • Ik ben nu met mijn tweede 10 ritten bezig en ben helemaal blij! Bij de eerste 10 zijn er 5 kilo’s af en wil er nu nog 3.

    Sterke punten
    Gezellig

    Door Lidia op 4 februari 2020 Reageer
  • Ik ben al een tijdje in behandeling bij easyslim en erg tevreden
    Al heel wat kilo’s lichter dankzij de behandelingen en de shakes
    En ook zeker door de fijne begeleiding van mijn easyslim coaches
    Eindelijk een methode die voor mij werkt 😍👍

    Sterke punten
    Goede begeleiding en een methode die voor mij werkt

    Door E op 29 januari 2020 Reageer
  • Dankzij easyslim ben ik binnen 4 weken al 4,5 kg lichter, zonder al te veel moeite. Bedankt! Alleen lukte het me gewoon niet.

    Door Debby op 28 januari 2020 Reageer
  • Ik heb geen enkel resultaat na 10 behandelingen plus de voeding. Jammer, veel geld betaald. lees bijna alleen positieve ervaringen maar zo kan het ook. Geen kilo's, geen centimeters.

    Door Els op 24 januari 2020 Reageer
  • Sinds vorig jaar ben ik onder behandeling geweest bij Easyslim, ik ben al mijn overtollige zwangerschapskilo's kwijt en ik voel me fantastisch. Gisteren was de laatste behandeling, maar ik blijf in onderhoud want ik wil mijn resultaat graag behouden, als ik dan weer uit de band spring pakken we het snel weer op.
    Natuurlijk moest ik er zelf wat aan doen om tot dit resultaat te komen, maar mede dankzij de werkwijze en de begeleiding is dit resultaat tot stand gekomen. Ik kan het iedereen aanbevelen die echt serieus met zichzelf aan de slag wil.

    Sterke punten
    Begeleiding, coaching

    Door Cindy op 22 januari 2020 Reageer
  • Ben heel tevreden over easyslim. Ik kom 2 keer in de week en altijd op dezelfde tijden. Is erg prettig met mijn drukke leven en twee kinderen in mijn eentje te onderhouden. En als het een keer niet lukt zijn ze flexibel en hebben altijd een luisterend oor. Prettig om op deze manier af te vallen

    Sterke punten
    Luisterend oor, flexibel

    Zwakke punten
    Soms is het vervelend dat ze niet in het weekend open zijn maar snap het volledig als je alle doordeweekse dagen tot 21.00/22.00 open bent

    Door Tevreden op 20 januari 2020 Reageer
  • Ik kom regelmatig bij easyslim en soms stop ik weer even. Maar mis het toch elke keer! Dus heb de dames weet opgebeld voor een nieuwe 10 kaart plus de Powder. Nu al 1,5kg kwijt in 1 week. Motiveert mij weer om door te pakken.

    Door Hanny op 15 januari 2020 Reageer
  • Ik ben in Doetinchem geweest voor de behandelingen.
    Ik werd zeer vriendelijk ontvangen.
    We gingen in gesprek om mijn doelen te bespreken.

    En nu kom ik er nog steeds mEt veel plezier

    Sterke punten
    Heel vriendelijk en open

    Zwakke punten
    Moeilijk om weg te gaan

    Door Stan op 13 januari 2020 Reageer
  • Sinds december kom ik in Doetinchem, voor de behandelingen.
    Ik was erg sceptisch dus ik kocht een 10-rittenkaart
    Mijn doel is ongeveer 20 kilo afvallen nu weet ik dat dit niet haalbaar is in 10 behandelingen. Maar ik ben al een heel eind op weg, zonder Kristel had ik het ook zeker niet gered.
    Ik ben nu in week 5 tijdens de kerstdagen heb ik ook goed opgelet... En zelfs ook toen afgevallen!
    Wel gebruik ik de poWder en de maaltijdvervanger, maar dit op geheel vrijwillige basis.
    Easyslim.nu raad ik bij iedereen aan, omdat ik het als heel erg prettig ervaar. Kristel is eerlijk en oplettend. Wanneer het iets minder gaat met afvallen heeft ze wel weer een oplossing voor mij.

    Na deze kaart ga ik nog zeker door! Want ik wil mijn doel halen en daarna zeker behouden.
    Ben jij sceptisch, probeer het eerst eens. Hierna kan jij ook een positieve review achterlaten!
    Succes

    Sterke punten
    Eerlijkheid, en goede begeleiding van Kristel
    Wanneer het wat slechter gaat, direct handelen en de week erna gaat het weer super goed

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten in Doetinchem!

    Door Bea op 13 januari 2020 Reageer
  • door mijn rug problemen kon ik niet sporten
    de behandel dag met voeding opletten en verder gezond eten en af en toe snoepen heeft geleid dat ik nu 10 kg minder weeg. ik ben langer dan 1jaar klant van Easyslim ik wil al tijdje niet meer afvallen maar ik doe het nog om te onderhouden en als vervanging van sport voor mijn spieren
    zeker aanrader

    Sterke punten
    behandelingen voelen fijn en ontspannend
    het is gezellig

    Zwakke punten
    kan iets goedkoper

    Door Joline op 13 januari 2020 Reageer
  • Ik word iedere week gewogen en als er niet iets af is gaan we weer wat aanpassen. Dat is wel een goed gevoel. En je word niet meteen op je vingers getikt als het niet zo snel gaat als je wilt. Fijn!

    Door Christina op 12 januari 2020 Reageer
  • Ik ben voor de kerst begonnen met easyslim. Daarvoor 3 keer geweest en toen twee weken niet maar wel die poeder gebruikt die ze net nieuw hadden voor de kerst. Super fijn want toen kon ik twee weken niet. Toch al 3 kg afgevallen in 4 keer! Ben benieuwd na de 10e keer. Tot nu heel tevreden met het resultaat.

    Sterke punten
    Die poeder werkte tijdens de feestdagen, daarvoor ook al afgevallen maar was goede houvast terwijl ik niet onder het apparaat kon

    Door Wenda op 8 januari 2020 Reageer
  • Ik zag een advertentie in de krant en wilde graag wat afvallen. En 2020 is het jaar voor mij om dat te doen! Vorige week intake gehad en ben zeer gemotiveerd om af te vallen met behulp van easyslim.

    Sterke punten
    Duidelijke uitleg betreft de methode

    Door Jolanda op 6 januari 2020 Reageer
  • In 10 weken tijd 10 kilo kwijt! Hoe fijn is dat!
    Dit resultaat heb ik bereikt zonder de shakes maar wel door bewuster om te gaan eten en vaker - dus echt niet altijd - koolhydraatarme maaltijden eten. Het Easy Slim programma was voor mij de stok achter de deur om dit eens gericht door te zetten.

    Sterke punten
    Fijne begeleiding.

    Door YD op 17 december 2019 Reageer

  • Ik wilde voor de zomervakantie graag van mijn overtollige kilo’s af. Daardoor kwam ik in aanraking met easyslim. Ik was nieuwsgierig en alles werd duidelijk en logisch uitgelegd tijdens het intake gesprek. Ben nu ongeveer een half jaar verder en op vakantie geweest. Voor mijn vakantie was ik 7 kilo kwijt en tijdens de vakantie maar 1 kilo erbij(normaal zijn dat er 2 voor mij!) en na mijn vakantie weer vrolijk door. Ik ben nu in totaal 12 kg kwijt dankzij Easyslim en mijn eigen inzet. Merk ook dat ik mijn spieren behoud onlangs dat ik afval en dat vind ik fijn.

    Sterke punten
    Ze houden je gemotiveerd

    Zwakke punten
    Het is verslavend, wil nooit meer zonder eigenlijk haha!

    Door Crystal op 26 november 2019 Reageer
  • Tevreden over mijn resultaat. Alleen had ik het niet gekund Easyslim was mijn steuntje in de rug.

    Sterke punten
    Motiverend

    Zwakke punten
    Soms liep het wel iets uit waardoor ik wat langer moest wachten op mijn behandeling

    Door Diana op 20 november 2019 Reageer
  • Ik ben ongeveer 1,5 jaar geleden begonnen bij Easyslim.nu samen met mijn zus. Mijn zus hoefde niet veel af te vallen maar ik wel. Heb werkelijk alles geprobeerd en sportte daarbij ook 3 keer in de week maar viel gewoon niet af. Sinds ik bij Easyslim ben ben ik 15 kg lichter en echt super blij!! Had dit binnen ongeveer 9 maanden bereikt en kom nu on de 3 weken voor onderhoud en dit bevalt me zeer goed. Bedankt meiden van easyslim het is altijd gezellig en ik blijf op gewicht👍🏻. De negatieve reacties hebben toch echt met je eigen inzet te maken in mijn opzicht.

    Sterke punten
    Ik blijf op gewicht

    Door Vera op 19 november 2019 Reageer (4 reacties)
  • Beste mensen, trap hier alsjeblieft niet in! Afvallen kun je heel goed zelf met behulp van een goede diëtiste, daar heb je Easyslim echt niet voor nodig! Je wordt daar namelijk gelijk op een dieet van hun (loeidure) shakes en koolhydraatvrij eten gezet, dan ben je echt 100x goedkoper uit bij iemand die daar voor geleerd heeft! En dan jou doen geloven dat het apparaat dit werk verricht bij jou, het is om te janken. En ik kan het weten, na 35 x echt 0,0 resultaat, ik voel me opgelicht en wil iedereen waarschuwen om dit soort grote bedragen in de portemonnee te houden. Ik heb gelukkig een normaal postuur maar heb nog steeds mijn slappe buikje en putjes in de bovenbenen. Easyslim: als iets te mooi klinkt om waar te zijn dan is dat het ook!

    Sterke punten
    Uitblinker in pure oplichting

    Zwakke punten
    Hoofdkantoor niet te vinden, graag contact!

    Door Jettie op 19 november 2019 Reageer (4 reacties)
  • Ik dacht dat ik gezond at maar kwam wel aan. Easyslim heeft mij geholpen om er achter te komen wat nou echt goed eten is en door het apparaat ging het veel sneller dan verwacht.

    Door Lara op 14 november 2019 Reageer
  • Ik ben twee weken geleden met volle moed begonnen bij Easyslim. Eerst zelf geprobeerd met de eettips en een week later toch maar iets hulp erbij genomen. Tot nu toe dus 3 kilo kwijt. Mijn doel is 7 kilo en dat komt steeds meer inzicht. Ben blij dat ik begonnen ben bij easyslim

    Sterke punten
    Makkelijk afvallen zonder al te veel moeite

    Door Chantal op 13 november 2019 Reageer

Bezoek Easy Slim

Schrijf je eigen review