Reviews van deze auteur

Geld dubbel en dwars waar

Review over Easy Slim

Ik heb op recht alles geprobeerd en ben duizenden euro’s lichter door al die crashdieeten. Werkt wel maar zodra ik weer normaal ging eten kwam het dubbele van wat ik afgevallen was weer terug.

Bij easyslim hoef ik geen crashdieet te volgen en val ik af, misschien niet zo hard als bij zo’n crashdieet maar het blijft er ten minste vanaf. Ik kan lekker mijn zakje snoep nog eten die ik wil maar ik doe het natuurlijk wel met maten. Je mag alles maar of je alles wilt eten is de vraag. En dat wil ik gewoon niet meer. Ik heb mijn eetgewoonte zo aangepast dat ik het vol kan houden en ik me gezonder voel dank zij easyslim.

Dus is echt het geld dubbel en dwars waard! Had ik het maar eerder geweten dan had ik al dat geld uitgespaard.

Sterke punten
Het werkt

Vaste klant

Review over Easy Slim

Ik ben een vaste klant van Easyslim. Maar ook eigenwijs. Elke keer kom ik 10 keer en daarna stop ik weer. Terwijl ik weet dat het natuurlijk veel slimmer is om 1 keer in de maand even langs te gaan om mijn spieren op pijl te houden. Nou nu ga ik dat wel doen. Elke keer ben ik dan 5 kilo kwijt en heeeeel langzaam aan merk ik dat ik dan weer 3 kilo aankom, nooit meer de hoeveelheid die ik kwijt ben door easyslim maar toch elke keer een beetje. Stom van mezelf natuurlijk ook want ik merk gewoon dat ik de begeleiding van Easyslim fijn vind en eigenlijk niet zonder kan. Dus Easyslim ik boek weer in, maar dan een half jaar. Tot snel!

Sterke punten
Goede begeleiding

reacties: