Reviews van deze auteur

Fijne ervaring en goede begeleiding

Review over Easy Slim

Ik wilde afvallen en probeerde het eerst met sporten. Op een gegeven moment bleef ik met het sporten hangen en viel ik niet meer af. Toen zag ik easyslim en dacht misschien is dit net de klap die mijn lichaam nodig had om verder af te vallen en strakker te worden.

Echt blij mee, kwam er ook achter dat ik bepaalde voedingstoffen misschien wel te weinig eet dankzij de tips van de dames daar.

Sterke punten
Ze maken een persoonlijk plan voor mij

Voor trouwerij afvallen

Review over Easy Slim

Ik ging trouwen een maand geleden en kwam rijkelijk laat aan bij easyslim. (8 weken voor dat ik ging trouwen) en ik wilde eigenlijk 15 kilo kwijt. Ze gaven aan dat het zou kunnen maar dat ze ook staan voor gezond afvallen. Ze zeiden ze 10 kilo in 8 weken wel mogelijk konden maken mits ik zelf ook voor de volle 100% er voor ging. Want ja we werken samen naar mijn doel. Nou dat wilde ik zeker!!
Dus ik kwam 8 weken lang 2x per week naar easyslim (met de easique zoals zij dat noemen erbij, de shake die speciaal ontwikkeld is om de werking van het apparaat te stimuleren) . Die shakes nam ik alleen op de behandeldag en de laatste 4 weken deed ik nog een extra shake dag erbij, ook omdat het eigenlijk best wel lekker is en makkelijk. De rest van de dagen at ik gewoon normaal.
Toch mooi 11 kilo kwijt. Super blij mee en bedankt!

Sterke punten
Mijn trouwjurk zat perfect!

reacties:

Review: Weggegooid geld

Beste Arendina,

Wat vervelend om te horen. De behandelingen horen juist prettig te zijn en eettips krijgt u altijd van ons.

U kunt contact opnemen met het hoofdkantoor via : [email protected] .

We nemen uw klacht heel erg serieus en horen graag van u.

Review: Fijne ervaring

Wat fijn om te horen Dianne! Bedankt voor deze review.