403-forbidden

Easy Slim Reviews

  • Zeer tevreden over Easyslim. Denken echt met je mee en proberen het juiste advies te geven die pas bij je.

    Door Linda op 18 september 2019 Reageer
  • Ik hou van een biertje en een wijntje, heb veel netwerkborrels en vind sporten eigenlijk zonde van mijn tijd. Easyslim is de ideale oplossing voor mij. Kan zelfs nog even werken als ik daar een uurtje lig. Maar meestal relax ik een uurtje.

    Ik let wel weer iets op mijn voeding en val steady af. Het kan uiteraard sneller dat weet ik ook maar ik vind het prima zo. Hou het goed vol en bereik langzaam maar steady mijn doel.

    Voor de mensen die eindelijk te weinig tijd hebben: easyslim! Houd je in shape en als je iets meer je best doet op het letten van je eten val je nog af ook.

    Sterke punten
    Doet gewoon wat ik wil

    Zwakke punten
    Jammer dat ik niet iedere dag een behandeling kan ondergaan, maar dat levert ook geen extra resultaat op is mij verteld.

    Door Enzo op 18 september 2019 Reageer
  • Ik ben nu een tijdje bezig bij easyslim.nu harderwijk. Wat een fijne en leuke plek !! Eigenaresse is heel aardig en meegaand. Neemt echt de tijd voor de klant! De resultaten liegen er niet om, easyslim is voor mij de manier om af te vallen

    Sterke punten
    Gezellig, goede resultaten en lekkere thee !

    Zwakke punten
    Jammer dat het na een uurtje is afgelopen.

    Door Kitty op 17 september 2019 Reageer
  • Hoeveel diëten heb ik al gedaan, ik zag de advertentie en ging ervoor, maar val toch steeds weer terug. Gek toch aan de ene kant wil ik afvallen en aan de andere kant wil ik de verleidingen niet loslaten. Zoveel excuses. De dames van easyslim zaandam zijn geweldig, ze leven met je mee wanneer het even tegen zit maar wanneer je maar een ons bent afgevallen zijn ze supertrots.

    Door Gerda op 17 september 2019 Reageer
  • Ik wilde afvallen en probeerde het eerst met sporten. Op een gegeven moment bleef ik met het sporten hangen en viel ik niet meer af. Toen zag ik easyslim en dacht misschien is dit net de klap die mijn lichaam nodig had om verder af te vallen en strakker te worden.

    Echt blij mee, kwam er ook achter dat ik bepaalde voedingstoffen misschien wel te weinig eet dankzij de tips van de dames daar.

    Sterke punten
    Ze maken een persoonlijk plan voor mij

    Door Inge op 17 september 2019 Reageer
  • Ik wilde niet zo zeer afvallen maar er wat strakker uitzien. Na 10 behandelingen geen enkel resultaat. Ik heb een gezond eetpatroon en beweeg veel.
    3x extra gehad...nog geen resultaat. Het zou aan mijn eetpatroon liggen. Nog 5x kado en dan shakes erbij voor 100 euro. Had daar geen vertrouwen.
    Dus afgehaakt.....spijt als haar op m'n hoofd. Was te goed gelovig. Ik raad het dan ook niemand aan.

    Sterke punten
    De dames waren aardig

    Zwakke punten
    Geen advies gehad over een behandelplan wat je wel of niet moet eten.
    De behandeling zelf niet prettig, soms echt afzien.

    Door Arendina op 17 september 2019 Reageer (1 reactie)
  • Ik ging trouwen een maand geleden en kwam rijkelijk laat aan bij easyslim. (8 weken voor dat ik ging trouwen) en ik wilde eigenlijk 15 kilo kwijt. Ze gaven aan dat het zou kunnen maar dat ze ook staan voor gezond afvallen. Ze zeiden ze 10 kilo in 8 weken wel mogelijk konden maken mits ik zelf ook voor de volle 100% er voor ging. Want ja we werken samen naar mijn doel. Nou dat wilde ik zeker!!
    Dus ik kwam 8 weken lang 2x per week naar easyslim (met de easique zoals zij dat noemen erbij, de shake die speciaal ontwikkeld is om de werking van het apparaat te stimuleren) . Die shakes nam ik alleen op de behandeldag en de laatste 4 weken deed ik nog een extra shake dag erbij, ook omdat het eigenlijk best wel lekker is en makkelijk. De rest van de dagen at ik gewoon normaal.
    Toch mooi 11 kilo kwijt. Super blij mee en bedankt!

    Sterke punten
    Mijn trouwjurk zat perfect!

    Door Gerdien op 17 september 2019 Reageer
  • Ik heb op recht alles geprobeerd en ben duizenden euro’s lichter door al die crashdieeten. Werkt wel maar zodra ik weer normaal ging eten kwam het dubbele van wat ik afgevallen was weer terug.

    Bij easyslim hoef ik geen crashdieet te volgen en val ik af, misschien niet zo hard als bij zo’n crashdieet maar het blijft er ten minste vanaf. Ik kan lekker mijn zakje snoep nog eten die ik wil maar ik doe het natuurlijk wel met maten. Je mag alles maar of je alles wilt eten is de vraag. En dat wil ik gewoon niet meer. Ik heb mijn eetgewoonte zo aangepast dat ik het vol kan houden en ik me gezonder voel dank zij easyslim.

    Dus is echt het geld dubbel en dwars waard! Had ik het maar eerder geweten dan had ik al dat geld uitgespaard.

    Sterke punten
    Het werkt

    Door Bregt op 16 september 2019 Reageer
  • Ik ben een vaste klant van Easyslim. Maar ook eigenwijs. Elke keer kom ik 10 keer en daarna stop ik weer. Terwijl ik weet dat het natuurlijk veel slimmer is om 1 keer in de maand even langs te gaan om mijn spieren op pijl te houden. Nou nu ga ik dat wel doen. Elke keer ben ik dan 5 kilo kwijt en heeeeel langzaam aan merk ik dat ik dan weer 3 kilo aankom, nooit meer de hoeveelheid die ik kwijt ben door easyslim maar toch elke keer een beetje. Stom van mezelf natuurlijk ook want ik merk gewoon dat ik de begeleiding van Easyslim fijn vind en eigenlijk niet zonder kan. Dus Easyslim ik boek weer in, maar dan een half jaar. Tot snel!

    Sterke punten
    Goede begeleiding

    Door Mariëlle op 16 september 2019 Reageer
  • Ik ben nu sinds twee weken bezig en super tevreden. Straks weer mooi strak in mijn kerstjurkje en een genieten van de kerst. Daarna weer door met easyslim zodat ik mijn kerst jurkje alsnog aan kan na de kerst!

    Sterke punten
    Vriendelijk en duidelijk

    Door Sharon op 15 september 2019 Reageer
  • Wilde eindelijk van mijn vetrollen af en 10 kilo eraf zodat ik weer een gezond BMI zou hebben...
    Kwam dit tegen, was in het begin sceptisch maar dat gevoel verdween al snel. De kilo's gingen er geleidelijk af en mijn lichaam werd strakker met weer vrouwelijk rondingen zonder vetrollen.
    Ik snoepte nogal, wat ik nu wel veranderd heb...want laten we eerlijk zijn je moet er zelf ook wat voor doen.
    Maar ondanks dat ik niet streng heb moeten diëten, want dat zou voor mij niet vol te houden zijn, ben ik 10 kilo kwijt en zijn mijn vetrollen weg.....
    Ga nu voor de maandelijkse onderhoud verder met easyslim.

    Sterke punten
    Prettig contact en goed advies van Petra van easyslim Milsbeek

    Door Linda op 14 september 2019 Reageer
  • Easyslim blijft mij motiveren om gezond te blijven eten en sterker te worden. (Stiekem zondig ik wel hoor) en toch val ik af. Wilde vooral mijn huid strakker hebben en ik merk dat dit steeds iets strakker word.

    Door Amber op 14 september 2019 Reageer
  • Naast dat het helpt met strakker worden in je vel is er een bij-effect voor mij. Ik krijg meer energie en ben daardoor actiever en dat is dan weer fijn met het afvallen.

    Sterke punten
    De goede uitleg. Vriendelijke begeleiding.

    Door Marilyn op 14 september 2019 Reageer
  • Easyslim, jullie zijn toppers! Wist niet meer wat ik moest doen en ik kwam jullie tegen. Lieve mensen om me heen die altijd klaar staan. Lichtpuntje in mijn zware periode. Ga altijd met een lach op mijn gezicht naar jullie!

    Sterke punten
    Afvallen en gewoon super blij!!!

    Zwakke punten
    Waarom gaan niet meer mensen?

    Door Rebecca op 13 september 2019 Reageer
  • Ik ben een tijd klant geweest bij Easyslim en blij met het resultaat. De zomermaanden heb ik even een pauze genomen maar zag vandaag de reclame voorbijkomen op tv (grappige reclame trouwens) en weet hoe het voelt als je weer lekker in je vel zit. Ik heb gelijk weer een afspraak ingepland want zonder Easyslim schiet de klad er weer een beetje in.

    Sterke punten
    Super motiverende mensen

    Zwakke punten
    Als je eenmaal start wil je niet meer zonder 🤪

    Door Claartje op 13 september 2019 Reageer
  • Ben zeer tevreden met het resultaat bij Easyslim.

    Door Adrie op 13 september 2019 Reageer
  • Mijn zus had niks gezegd over easyslim. Tot dat ik zag dat ze slanker werd en vroeg hoe ze dit deed. Hoe kon ze dit nou van mij verzwijgen terwijl ze wist dat ik ook bezig was met afvallen, wat niet lukte..
    Heb meteen een afspraak gemaakt en val nu eindelijk af. Top dit

    Sterke punten
    Eindelijk wel afvallen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Nick op 12 september 2019 Reageer
  • 
Ik ben super sceptisch en dacht dat Easyslim een grap was. Maar toch was ik wel heel nieuwsgierig en wilde een paar kilo afvallen. Dit lukte mij niet alleen en een diëtiste heb ik ook al gehad maar is niks voor mij. Toen ik eenmaal op de behandelbank lag met de pads, juiste uitleg en een gezellig gesprek met de eigenaresse waren al mijn twijfels weg. Ik ga er voor. Met een goede inzet, wat shakes op de behandeldag zelf (je mag het uiteraard ook eerst zelf proberen met je eetpatroon op de behandeling maar ik wilde direct de knop helemaal om zetten) en voor de rest gewoon normaal eten. De eerste week was ik al een kilo kwijt!

    Ik heb een half jaar abonnement en het gaat gestaagd. Ik ben tussendoor ook nog 3 weken op vakantie geweest. Normaal kom ik met zo’n vakantie zeker wel 4 kilo aan. Want ja.. Op vakantie is het genieten en je nergens zorgen overmaken. Nu was ik maar een kilo zwaarder. Ik heb me op mijn vakantie echt niet ingehouden. Ben wel bewuster omgegaan met wat ik eet maar heb meer dan genoten. Die kilo was er trouwens de week na de vakantie meteen weer af doordat ik weer bij Easyslim kwam.

    Ben nu ongeveer 10 kilo kwijt in 13 weken. Mijn streven is 15 kilo dus dat gaat zeker wel lukken. Als ik op mijn streefgewicht zit kan ik er voor kiezen om 1 keer in de twee weken te komen ipv 1 of 2 keer in de week. Ik kijk op dat moment zelf wel of ik dat wil of liever gewoon wel 1 keer in de week blijf komen. Wat ik ook leuk vond is dat ik een kleinigheidje mee kreeg in een zelfontworpen easyslimtas.
    
Heb ook heel eventjes stil gestaan met het afvallen, dat was frustrerend maar best normaal als je aan het afvallen bent, was ongeveer 3 weekjes dat ik stil stond maar was zelf ook iets minder gemotiveerd op dat moment. Gelukkig merkte de eigenaresse dat aan mij en hebben ze mij weer gemotiveerd om door te zetten. Want ja soms verlies je het doel uit het oog en heb je dat ene steuntje in de rug nodig. Heel fijn!

    Ik word ook geregeld gewogen en een meting gedaan betreft mijn vet percentage. Ik geloof dat dat ongeveer om de 5 behandelingen gedaan wordt. Vind ik toch spannend maar het valt me elke keer mee. Weeg zelf ook iedere twee dagen zodat ik het zelf in de hand kan houden.

    Wat ik trouwens ook heel leuk vind is Koken met Easyslim. Dit hebben ze sinds kort heb ik begrepen. Soms zat ik met mijn handen in het haar want ik heb een gezin waarvoor ik iedere dag kook. Zelf koolhydraat beperkt eten maar je kinderen hebben die koolhydraten toch echt nodig. Nu heeft Easyslim recepten die heel gemakkelijk te maken zijn en je kan een extra ingrediënt toevoegen voor je familie. Fijn als je niet een chefkok bent.

    Al met al ben ik dus blij dat ik met Easyslim ben begonnen. Ik val af, geniet van het leven en ken mijn lichaam beter. Ik word iedere dag gemotiveerder.

    Sterke punten
    Gemotiveerder in het leven dankzij Easyslim

    Door Patricia op 12 september 2019 Reageer
  • Ben nu drie maand bezig en 12 kilo lichter en twee maten kleiner in de kleren, Dat is heel fijn en voel me fitter. Leuke begeleiding en tijd voor een praatje. Vooral merk ik dat mijn huid strakker is geworden en dat is heerlijk op mijn leeftijd.

    Sterke punten
    Gezellig en eerlijk

    Zwakke punten
    Helaas vind ik het vrij duur

    Door Dianne op 11 september 2019 Reageer (1 reactie)
  • Wat een ervaring is easyslim. Ik at alles en wilde dit eigenlijk niet veranderen. Door easyslim heb ik gezonder eten leren waarderen. Plus het apparaat die zijn werking doet. Ik heb veel meer kracht en energie om dingen te ondernemen i.p.v. thuis alleen te zitten eten. Op mijn werk merken ze het ook aan mij.

    Door Helena op 11 september 2019 Reageer
  • Zit al een tijdje de reviews te bekijken. Ik lees ook de negatieve. Ik twijfel zeer of deze mensen wel eerlijk zijn. Natuurlijk kun je niet alles maar eten en toch afvallen! Waarom zetten die mensen dat hier neer? Waarom niet met de eigenaar bespreken? Ws omdat ze zelf wel weten waar de schoen wringt. Echt laf! Lekker anoniem een beetje zeuren...
    Ik ben heel tevreden, maar let ook op mijn eten. De medewerkers hier ook eerlijk in en stimuleren een gezond voedingspatroon. Die stimulans heb ik ook nodig. En komaan? Iedereen weet toch dat uiteindelijk elk pondje door t mondje gaat? Alleen hoe krijg je de knop weer om? Nou bij mij was en is dat Easyslim!

    Door Thea B. op 10 september 2019 Reageer
  • Ben blij met easyslim. Het werkt, ben al 3 kilo kwijt in 3,5 week.

    Sterke punten
    Prettig gevoel

    Zwakke punten
    -

    Door Britt op 10 september 2019 Reageer
  • 

Ik had het al een paar keer in de krant zien staan maar elke keer durfde ik het toch niet. Op 30 juli trok ik de stoute schoenen aan en heb een proef ingeboekt, ik was heel gespannen. Gelukkig waren de medewerkers heel vriendelijk en wisten mij op mijn gemak te stellen. Je geeft je toch “bloot” (ligt in je ondergoed) terwijl je je niet fijn voelt in je eigen lichaam. Na een duidelijke uitleg/intake was ik helemaal overtuigd. Dit is echt wat voor mij, fijn gevoel en niet pusherig. Want ze gaf aan, dit avontuur gaan we samen aan en je bent niet alleen. 
Ik lag op de behandelbank met een dekentje, wat roddelblaadjes en een glaasje water. Eigenlijk heel relaxt, tuurlijk voel je dat er iets gebeurt maar dat wil ik ook. 
Nu ben ik 6 weken verder en al 7 kilo kwijt! Zonder te veel poespas. Uiteraard heb ik mijn eetpatroon een beetje aangepast maar in het weekend drink ik toch echt mijn glaasje wijn wel, bedoel het moet ook nog wel leuk en leefbaar blijven. Ik voel me fit en steeds weer ietsjes beter in mijn vel. Heb nu een 10 rittenkaart maar ik ga daarna zeker door.

    Bedankt Easyslim!

    Sterke punten
    Prettige sfeer, schoon, relaxt

    Zwakke punten
    Een van de behandelkamers heeft 1 licht die iets te fel is. Maar dat heb ik aangegeven en gaan ze wat aan doen

    Door Mirthe op 10 september 2019 Reageer
  • vlot, geen "gezeur" op onze leeftijd (64) heb je geen behoefte aan elle lange verhalen hoe of je het fout doet, ik weet het en allemaal wel, elk pondje door het mondje. Het apparaat doet zijn werk en zag mijn lichaam veranderen. Natuurlijk ben ik ANDERS gaan eten. Verander je je etenspatroon niet dan hou je je zelf voor de gek toch? Ben niet "zwaar" gaan lijnen maar juist anders gaan eten. De dames in Winterswijk gaven me de tips die ik nodig had, zonder met een belerende vinger te wijzen wat wel en niet mag. Ik voel me vitaler en fit, en al gaat het gestaag, ben toch al mooi ruim 10 kilo kwijt. Bedank de dames ook voor hun stimulans!

    Door Wil op 9 september 2019 Reageer (1 reactie)
  • Ben tevreden

    Door Anoniem op 9 september 2019 Reageer

Bezoek Easy Slim

Schrijf je eigen review