Reviews van deze auteur

Review over ModiFast

Modifast werkt super!

Review over ModiFast

Ben vandaag weer met modifast Intensive begonnen.(Y)

Drie jaar terug heb ik ook een paar weken Modifast gedaan, en het werkt prima, je hebt -na de eerste paar dagen- geen honger, en krijgt meer energie.

Ben het afgelopen jaar toch weer wat aangekomen door een verkeerd eetpatroon (veel snacks en wijntjes!!, Want ja op blijven letten moet je levenslang, dat is na élk dieet, dus ook na Modifast!!) en ga opnieuw voor een paar weken Modifast.

Sterke punten
De shakes zijn heerlijk, en het fijne vindt ik dat je in Fase A even niet hoeft te bedenken wat je wel/niet mag eten: gewoon 3 shakes of pudding en klaar.
Daarna leer je weer een gezond eetpatroon op te bouwen, en dat vindt ik net zo belangrijk!

Zwakke punten
Moeilijke stoelgang, daarom gebruik ik vanaf dag 1 vezels (colon clean) en het probleem is opgelost.

reacties:

Review: Uit geprobeert

Hallo Saskia,
Wat fijn dat ze bij jullie de soep verkopen hier helaas (nog) niet, zal Modifast eens een mailtje sturen of het te leveren is, en zal eens op ebay kijken of ik het daar kan bestellen.
Veel succes (Maja ook), groetjes van Ptje

Review: hebben jullie tips?

Hallo Annie,
Als je weer normaal gaat eten is het logisch dat je 1 a 2 kilo zwaarder gaat wegen. Dat komt omdat je weer darminhoud hebt, en je voegt koolhyraten toe aan je eten (brood, aardappels), die heb je ook nodig, maar je lichaam houdt daardoor wat extra vocht vast.
Bij een ander -soortgelijk dieet als Modifast -raden ze je daarom aan om 2 a 3 kilo onder je streefgewicht te zitten voor deze reactie, omdat het logisch is dat je die 2 a 3 kilo altijd weer aankomt in het begin.
Maak je er dus niet te druk om, als je eet volgens de richtlijnen van gezonde voeding zoals modifast adviseert kom je verder niet aan.
Groetjes van Ptje

Review: Shakes met yogurt

Als je je shake met 250 cc water en een paar ijsklontjes maakt (goed shaken in beker of blender) is ie echt superlekker, net een milkshake vd mac

Review: BMI

Op de site van het voedingscentrum kan je je BMI uitrekenen