Reviews van deze auteur

Tip?

Review over ModiFast

Ik heb 3 weken modifast intensief gedaan en de kilo's vlogen eraf. In fase B kwam ik een beetje aan en raakte gedemotiveerd. Ik heb 3 dagen alles gegeten waarin ik zin had, met het gezin samen, zelfs gesnoept. En nu weer begonnen met fase B. Direct weer 3 kilo kwijt in de eerste week. Zo'n pauze kan dus goed zijn!

Modifast-week 3

Review over ModiFast

Ik heb morgen 3 weken fase A erop zitten. Modifast intensive gebruikt met niks ernaast. Gewoon 3x per dag zakje + veel drinken (water en thee). In week 1 was ik 4 kilo kwijt en in 2e week 3 kilo. In 2 weken dus 7 kilo. Morgen is het weegdag. Ik ben benieuwd naar week 3. Daarna ga ik 2 weken fase B doen, 2x Modifast en 1x lichte maaltijd. Ik ben van 95 naar 88 kilo in 2 weken en vind het erg gemakkelijk vol te houden ondanks dat ik gewoon kook voor man en kids.
Ik bestel altijd bij de drogist online, dan is het er de volgende dag al.

Sterke punten
- Makkelijk
- Gaat vlug, dus motiveert
- Niet vies

Zwakke punten
- Duur

reacties:

Review: Tip?

Ik was 10 kilo afgevallen in 3 weken en in de 1e week fase B 1 kilo aangekomen. Die is er nu dus gelukkig weer af. Ik neem 2x een shake en eet 's avonds met het gezin mee. Ik eet geen koolhydraten.

Review: modifast lange termijn

16 kilo in weken, knap joh! Ik ben ook erg benieuwd naar het lange termijn effect. Ben nu 11 kilo kwijt... (5 weken: het gaat beduidend langzamer in fase B)

Review: modifast lange termijn

Inderdaad. Daar genieten we maar even van ;-)

Review: modifast lange termijn

Dus iets langer mag wel? Ik was in fase A niet voldoende kwijt geraakt en ben aan B begonnen. Lichte avondmaaltijd en verder 2 shakes, veel drinken etc. Maar deze week ben ik een halve kilo aangekomen. Wat een frustratie! Bedankt voor je goede tips, vooral de komkommer hou ik erin ;-) Dat helpt echt

Review: modifast lange termijn

Nee, ik ben begonnen met muesli, pudding en shakes van modifast intensive. Nu doe ik alleen de shakes, veel makkelijker ;-) Ik bestel altijd bij drogisterij.net maar die hebben geen soep. Lijkt me wel gezelliger voor man en kids. Nu zit ik met zo'n saaie beker aan tafel... (en de kids nog jaloers ook)

Review: De 2de week met modifast intensive

Volgens mij moet je je niet te vaak wegen, bv. een vast moment in de week. Ik ben de 3e week maar 1 kilo afgevallen en heb geen komkommer of opkikkers gebruikt, echt alleen Modifast shakes intensive. Maar om te zien... ben ik echt flink slanker in pas 3 weken. Volhouden, minder wegen en veel water drinken is mijn advies. Wie weet hoeveel er in de 3e week afgaat...