Reviews van deze auteur

Afvallen

Review over ModiFast

Hallo,

ik ben nu 8 dagen bezig met het dieet en ben 5 kilo afgevallen. Ook op de plekken waar het vet zat ben ik slanker geworden. (ben dus niet alleen maar vocht kwijt gelukkig!)

Ik gebruik 3 x daags een shake (ik lepel hem op omdat dat een beetje langer duurt),
's middags en 's avonds een 2KCal-soepje extra. En rauwkost als tussendoortje of bij de avondshake.

Als 'dressing' hierbij meng ik een beetje kruidenazijn met zoetstofpoeder, geen calorien maar het geeft bv. ijsbergsla een beetje extra smaak.

Wat betreft droge mond: ik had een plakkerige tong/ mond, maar ik laat nu de shake een paar minuten staan, dan lost het verdikkingsmiddel wat er in zit beter op. Nog een keer goed schudden en dan eten.

Ik wens iedereen veel succes met het afvallen!

Sterke punten
Goed te doen qua smaak en volhouden van het dieet. (maar wel met rauwkost/ soepjes en calorie-arme frisdrank Crystal Clear)

Snel resultaat, en dit motiveerde mij heel erg goed!

Het dieet is heel duidelijk: ik hoef geen portie te nemen van een grotere hoeveelheid eten. Dit is nl. het probleem voor mij. Na het Modifast dieet moet ik weer leren normale porties te nemen. Dit gaat zeker lukken!

Zwakke punten
Geen.

reacties:

Review: Modifast

Hallo Kitty, misschien is het juist wel handig om aan het werk te zijn, dan ben je afgeleid van het hongergevoel. Ben zelf ook 7 kg afgevallen, maar een beetje doorzetten is wel nodig! Dit was mijn tip!

Review: modifast/fruitshakes

Hallo Fatma, de fruitshakes bevatten vaak teveel suikers, wat weer nadelig werkt bij dit dieet.Je valt dan gewoon minder af! Tomaten en komkommmer kunnen weer wel.
Veel succes! Ben zelf ook met succes afgevallen, Modifast was voor mij in ieder geval een goede manier om dat te doen. (review eind mei)

Willeke

Review: Pittig!

Hallo Joya, het hongergevoel is in de eerste dagen inderdaad het ergst, maar dat zakt echt af. Daarna denk je er niet meer aan omdat je elke dag afvalt en dat zo'n kick geeft! Energie wordt wat minder maar ja... je moet het op 500 KCal per dag doen.
Wat betreft stinken uit je mond: spoel je mond goed om met water na de shake, ik had het ook. Volgens mij komt het door het verdikkingsmiddel wat in de Modifast zit, daardoor krijg je zo'n "plak-gevoel" en vieze lucht in je mond.
Maar het afvallen gaat echt lukken! Zie mijn review eind mei, totaal 6 weken: resultaat 7 kg, die er nog steeds af zijn, hou vol! Groet en succes, Willeke

Review: Lunchen op het werk

Hoi Angelique, trek je niets aan van de meningen van een ander. Het is moeilijk, maar waar het om gaat is jouw gewicht! Niet zoveel van aantrekken/ opmerkingen negeren en stug doorgaan, zoek een collega die je wèl steunt. Breng samen tijdens de lunch de aandacht van de kilo's op een ander onderwerp Het effect is groot als je je aan de regels van Modifast houdt. Als jij je kilo's verliest zul je ze niet meer horen. Sport vindt niet iedereen leuk, ik ook niet, dus je moet wat, dan maar Modifast. Zeer effectief! Ben 4 weken vanaf eind mei (zie review 30mei)) begonnen en afgelopen 2 weken voor het laatste stukje en 8 kilo kwijt.
Ik wens je veel succes, laat het nog eens weten in een review. Met de kilo's die je verliest, groeit je zelfverzekerdheid! Groeten, Willeke

Review: Lunchen op het werk

Sorry Truus, dit was natuurlijk voor jou bedoeld! Succes.

Review: Is het nuttige Modifast te gebruik voor - 5kg?

Hoi, ik ben ook 5kg kwijt, dat was ook wat ik wilde. Goed gelukt met Modifast! Zie ook mijn eerdere reactie in juni. Succes!

Review: Na 2 en en halve week 8 kilo kwijt

Heel veel succes met het afvallen! Het gaat vast weer lukken. Ik had ook last van een droge mond en een vieze smaak. Maar door mijn mond na de shake goed te spoelen had ik geen last meer van een droge mond.Van een vieze smaak had ik de eerste 5 dagen last, ging later weer over.
Nogmaals succes, Willeke

Review: Morgen beginnen

Een stuk komkommer of een stuk of 6 kerstomaatjes neem ik in de koffie/ theepauze.
Veel Succes!

Review: Stilstaan

Hallo, je vermeldt niet hoe lang je bent. Misschien is dit jouw goede gewicht. Als je veel sport krijg je meer spierweefsel en minder vet. Misschien ligt het daaraan?
Succes!

Review: modifast

Hallo Jantien, Psylliumvezels zitten in o.a. Volcolon en Metamucil (bij de apotheek te krijgen.) Let er wel op dat hierin ook suiker en sorbitol (in de 'suikervrije' variant) en dus calorien!,zit.
Een zakje met vezels heb ik ook wel eens bij het Kruidvat ofzo gekocht (ik herinner me zoiets als Dokkumer zemelen). mengen met de milkshake? Weet niet of het er lekkerder van wordt...... Succes!