Medisch Afvallen

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over BioHCG

BioHCG

De BioHCG kuur is een behandeling waarmee u gewichtsverlies kunt realiseren. De behandeling duurt 24 dagen. Deze behandeling is op biologische basis (geen hormoon). U verliest het gewicht door middel van een dieet in combinatie met de BioHCG Original. Vet op plaatsen zoals buik, billen, heupen, bovenbenen en bovenarmen worden hierdoor aangepakt.


Lees verder Ľ

Bezoek BioHCG

2

Reviews en Ervaringen over Dash Dieet

Dash Dieet

Het DASH dieet is een dieet tegen een hoge bloeddruk (hypertensie).

Het DASH dieet bestaat vooral uit veel groenten en fruit. Tot de niet-farmacologische behandeling van hypertensie horen gewichtsverlies, veel fruit en groenten nemen, vet- en alcoholinname verminderen en zout beperken! Het DASH dieet helpt u hierbij.
Lees verder Ľ

Bezoek Dash Dieet

3

Reviews en Ervaringen over Groene Koffie

Groene Koffie

Groene koffie is inmiddels ťťn van de meest verkochte afslankproducten in Nederland en BelgiŽ. Wereldwijd kampen steeds meer en meer mannen en vrouwen met overgewicht. Overgewicht is niet enkel ongezond, maar sommigen voelen zich hierdoor onzeker of zitten niet goed in hun vel. Dus blijf niet bij de pakken zitten en start vandaag met de geoptimaliseerde Green coffee formule van Groene Koffie 1500.

Groene Koffie is een 'geneesmiddelvrijí voedingssupplement dat is ontwikkeld uit een mengsel van krachtige kruidenextracten. De ingrediŽnten van dit product zijn zorgvuldig geselecteerd in versch
Lees verder Ľ

Bezoek Groene Koffie

4

Reviews en Ervaringen over Cure4Life

Cure4Life

Gezond afvallen door gezonde voeding, zonder dieet - Cure4Life

Gezond afvallen door gezonde voeding? Geen pillen of shakes, maar een persoonlijk voedingsprogramma van Cure4Life. Medisch onderbouwd, verantwoord afvallen!
Lees verder Ľ

Bezoek Cure4Life

5

Reviews en Ervaringen over Dieetpleister

Dieetpleister

Dieetpleisters of Hollywood Patch Afslankpleisters zijn volgens de leverancier geschikt om te gebruiken als afslankmethode. De afslankpleisters moeten dagelijks worden verwisseld. De dieetpleisters moet je volgens de voorschriften op een arm, been of rond je middel platten. De afslankpleisters zorgen er volgens voor dat je in een maand tijd bijna 10 kilo afvalt. Het mooie is dat je er niets voor hoeft te doen, geen sport, geen streng eetpatroon. Je valt af terwijl je slaapt, tv kijkt, eet, bij alles wat je doet, 24 uur per dag. Het gewichtsverlies gaat de hele dag door!
Lees verder Ľ

Bezoek Dieetpleister

6

Reviews en Ervaringen over Duodenal Switch

Duodenal Switch

De operatieprocedure van een Biliopancreatische Diversie met Duodenal Switch. De Duodenal Switch (DS) is bedacht door dr. Douglas Hess als verbetering op de BPD of Scopinaro. De DS werkt op 2 manieren:

- Door de verkleinde maag kun je minder eten. Je hebt minder hoger doordat de hongersensoren weggenomen zijn

- Er is sprake van een verminderde voedselopname


Lees verder Ľ

Bezoek Duodenal Switch

7

Reviews en Ervaringen over Gezondr.nl

Gezondr.nl

Gezondr.nl - Alles over gezondheid en gezond leven

Alles over afvallen, voeding, lichaamsbeweging, geneesmiddelen, klachten, psychologie & verzorging.
Lees verder Ľ

Bezoek Gezondr.nl

8

Reviews en Ervaringen over Liposuctie

Liposuctie

Liposuctie is een plastisch-chirurgische techniek waarbij onderhuids vetweefsel wordt verwijderd door dit weg te zuigen. Hiervoor wordt een klein sneetje gemaakt en meestal wordt het weg te zuigen vetweefsel dan doordrenkt met een fysiologische zoutoplossing waaraan een klein beetje lokaal anestheticum (verdovingsmiddel) wordt toegevoegd.

Plaatsen waar de techniek wordt gebruikt zijn onder andere de billen en de bovenbenen. Voor een mooi resultaat is het nodig voldoende ervaring met de techniek te hebben. Er moet worden gewaakt voor beschadiging van onderhuidse zenuwen en bloedvaten.
Lees verder Ľ

9

Reviews en Ervaringen over Maagballon

Maagballon

Een maagballon is een zachte siliconen ballon die via de mond en de slokdarm in de maag wordt geplaatst om overgewicht tegen te gaan. De maagballon is een goed hulpmiddel voor iedereen die veel kiloís wil kwijtraken. Bij een overgewicht aan vet van meer dan 15-20 kilo komt u in aanmerking voor een maagballon. Met een speciale weegschaal kan eenvoudig uw overgewicht aan vet worden bepaald.
Lees verder Ľ

Bezoek Maagballon

10

Reviews en Ervaringen over Obesimed Forte

Obesimed Forte

Obesimed Forte is een medisch afslankproduct. Het product kan gebruikt worden door mensen die overgewicht hebben en graag meer dan 10 kilo willen afvallen. Voor een goed resultaat wordt aanbevolen om Obesimed Forte te gebruiken in combinatie met een dieet met verminderde calorie-inname

Het product kan niet alleen door volwassenen worden gebruikt, maar ook door kinderen vanaf 10 jaar die last hebben van veel overgewicht.

Obesimedģ Forte:
* Absorbeert honderden keren zijn gewicht in water, binnen 30 minuten tot een uur.
* Zodra de capsule is opgelost zet deze in de maag uit en creŽert ee
Lees verder Ľ

Bezoek Obesimed Forte

11

Reviews en Ervaringen over Scopinaro Ingreep

Scopinaro Ingreep

De Scopinaro ingreep wordt ook wel Bilio-pancreatische derivatie genoemd. Daarnaast is de Scopinaro Ingreep bekend als Maagverkleining. Scopinaro is een soort bypass-operatie van de dunne darm die een groot stuk wordt ingekort (van 3 naar 1 m) en waarvan het resterende, niet functionele darmgedeelte via een Y-vorm opnieuw op de tot 1/3 van het volume verkleinde maag wordt heraangesloten (het ongeveer 2 m lange niet meer functionele gedeelte van de darm wordt niet weggenomen maar Ďherkoppeldí zodat de operatie later eventueel kan ongedaan worden gemaakt).
Lees verder Ľ

12

Reviews en Ervaringen over VP3-Voedingsprogramma

VP3-Voedingsprogramma

Het VP3-voedingsprogramma is ontwikkeld in Zwitserland, vanuit een samenwerking tussen artsen, voedingswetenschappers en psychologen.
Met het VP3-voedingsprogramma is al meer dan 25 jaar ervaring opgedaan. Meer dan 250.000 mensen hebben het programma doorlopen, o.a. in Zwitserland, Duitsland, Nederland en Spanje. In Nederland wordt het VP3-programma sinds 2001 aangeboden.
Lees verder Ľ

Bezoek VP3-Voedingsprogramma

13

Reviews en Ervaringen over Wij vallen af

Wij vallen af

Wijvallenaf.nl | Wijvallenaf | Dieet forum, ervaringen, weightwatchers en calorieŽn tellen


Lees verder Ľ

Bezoek Wij vallen af