Reviews van deze auteur

een traktatie

Review over Weight Care

sinds een paar maanden aan de Weight Care, 'smorgens begin ik er mee en als lunch neem ik wat vlees,vis of kip met Linessadrink,'s middags als ik zin in iets heb een Linessa mueslireep of een paar light crackers en 's avonds alleen vlees met groente en een kleine Linessa vruchtenyoghurt , ook 2 xfruit per dag, neem bijna of geen koolhydraten,daarnaast loop ik elke dag een paar kilometer,dus je zou zeggen, de kilo's moeten eraf vliegen, nee dus, dat gaat heel langzaam,maar misschien gaat dat minder snel als je ouder bent?
de shakes vind ik heerlijk, het is net een milkshake, chocola met banaan of de bosvruchten,een traktatie en sinds een paar weken probeer ik in het weekend een broodje te eten,maar om eerlijk te zijn, ik heb liever een shake.

Sterke punten
heerlijke smaken, een traktatie
geeft je een vol gevoel, ik moet wel wat eten, maar zou best op 1 shake kunnen leven per dag,doe ik niet want ook van te weinig eten kun stopt afvallen

Zwakke punten
zou wel wat sneller af willen vallen

reacties:

Review: gevaarlijk

wat een onzin, heb ik nog nooit van gehoord en wat te denken van alle produkten die hier in nederland worden gekeurd, je mag niet zo maar iets op de markt brengen!

Review: -

Maaltijdvervangers heb ik nog nooit gegeten, je kunt ook gewoon koolhydraatvrij gaan eten bv.tussen de middag en 's avonds gewoon warm eten zonder koolhydraten, werkt prima en hou je het langer vol.
Tussendoor fruit,niet meer dan 3 stuks.Linessa yoghurtdrank gemengd met shake 's middags, geeft je nog een voller gevoel en je kunt de shakes ook mixen als een smoothie met vers fruit, ook heeft Linessa/Lidl % vet mueslirepen.

Review: strijd tegen de kilo's

als je de akties winkels in de gaten houdt, zijn er vaak aanbiedingen Weightcare 2 bussen voor de prijs van 1, dus dan ben je maar een paar euro duurder uit dan de shakes van bv.Kruidvat.Ik koop ze altijd in de aanbieding.

Review: yoyo

wel een hele negatieve reactie op dit product en de gebruiker vertellen dat afvallen een kwestie van een gezonde levensstijl is, nou dat is wel bekend.
het is een keuze die jezelf maakt en voor mensen die teveel eten omdat het lichaam daarom vraagt, is een shake een goede keuze.Persoonlijk heb ik nooit veel gegeten,heb altijd 3xper dag gegeten,maar om op gewicht te blijven is weight care een uitstekend middel en nog lekker ook, ik voel me er prima bij en als ik daarmee ook nog wat kan afvallen, helemaal ok.
Alleen groente eten zoals de schrijver vermeld, wel dan verval je heel snel in je oude levensstijl, dat houdt niemand vol!