yoyo

Dit is een yoyo product. Zodra je er vanaf gaat denkt je lichaam door de lage hoeveelheid calorien dat er een voedsel tekort is, en gaat het meer calorien opslaan. Dan kun je de doos dus weer opnieuw kopen.

Mensen, afvallen is een kwestie van een gezonde levensstijl. Als je af wilt afvallen, stop dan met de frisdranken (alle suiker producten trouwens), light producten, chips, zetmeel, tarwe producten en ga groenten eten, het is niet lekker, maar je valt er gegarandeerd door af.

Sterke punten
zakelijk is dit een slim product. Het werkt, zolang je het blijft gebruiken dus de gebruiker heeft een rede om het te blijven kopen.

Geen rede om hier mee te beginnen.

Zwakke punten
Niet effectief voor blijvende resultaten. Pure afzetterij van mensen die niet beter weten over gezond gewicht verliezen.

Bezoek Weight Care Reviews over Weight Care

1 reactie

wel een hele negatieve reactie op dit product en de gebruiker vertellen dat afvallen een kwestie van een gezonde levensstijl is, nou dat is wel bekend.
het is een keuze die jezelf maakt en voor mensen die teveel eten omdat het lichaam daarom vraagt, is een shake een goede keuze.Persoonlijk heb ik nooit veel gegeten,heb altijd 3xper dag gegeten,maar om op gewicht te blijven is weight care een uitstekend middel en nog lekker ook, ik voel me er prima bij en als ik daarmee ook nog wat kan afvallen, helemaal ok.
Alleen groente eten zoals de schrijver vermeld, wel dan verval je heel snel in je oude levensstijl, dat houdt niemand vol!

Bezoek Weight Care Reviews over Weight Care

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Weight Care
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden