Reviews van deze auteur

I DID IT !!

Review over ModiFast

Ik ben 5 weken geleden begonnen met Modifast Intensive. Ik ben heel streng geweest voor mezelf en gelukkig is dat allemaal niet voor niks geweest :) Ik woog eerst bijna 65 kilo en nu 55,5 kilo. Zo wilde ik ook ongeveer wegen. Twee weken geleden ben ik ook weer begonnen met intensief sporten, 5x in de week bootcamp/fitness. Dit geeft je dat extra energie. Ik ga lekker door met sporten. Vandaag is het de laatste dag dat ik mijn milshake drink 's avonds en daarna ben ik Modifast-vrij YES !! Ik zal natuurlijk de komende tijd moeten blijven opletten met wat ik weet, maar genieten is ook belangrijk, en dat hoeft natuurlijk niet alleen met junkfood enzo. En aan sporten ben ik weer verslaafd aan.

Ik ben zo blij dat ik Modifast heb gebruikt. Ik heb gelukkig weinig tot geen last van bijwerkingen gehad, gewoon veel water blijven drinken en rauwkost eten als je het moeilijk hebt ;-)

Ik raad iedereen Modifast aan !

Sterke punten
-shakes zijn lekker
-is goed te doen
-bijna 9 kilo afgevallen in 5 weken tijd

rauwkost wel of niet?

Review over ModiFast

Hallo allemaal. Ik ben afgelopen maandag (dit is mijn 4e dag) begonnen met Modifast Intensive. Eerste dag was het best moeilijk, maar vanaf de tweede dag ging het stukken beter. Gelukkig ook helemaal geen last gehad van hoofdpijn doordat ik veel drink op een dag.
's Morgens en 's middags drink ik een shake en 's avonds pak ik de appel/kaneel muesli met wat tarwezemel, puur voor mijn stoelgang, wat ik heel belangrijk vind.
Ik heb als tussendoortje overdags wel steeds paar komkommers en of worteltjes gepakt, maar ik las net op een ander site met ervaringen dat dit juist niet goed is, omdat je hongergevoel sneller terugkomt en daardoor weer van voor af aan kan beginnen -_-' zou ik heel zonde vinden, ook al ben ik pas 4 dagen bezig, want goedkoop is het ook niet.

Ik had gehoopt dat er iemand hier ervaring mee heeft ??

Dank je wel alvast en iedereen hier veel succes met het Modifasten :)

Groetjes.

Sterke punten
makkelijk in gebruik, shakes zijn lekker, je hoeft geen calorieën te tellen

Zwakke punten
Muesli is niet lekker

reacties:

Review: rauwkost wel of niet?

Hallo Hans. Dank je wel voor je reactie en ik heb er zeker wat aan. Ik ga door met hoe ik nu bezig ben ;-) En jij bent zeker goed bezig geweest, wees dr maar trots op.

Nogmaals bedankt !

Groetjes

Review: rauwkost wel of niet?

Hallo Hans. Dank je wel voor je reactie en ik heb er zeker wat aan :-) ik ga gewoon zo door zoals ik nu bezig ben.
En fijn om te lezen dat je zo veel bent afgevallen, wat een prestatie !!

Nogmaals bedankt en jij ook veel succes verder.

Groetjes

Review: rauwkost wel of niet?

Oh er is iets misgegaan zie ik. Dacht dat mijn eerste reactie niet was verzonden haha.

Groetjes