Reviews van deze auteur

Weight care na 1 week

Review over Weight Care

Hoi allemaal,
Zoals beloofd zou ik jullie elke week op de hoogte houden van mijn dieet.
Er is nu bijna 3 kg af en dat betekend dat ik nu 64,1 kg weeg!!
Ben er echt super blij mee, ik ben nog nooit zoveel kilo's in een week afgevallen.
Ik heb vanaf maandag 3 keer per dag een shake gehad, en twee appels tussendoor. Vrijdagavond heb ik een normale maaltijd gegeten. Zaterdag heb ik een BBQ gehad en zondag heb ik de hele dag normaal gegeten. Ik heb alle calorien bijgehouden en zat zaterdag en zondag rond de 1000 kcal. En ik zat echt bomvol! Komt zeker doordat ik nu al bewuster met mijn eten bezig ben en ik de hele week bijna niks heb gegeten. Ik ga vanaf vandaag weer smorgens en smiddags een shake nemen en 's avonds een lichte soep zoals groentesoep. Hopelijk vliegen er weer 3 kilo's af deze week.

Tot volgende week,

Sterke punten
Gaat snel en makkelijk

Zwakke punten
Te kleine poeder bussen, ze zijn zo leeg.

Vandaag begonnen

Review over Weight Care

Hallo allemaal,
Ik ben vandaag met weight care begonnen. Ik weeg op dit moment 67 kg en dit vind ik veel te veel. Sinds ik op kamers zit ben ik 10 kg aangekomen. Mijn streegewicht is 52 kg. Ik ben 1.65 lang. Ik neem nu 3 keer per dag een shake en 2 stuks fruit tussendoor. Ook drink ik veel water, ongeveer 3 liter, maar dit deed ik altijd al wel veel. Ik deel graag mijn ervaringen omdat dit me motiveert. Ik zal jullie elke week op de hoogte houden van mijn dieet.
Ik wil eind mei in ieder geval 5 kg eraf hebben.

Groetjes

Sterke punten
Het is makkelijk mee te nemen naar school,
Ik vind de shakes erg lekker,
Er zijn veel variaties mogelijk met dit dieet,
Je valt er (hopelijk) snel mee af

Zwakke punten
Het is geen levensstijl wat je verandert

reacties:

Review: Vandaag begonnen

Het gaat ons lukken! Het bevalt me tot nu toe nog goed, maar ik heb vandaag ook niks anders gedaan dan in de zon liggen haha. Ik heb vanochtend een shake gehad, tussendoor een appel, toen tussen de middag weer een shake en tussendoor een halve komkommer. Ik heb net een klein beetje rauwkost gegeten en heb m'n shake nu bijna op. Morgen een schooldag van 9-5 dus even kijken of het me dan nog steeds zo makkelijk afgaat haha. X