Reviews van deze auteur

dag 1

Review over ModiFast

Bij mij was er na 1 dag 0,8 af.
Ik vond het meevallen. Totdat mijn man gisteravond een zak chips opentrok. Toen ben ik maar naar bed gegaan....
Heb vannacht wel 1,5 uur wakker gelegen. Dat heb ik anders nooit. Weet niet of dat door de Modifast komt of dat het toeval was.

Succes weer allemaal!

vanaf 1 januari gaat het dan echt gebeuren.

Review over ModiFast

Hallo allemaal,

Gisteren al jullie reacties gelezen. Geeft me wel hoop.
Ik ben een moeder van 2. De oudste is 2,5 jaar en de jongste is 8 weken geleden geboren.
Nooit ben ik echt slank geweest, maar bij beide zwangerschappen ben ik ruim 30 kilo aangekomen. Tussentijds wel weer afgevallen tot de 73 kilo. Maar goed nu weeg ik dus 100 kilo schoon aan de haak.
A.s. zaterdag ga ik beginnen met modifast. Alles heb ik al in huis.
Nu heb ik een vraag kan je het intensive kuur volgen i.c.m. de fatburner pillen van Modifast. Die heb ik ook nog in huis namelijk.
Verder hoop ik dat het hier vanaf 1 januari wat drukker is en dat we elkaar door de moeilijk momenten slepen!

Voor iedereen alvast een fijn jaarwisseling en een gelukkig, gezond en slank 2011 gewenst!!!

Sterke punten
Makkelijk in gebruik. De rest moet ik nog ontdekken.

Zwakke punten
Nog geen idee.

reacties:

Review: nieuwe start

Hoi Daisy,

Ik ben ook vandaag begonnen. Mijn startgewicht is 100.2.
Bij mij moet er dus hetzelfde af.
Zou het fijn vinden om elkaar een beetje te supporten. Ik heb dat zelf soms wel nodig.
Ik ben 28 jaar. Moeder van 2. Ik heb een jongetje van 2,5 jaar en een meisje van 9 weken.
Hoe bevallen de shakes?
Ik vind alleen aardbei lekker. Van choco en banaan ga ik bijna over mijn nek....

Groeten!

Review: nieuwe start

Hoi Tanja,

Ik sport er momenteel niet bij, maar wil dit wel weer gaan doen als ik een beetje gewend ben aan de shakes. Volgens mij stort ik nu in als ik ga sporten. Wel knap van je dat je erbij kan sporten.
Hoe gaat jouw eerste dag? Ik begin nu toch wel zin te krijgen in echt voedsel, maar goed voorlopig zit dat er niet in. Vind jij alle shakes lekker? Ik alleen aardbei. De pudding moet ik nog proberen.

Groet,
Novi (ik ben overigens niet de oprichter deze review dat is Daisy).
@ Daisy als je het vervelend vindt dat ik me in je review heb gemengd dan moet je het maar zeggen.

Review: nieuwe start

Hoi Tanja,

Momenteel heb ik ook heel veel zin in normaal eten. Vooral nu mijn man staat te koken.... Net maar een stuk komkommer genomen. Dat helpt wel aardig.

De aardbeienshake vind ik wel lekker, maar banaan en choco vond ik echt heel vies. Morgen maar is pudding halen.

Ik ga over een week of 3 ook weer sporten. Ik ben bang dat ik anders wel afval, maar zo slap in mijn vel ga zitten. Vind ik ook niet mooi.
Mag je die repen wel nemen. Ik had begrepen dat je alleen producten uit het intensive pakket mag hebben omdat je anders uit de ketose stand gaat. En volgens mij is dat juist nodig om zo snel af te vallen. Maar sporten zonder iets te nemen lijkt me bijna onmogelijk.

Dit is mijn eerste modifast poging. Ik ben na de geboorte van mijn zoontje wel afgevallen met Sonja Bakker. Toen woog ik 73. Kort daarna werd ik zwanger van nummer 2 en werd weer formaat walrus. Nu dus maar eens op deze manier proberen.... Heb jij dit al wel eerder gedaan?

Ik vind het ook fijn om er met andere over te kletsen. Thuis begrijpen ze toch niet hoe moeilijk het soms kan zijn...

Groet,
Novi

Review: nieuwe start

Hallo allemaal,

Fijn dat ik niet de enige ben die nu aan het afzien is. Was ook in de winkel te merken. Bij het Kruidvat was de Modifast uitverkocht. Gelukkig had de Etos nog.
Ik wil dit wel een aardig poosje gaan volhouden. Ik wil er zo'n 30 kilo af. Voordat ik zwanger werd (heb in 2,5 jaar tijd 2 kinderen gekregen waarvan de jongste 9 weken is) woog ik altijd rond de 75. Toen vond ik mezelf eigenlijk al iets te dik. Dus nu ik er toch tegen aan ga dan gelijk maar goed heb ik bedacht.

@ tanja Gisteren ging best goed. Natuurlijk wel honger gehad, maar dat hoort er bij.
Gelukkig geen hoofdpijn, maar ik heb ook echt heeeeeel veel gedronken.
Wat ik heb begrepen is dat de kant en klare shakes niet bij het Modifast intensive dieet passen. Deze shakes zijn puur ter vervanging van 1 of maximaal 2 maaltijden per dag. De intensive kuur is er wel voor om alle 3 je maaltijden door de shakes (zakjes) ter vervangen. De samenstelling is ook anders waardoor je lichaam na 48 in ketose gaat. Dit gebeurt als je (bijna) geen koolhydraten binnenkrijgt. Ketose houdt in dat je lichaam in de vetverbranding stand gaat. Daarom val je met het intensive kuur zoveel af. Jij doet nu dus eigenlijk je lichaam te kort. In de kant en klare shakes zitten te weinig voedingstoffen om al je maaltijden te vervangen. Zodra je voedingstoffen te kort hebt dan krijg je honger (vreetbuien). Als je lichaam eenmaal in ketose is dan schijn je ook geen hongergevoel meer te hebben. Heb ik nog niet gemerkt, maar ik wacht rustig af. Ik hoop dat ik het een beetje duidelijk heb neergezet. Wellicht wist je dit allemaal al. Jij hoeft natuurlijk ook een heel stukkie minder af te vallen dan ik.

Mocht je nog meer willen weten dan hoor ik het wel.
En succes maar weer!!!

Review: nieuwe start

Hoi Tanja,

Zelf had ik dezelfde fout gemaakt. Heb dus ook al een flinke voorraad voor de afbouw in huis. Die kant en klare shakes zijn ook veel lekkerder. Alleen van aardbei bij de zakjes shake krijg ik geen kotsneigingen. Ik zit dus vol op aan de aardbeien.
Nog een tip, bij Trekpleister nu 25% korting op alle Modifast producten.
Ik heb net de ketosesticks besteld. Vind het wel fijn om te zien of mijn lichaam echt in ketose gaat. Morgen krijg ik ze binnen. Ben benieuwd.
Heb je jezelf al gewogen ten opzichte van gisteren?

Review: nieuwe start

OMG, ik lig al op bed, maar kan alleen maar aan eten denken. Niet eens aan slechte dingen, maar gewoon aan brood, vlees en fruit....

@ Tanja
Ik was vanochtend 0,8 kg lichter. Niet slecht dus.

Review: nieuwe start

Hallo allemaal,

De 3e dag is ingegaan. Na 2 dagen ben ik 1,8 kilo afgevallen. Gaat dus wel lekker, maar minder hard dan ik van de eerste dagen had verwacht.
Ik moet zeggen dat ik het best wel pittig vind. Ik kan echt alleen maar aan eten denken. Maar goed dat ik 2 kleintjes heb die me goed afleiden. Ze liggen nu allebei op bed dus ff wat meer tijd.
Het voornemen was dat ik dit kuur zou volgen tot ik rond de 75 weeg, maar ik twijfel nu al of ik dat wel trek. Ik maak eerst de 3 weken maar vol en dan eventueel doorgaan of afbouwen. Mocht ik gaan afbouwen dan stap ik daarna over op Sonja Bakker. Na mijn vorige zwangerschap ben ik daar 20 kg mee af gevallen. Duurde wel langer (half jaar), maar dan mag je tenminste wel iets eten.

Voor nu dus nog volhouden!!!
Succes allemaal.

Review: nieuwe start

Hoi Diana,

Heel herkenbaar. Ik ging net brood smeren voor mijn zoontje. Dan sta ik gewoon bijna te kwijlen boven het aanrecht.... Maar ik ga ook niet zondigen. Bij mij is het altijd alles of niets. Ik ben bang dat ik helemaal los ga als ik nu een broodje neem. Die 3 weken ga ik wel volmaken en dan kijk ik of ik verder ga of afbouw. Ik ga gewoon iedere avond vroeg naar bed. Het liefst zou ik ook nog uitslapen om de dag korter te maken, maar dat gaat helaas niet met 2 kleintjes. Ik ben ook blij als ik weer aan het werk ga (nu met zwangerschapsverlof) dan krijg ik weer wat meer ritme.

Review: nieuwe start

Hoi Diana,

Bedankt voor de tip. Ik had toevallig net een aantal cherrytomaten op toen ik je bericht las. De volgende keer zal ik je tip opvolgen.
Vandaag valt me wel zwaar. En bij jou?

Review: nieuwe start

Hoi Diana,

Ik was helaas maar 3 ons afgevallen ondanks dat ik gisteren de hele dag honger had. Nu dus in 3 dagen 2,1 kilo er af. Op zich prima, maar ik had meer verwacht. Hoeveel weeg jij als ik vragen mag? Ik weeg nu 98,1 en wil graag naar de 72.
Vandaag maar weer vol goede moet verder....

Review: nieuwe start

Vol goede moed verder bedoel ik natuurlijk....

Review: nieuwe start

Hoi Diana,

Ik ben ook helemaal gefrustreerd. Ben ook aangekomen, 1 ons..... Is toch niet normaal.
Als ik morgen weer niet ben afgevallen dan ga ik het toch maar op de gezonde manier proberen. Een kilo per week is ook prima. Dan duurt het maar wat langer.

Nog even terugkomend op je eerdere mail. Ik begrijp wat je bedoelt. Ik schaam me ook voor mijn gewicht en waag me in tegenstelling tot jou momemteel niet in het zwembad. Misschien scheelt het ook dat mijn man het ook niet echt mooi vindt. Volslank vindt hij prima, maar nu zegt hij wel dat het voor hem wel wat minder mag. Hij zegt het niet op een rotmanier, maar als ik het vraag is hij wel eerlijk. En ik kan hem alleen maar gelijk geven want ik vind mezelf nu ook een stuk minder mooi. Over 5 weken gaan we met het gezin naar een bungalowpark. Ik hoop dat ik tegen die tijd wel wat kwijt ben en lekker ga zwemmen. Maar goed, op deze manier schiet het niet op. Zullen we nu al in de spaarstand zitten?

Review: nieuwe start

Hoi Diana,

Ik ben die ons ook kwijt plus nog vier extra. Nu dus in 5 dagen 2,6 kilo. Ik vind het ook erg langzaam gaan en zit er ook over te denken om toch maar een gezond eetpatroon te gaan toepassen. Nu ik dit doe kan ik vast ook meer genieten van gewoon brood, terwijl ik dat in het verleden nog wel eens oversloeg en gelijk naar de chocola en chips greep.... Maar goed, ik ben er dus nog niet helemaal uit, maar die kilo's gaan er af!!! En bij jou ook. Volhouden!!!

Review: nieuwe start

Hoi,

Mocht ik besluiten om het op een andere manier te doen dan blijf ik hier wel schrijven hoor. Ik heb dat ook nodig en vind het ook gezellig "kletsen" met je.
Ik zou me als ik jou was niet druk maken om die paar patatjes/chipies. Vanochtend was je toch afgevallen. Ik heb gisteravond i.p.v. de shake een modifast reep genomen. Hoort ook niet bij het intensive programma, maar ik was die shakes even zat. Het is ook zwaar en ik heb echt respect voor de mensen die dit weken volhouden....

Review: nieuwe start

Hoi Diana,

Sorry, ik heb geen tijd gehad om eerder te reageren. Wij zijn vandaag naar de dierentuin geweest en daarna op kraambezoek.

Fijn dat het je weer wat makkelijker af gaat. En inderdaad een goed resultaat! Ik ben gisteren toch gewoon gaan eten. Ik tel nu mijn calorien en ga tot max. 1500 per dag. Vandaag was ik even zwaar als gisteren. Ik had verwacht dat ik wel iets zou aankomen. Ook ben ik vandaag voor het eerst sinds de bevalling (10 weken geleden) ongesteld geworden. Dus de weging is dan ook niet helemaal zuiver. Toch voel ik me prettiger bij gewoon eten. Zoals vandaag in de dierentuin. We gingen daar lunchen dus ik heb voor een salade gekozen. Is toch een stuk gezellig dan een shake. Jij moet natuurlijk gewoon doorzetten met je shakes. Zolang je het volhoudt en het gaat goed waarom niet. Ik heb aldoor al een lichte twijfel gehad en dan met name over het opbouwen. Maar waarschijnlijk valt dat toch wel mee want ik was vanochtend ook niet aangekomen. Ik vind het wel fijn om hier te blijven schrijven. Ben ook benieuwd hoe het verder bij jou verloopt.

Review: nieuwe start

Hoi Diana.

Ik ben er nog! Het afvallen gaat, maar wel erg langzaam. Mede dankzij een vreetbui van afgelopen maandag. Ik was weer voor het eerst ongesteld geworden en heb echt alles wat ik tegen kwam opgegeten. Die schade herstellen kostte dus een paar dagen. Ik ben nu dus maar een pond lichter dan verleden week.
Balen dat de Modifast blijft hangen. Dan mag je al zo weinig en dan zo'n klote resultaat. Die chocokerstman begrijp ik volkomen. Maar dan nog kom je niet aan het aantal calorien per dag die je normaal gesproken mag. Wel gek dus dat er niets afgaat. Erg frustrerend!!! Ben je nog wel gemotiveerd om door te gaan?

Review: nieuwe start

Hoi,

Ik zit ook bij weegclub. Al een paar jaar. Ook na mijn vorige bevalling.
Is inderdaad een fijne site.
Ik ga kijken of ik je daar kan vinden.
Maar jij gaat ook stoppen met Modifast?

Review: nieuwe start

Heel verstandig. Ik vond het ook niet te doen. Ook je hele sociale leven wordt er door beinvloed. Dr. Frank zit ik ook over te denken. Ik krijg iedere dag een mail met een dagmenu van hem. Zo lang het gaat zoals ik het nu doe dan ga ik hier nog mee door en anders ga ik ook over op dr. Frank. Deze week was ik ondanks mijn mega vreetbui toch 8 ons afgevallen....

Review: beginnen met modifast

Wil je gaan beginnen met Modifast Intensive of de gewone modifast?

Review: beginnen met modifast

Hoi Gerda,

Inmiddels ben ik ook begonnen met de intensive. De volgende tips kan ik je geven.
Haal voldoende rauwkost, bouillon en light drank in huis. Ik had al flink wat shakes ingeslagen maar kwam er achter dat ik alleen de aardbeienshake lekker vind. Van choco en banaan ging ik bijna over mijn nek....
Veel sterkte gewenst!

Review: nieuwe start

Hoi Jantien,

Ten eerste heel veel succes gewenst!
Doe je het Modifast intensive kuur of de normale modifast?
Ik ben gisteren begonnen met de intensive kuur, maar ik vind die shakes zo ontzettend smerig. De kant en klare shakes vind ik wel lekker. Zit er dus over te denken om over te gaan op de normale modifast en dan 2 x een shake en 1 gewone maaltijd.

Groet,
Novi