TLC Dieet - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 26 oktober 2011
TLC Dieet Logo

50% aanbevolen, 1 Reviews

  1. TLC Dieet
  2. TLC Dieet Reviews
  3. Schrijf ook een review over TLC Dieet

Niet tevreden over TLC Dieet? Probeer dan eens Paleo Dieet.

TLC Dieet

Bent u ook al heel lang bezig met allerlei diėten of afslank- programma?s? En heeft het ook bij u niet het gewenste resultaat?

Dan bieden wij u een oplossing met het TLC - DIEET. Dit unieke dieet werkt op basis van een persoonlijk programma, geschreven door een Internationaal Medisch Team aan de hand van de uitkomsten van uw bloedtest en persoonlijke situatie.

Uw voeding wordt uw medicijn. Velen zijn u reeds voorgegaan en met groot succes. Gewichtsverlies tussen 7 en 15 kilo per maand is haalbaar. Lees snel verder en kom alles te weten over ons unieke TLC - DIEET. Gegarandeerd uw allerlaatste dieet!!

Deze website is niet meer actief!

TLC Dieet Details

Hits: 945

URL: http://www.tlcdieet.nl/home.html

Categorieėn: Eetgewoontes

Reviews: 1


TLC Dieet reviews (1):

TLC Dieet - 't werkt..

0

Review:
Ik ging als een trein, totdat ik aangaf dat ik t niet meer vol zou houden..
In plaats van hulp t stabilisatie programma in te zetten kreeg ik te horen dat ik maar moest vechten.. Ik was toen zo'n 35 kilo kwijt en vond mn gewicht heel acceptabel..

Helaas geen hulp gehad en ben weer in oude gewoonte terug gevallen en inmiddels weer bijna op t gewicht waar ik juli 2010 mee starte....

Sterke punten:
als je je er aan houdt val je af als een trein

Zwakke punten:
Begeleiding luisterd(e) niet naar mij en heeft daarna ook niet meer iets van zich laten horen.. Dat er ondertussen een naamsverandering heeft plaatsgevonden, kreeg ik via een ander TLC-er te horen en op navraag bij tlc-begeleiding kreeg ik een vage mail als antwoord...


Home » Eetgewoontes » TLC Dieet