Nederland Slank - 7 Reviews

Last updated: 13 november 2017
Nederland Slank Logo

87.5% aanbevolen, 7 Reviews

  1. Nederland Slank
  2. Nederland Slank Reviews
  3. Schrijf ook een review over Nederland Slank

Niet tevreden over Nederland Slank? Probeer dan eens Paleo Dieet.

Nederland Slank

Nederland Slank is een revolutionair afslankprogramma. Gezond en verantwoord afvallen zonder pillen, injecties en shakes. Aan de hand van een bloedtest schrijven wij een programma speciaal gericht op je persoonlijke hormoonhuishouding. Wij leggen je uit wat je wel en niet mag eten, zonder je lichaam tekort te doen. Daarnaast vergoeden diverse verzekeraars het afslankprogramma van Nederland Slank.

Nederland Slank Details

Hits: 648

URL: http://nederlandslank.com/

Categorieėn: Eetgewoontes

Reviews: 7


Nederland Slank reviews (7):

Nederland Slank - Hoe door Nederland Slank.........alles anders werd

0

Review:
Hoe door NEDERLAND SLANK ........alles anders werd!!

November 2016, in deze tijd heb ik eindelijk een goeie beslissing genomen voor de rest van mn leven!!


Toen ik een maal de beslissing had genomen om deze leefstijl te gaan volgen, was dit voor mij de laatste strohalm. Ik hate het om te koken en te eten, maar meer nog, altijd weer die behoefte aan zoetigheid. Ik was het beu om altijd in gevecht te zijn met mezelf.

De spanning sloeg toe, allerlei doem gedachten kwamen voorbij, ik raakte in de stress bij de gedachte dat het niet zou lukken, stel dit, stel dat.....paniek aanvallen enz..enz.
Toch heb ik doorgezet. Met heel veel wilskracht, doorzettings vermogen en vooral dank zij de hulp van Elisabeth en Rachida is het me toch gelukt om tot nu toe 12 kilo af te vallen.
De eerste 6 weken waren zwaar, trillen, beroerd, erg moe en koud.......kwam het door de anti depressieva??? Was dit wel een goed plan, pffffffff.
Af en toe wist ik het gewoon niet meer.

Na wat heen en weer te hebben geappt met Elisabeth (die snel door had dat er meer aan de hand was) kon ik haar zeggen dat mijn angst om weer een teleurstelling te krijgen, erg groot was. Al vanaf mijn jonge jaren ben ik altijd te zwaar geweest, veel gepest en zeker niet blij met mezelf. Vooral een negatief zelfbeeld. 😣Vele diëten heb ik gevolgd, met altijd terugval in de oude gewoontes.
Met de eet gewoontes van NS had ik totaal geen probleem, de laatste jaren at ik al redelijk gezond. Ik moest alleen afkicken van 6 dagen in de week sporten naar niets en van 6x per dag eten naar 3x, dat was heftig.
Heel mijn leven heb ik veel gesport, deels omdat ik het leuk vond, maar ook altijd met de gedachte dan val ik af!! Nou mooi niet, ik jojode maar op en neer tussen de 70 en de 80 kilo. Lager dan 70 ben ik nog nooit geweest.

Een jaar lang heb ik een leefstijl coach gehad en een stappenteller, het werd een obsessie. Ik zou en moest die 10.000 stappen per dag gaan halen, ook al was ik nog zo moe pfffff...Maar de kilo's bleven er aan. Nog meer cardio, nog meer krachttraining, tot ik er zo moe van werd en het plezier in het sporten ging verliezen. Mijn motivatie was op. Ik kreeg weer paniek aanvallen en voelde me erg verdrietig, het leek een gevecht zonder einde.
Zou het me nu echt gaan lukken???

Ja het is me gelukt, dat kan ik nu wel zeggen, met dank aan NEDERLAND SLANK. De ponden en de onsjes gingen er wekelijks vanaf, ik had zeker geen haast, want ook mentaal hakte het er behoorlijk in. Het is er per slot ook niet in 1 dag aangekomen.
De eerste 3 maanden bleef ik in mijn confort zone. Ik had totaal geen zin in negativiteit Niemand vertelde ik waar ik mee bezig was, alleen mijn gezin wist er van en gaven me 100% steun. Lekker dingen doen die ik wilde, geen etentjes of feestjes, even alleen goed voor mezelf zorgen.

Toen ik inmiddels 10 kilo was afgevallen, de kleding te groot en iedereen om me heen het ging zien, zag ik het zelf nog steeds niet. Als ik in de spiegel keek zag ik mezelf nog steeds als veel te zwaar. Ook aan het mentale deel ging ik werken.
Met ondersteuning van Rachida hield ik vol, zo fijn om ff mn verhaal bij kwijt te kunnen en de goeie tips in ontvangst te nemen, daar werd ik altijd blij van.
Koken is niet echt mijn hobby, maar door NS ben ik heel anders gaan koken en eten, ook de dingen die ik vroeger nooit at, smaken nu heerlijk. Natuurlijk neem ik af en toe ook wel wat lekker, maar daar geniet ik dan ook echt van.
Sporten doe ik nu 3x in de week en gelukkig weer met veel plezier!!

Dan is er ook nog de NS groep met allemaal lieve mensen, waar je altijd ff kunt klagen ha, ha.😉 Maar waar je ook eerlijke antwoorden krijgt, recepten en fijne informatie, waar je echt iets aan hebt.
Ook de begeleiding die ik krijg van Rachida is een warme ondersteuning, nooit geeft het me een gevoel (en nu nog niet) dat ze er niet voor me is, het is gewoon TOP!

Dank zij NS eet ik al bijna een jaar gezond, het was een goeie keus en een droom is werkelijkheid geworden. Ik wens mezelf dan ook toe, deze goeie gewoonte vast te blijven houden. Ook al is er een offday, ik kan altijd weer verder gaan met deze manier van goed voor mezelf zorgen en de juiste keuzes te maken van wat ik in m’n mond stop!!
Maar bovenal Lief zijn voor mezelf!!!!

Ik ben nog niet op het gewicht waar ik wil zijn. Er hoeft nog maar 1.5 kilo af en dat gaat me zeker lukken, daarom ga ik gewoon door met NS en deze gezonde leefstijl. Nu vertel ik het aan iedereen die het wil weten, ben ook super trots op wat het met me heeft gedaan.

Ik ben 64 jaar en zit weer lekker in mn vel. Tegen iedereen zou ik willen zeggen, eerst proberen, dan weet je pas waar je over praat!

Maar een ding staat vast “NEDERLAND SLANK” werkt echt geweldig!!!!!!

Christa.🌞

Sterke punten:
Goede begeleiding/ondersteuning
Resultaat
Gezond
Gemakkelijk vol te houden
Geen honger gevoel
Ervaring uitwisselen en recepten met de fb groep
Je voelt je stukken beter en fit.

Zwakke punten:
Geen negatieve ervaring.

Christa beveelt Nederland Slank aan bij vrienden/bekenden

Nederland Slank - Eindelijk een gezond dieet

0

Review:
Toch eigenlijk altijd wel willen afvallen en met vermoeidheid, nekpijn, lichte stemmingswisselingen en wattig gevoel in mijn hoofd gestoeid. Via een andere deelnemer bij Nederland Slank terecht gekomen. In het begin was het zoeken hoe dit in te passen in het dagelijks leven maar met steun van Pantea en daarbij ook het verdiepen wordt het geen dieet maar een levensstijl.
Inmiddels 18 kilo kwijt, nog 7 kilo te gaan. Ik heb meer energie, minder frequent last van mijn nek, voel mij stabieler, flexibeler maar ook alerter en helderder.

Sterke punten:
Goede coaching, plan en investering voor je hele leven. Gebaseerd op je eigen bloed en lichaam, elk lichaam is anders en dat begrijpen ze bij Nederland Slank!

Zwakke punten:
Investering in het begin vond ik wel hoog maar achteraf helemaal waard.
In het begin is de informatie vrij veel en best even lastig om alles goed in je hoofd en toepassing te krijgen, frequent vragen stellen met je coach helpt hierbij wel maar enige motivatie om te verdiepen moet er wel zijn.

Vera beveelt Nederland Slank aan bij vrienden/bekenden

Nederland Slank - Voedselbijbeltje voor de rest van je leven

0

Review:
Ik ben een paar weken geleden begonnen met NS en het verbaast me nog steeds hoe ontzettend snel alles is gegaan. Helemaal in het begin vliegen de kilo's eraf. Ik ben nog niet op mijn streefgewicht maar het einde van de strenge fase is in zicht. Streng omdat je niet van je plan af mag wijken, ook op momenten dat je dat heel graag wilt maar dat neemt niet weg dat je ontzettend lekker eten voor jezelf kan maken en dat zonder hongergevoel tussen de maaltijden in! Ik eet minder dan ik gewend was maar toch voelt het niet als te weinig, simpelweg voldoende. Ook word ik steeds creatiever met nieuwe gerechten.

Sterke punten:
Er is een Facebook groep met allemaal mensen die in hetzelfde schuitje zitten (of hebben gezeten) als jij en waar je terecht kan met al je vragen en voor support tijdens moeilijke momenten.

Je weet dat je het niet voor niks doet want de veranderingen van je lichaam merk je bijna dagelijks. Het ziet er naar uit dat ik met 2,5 maand ben waar ik al jaren probeer te komen! En dat is nog niet eens het mooiste, dit neem ik mee voor de rest van mijn leven en kan ik blijven gebruiken en op terug vallen als dat nodig is!

Zwakke punten:
Het is best een gepuzzel, helemaal in het begin om te vinden wat je nodig hebt en dat gaat ook wel eens gepaard met lichte stress. Toch is dat wel het minste wat je mag verwachten als je flink wat kilo's eraf wilt.

Michelle beveelt Nederland Slank aan bij vrienden/bekenden

Nederland Slank - Goed begin is het halve werk

0

Review:
Nog maar net 1 week begonnen met NS maar ik merk al dat deze methode goed is voor mijn lijf! Van 1 kwaal ben ik al af en nog maar 3 kilo kwijt. Het is niet het alleen slanker worden maar deze orthomoleculaire voedingswijze werkt in je hele lijf door.
Ik sta helemaal achter de gedachte dat ziektes niet met medicijnen genezen moeten worden maar met voeding!
Ook ik heb een leven van jojo-en achter de rug en ben daardoor een ervaringsdeskundige op het gebied van de meeste diëten. Op een gegeven moment ben ik er ook mee opgehouden omdat geen enkel dieet helpt (nee, daarom zijn er ook zoveel!) en probeerde te aanvaarden dat ik moest leven met obesitas (en alle gevolgen van dien!).
Maar na 50 jaar sukkelen met mijn gewicht lukte me dat niet. De aanvaarding lag ver weg, maar ik was ook 'diëten-moe', immers, niets hielp. Het enige wat dikwijls afslankte was mijn portemonnee.
Toen ik met de orthomoleculaire voedingswijze in aanraking kwam, ging er weer licht branden. Goed over nadenken voordat ik me weer in het zoveelste afvalproces zou storten.
Ik ben blij dat ik de stap genomen heb. Alle hormonen moeten nu weer hun werk gaan doen, niet te veel, niet te weinig, door de juiste voedingsmiddelen (het was een rommeltje hoor bij mij van binnen!).
De eerste resultaten zijn er en dat geeft moed.

Natuurlijk is het veel geld in één keer, maar deze manier van voeden kun je je hele leven meenemen. Leg het naast wat je wellicht met een ander dieet in de toekomst nog zou doen! Maar belangrijker vind ik de manier van voeden, geen eten wat in een laboratorium is gemaakt (bah) maar echt eerlijke en natuurlijke voeding. Je lijf verdient dat want het leven is al hectisch genoeg en we krijgen al troep genoeg binnen.

Sterke punten:
Sterke punt is voor mij het hele idee achter de manier van voeden. Dus eerst uitzoeken wat je wel en beter niet kunt eten. We weten allemaal dat suiker en vet dikke buiken en heupen veroorzaakt maar het gaat om de juiste keuze van groentes, het vlees en de vis dat voor elk individu verschillend werkt.

Zwakke punten:
Ik sluit me aan bij anderen vwb de betaling; in één keer betalen, maar snap ook wel dat dat vaak niet anders kan.
Mensen willen nu eenmaal van alles zonder dat zij zich dat kunnen veroorloven. Het zou mooi zijn als dit volledig door de ziektekostenverzekeraars vergoed zou worden. Wellicht een idee om eens met die jongens te gaan praten???

Loes Aalbe beveelt Nederland Slank aan bij vrienden/bekenden

Nederland Slank - Nederland Slank doet wat het beloofd

0

Review:
Na van alles geprobeerd te hebben diverse diëten, shakes, dieet repen en diëtist en niet te vergeten de hypnotherapie ben ik via een vriendin samen aan NS begonnen.
Ongelooflijk zoals dit werkt mits je je aan je schema houdt en zelfs voor mij werkte het en dat voor een taxichauffeur met wisseldiensten.
Ik kan iedereen met zwakke knieën zoals ik NS aanbevelen want ik ben 30 kilo afgevallen en wil die nooit meer terug dank dames van NS ( Judith en Liesbeth).

Sterke punten:
Het is een erg duidelijk programma
Heel goed vol te houden
Goede ondersteuning van het team
Korte lijntjes met het team
Als je aanvullend verzekerd bent kan je het claimen bij je zorgverzekering

Zwakke punten:
Best kostbaar

Ruud van R beveelt Nederland Slank aan bij vrienden/bekenden

Nederland Slank - Zo slank zijn als je dochter!

0

Review:
Na jaren jojo-en en altijd dikker worden na een dieet i.p.v. slanker, had ik me er bij neergelegd dat de 108 kg (bij een lengte van 1.67) blijkbaar bij mij past. Ik wilde wel graag zo gezond mogelijk oud worden, dus ik was al een paar jaar wel gezond aan het eten; vette vis, avocado, notenbrood wat ik zelf maakte, rundvlees, kip en een enkele keer een patatje. Best gezond, dacht ik! Wel had ik allerlei klachten; onbestendige pijntjes waar niets uit op te maken viel en altijd moe en lamlendig, ondanks dat ik geen brood, aardappelen en pasta meer at. En niet te vergeten mijn lipoedeem, dikke, pijnlijke benen! Via de orthomoleculaire arts waar ik liep i.v.m. al mijn klachten, kwam ik op de site van de natuur diëtisten Nederland Slank tegen. Wel prijzig, maar gelukkig was die uitgave eenmalig en kon ik de helft terugkrijgen via de zorgverzekering. En de garantie dat ik zou afvallen, want na al die diëten die van alles beloven, wordt je toch wel wat sceptisch.....
Je zou me nu eens moeten zien! Inmiddels 35 kg lichter, zonder een centje pijn, dat kan ik je beloven!! Superfit en slank!! En die benen? Was ik al bijna weer vergeten!
Ik krijg nu de "afgedankte" spijkerbroeken van mijn dochter, maat 40/42! Dat had ik me een jaar geleden niet voor kunnen stellen!! Ik ben er superblij mee en natuurlijk moet je een inspanning leveren om zover te komen, maar niets gaat toch vanzelf?
Het leuke is ook dat het " door" werkt; al jaren wil ik heel graag een opleiding gaan doen, maar ik heb het tot nu toe nooit gedurfd, omdat ik altijd het gevoel had: " dat kan ik toch niet". Maar doordat ik die 35 kg kwijt ben, merk ik dat ik veel zekerder in het leven sta en ik ga in september met een opleiding beginnen waar ik al jaren van droom! Hoe mooi is dat!!!
Op de besloten Facebook pagina van Nederland Slank staan voldoende recepten en tips, wat je helpt bij je motivatie.
Kortom: ik ben er superblij mee en ik zou het iedereen aanbevelen!!!

Sterke punten:
Het verandert je leven in positieve zin!!!
Het is goed vol te houden!
Je voelt je heel gezond en vitaal!

Zwakke punten:
Fors bedrag wat in één keer en vooraf betaald moet worden.

Marjo beveelt Nederland Slank aan bij vrienden/bekenden

Nederland Slank - Eindelijk een dieet dat werkt!

0

Review:
NEDERLAND SLANK WERKT ! Ik ben 1 juli 2016 begonnen met Nederland Slank nadat ik t eigenlijk had opgegeven, dat eeuwige diëten. Van WW tot Powerslim: ik werd er alleen maar dikker van in the long run. En bereikte nooit mijn streefgewicht. Heel frustrerend. Maat 48 zat op een gegeven moment ook strak en ik kreeg last van galstenen. Het moest anders!! Maar wel verantwoord en gezond. Toen ontdekte ik Nederland Slank: op basis van je bloedwaarden krijg je een lijst met produkten die je 3x per dag bereid en eet. Puur en gezond: je eet beter dan in menig restaurant. Heerlijk. En ik viel als een dolle af. Nu na bijna een jaar ben ik nog steeds op mijn streefgewicht en in maat 38! En ik eet nog steeds volgens de NS methode: gewoon omdat t kan en heerlijk is. De begeleiding die je krijgt van de diëtisten die ook voedingsdeskundigen zijn kan wekelijks online, hetgeen ik als ondernemer met een druk schema erg prettig vond. Ik zeg DOEN. Nederland Slank werkt!

Sterke punten:
Goede begeleiding door diëtisten die tevens orthomoleculaire deskundigen zijn
Begeleiding kan online
Gezond en verantwoord
Je kan t je hele leven volhouden
Eenmalige investering voor altijd
Resultaat
FB groep waar deelnemers ervaringen en recepten uitwisselen

Zwakke punten:
Voor sommigen wellicht een redelijk bedrag om in 1x af te tikken maar je krijgt de helft terug van de verzekering en je t kan t de rest van je leven gebruiken.
Verder geen negatieve ervaringen

Schrijf ook een review over Nederland Slank

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Nederland Slank aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Nederland Slank aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Nederland Slank


Home » Eetgewoontes » Nederland Slank