Groene Koffie - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 15 november 2018
Groene Koffie Logo

50% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Groene Koffie
  2. Groene Koffie Reviews
  3. Schrijf ook een review over Groene Koffie

Groene Koffie

Groene koffie is inmiddels ťťn van de meest verkochte afslankproducten in Nederland en BelgiŽ. Wereldwijd kampen steeds meer en meer mannen en vrouwen met overgewicht. Overgewicht is niet enkel ongezond, maar sommigen voelen zich hierdoor onzeker of zitten niet goed in hun vel. Dus blijf niet bij de pakken zitten en start vandaag met de geoptimaliseerde Green coffee formule van Groene Koffie 1500.

Groene Koffie is een 'geneesmiddelvrijí voedingssupplement dat is ontwikkeld uit een mengsel van krachtige kruidenextracten. De ingrediŽnten van dit product zijn zorgvuldig geselecteerd in verschillende landen van de wereld om dit unieke en geheel natuurlijke voedingssupplement samen te kunnen stellen.

Wil jij eigenlijk wel weten hoe Green Coffee Bean Max je helpt om af te vallen? Wij weten het! De vetopname van je lichaam wordt verlaagd door de groene koffiebonen. Je lever verwerkt het vet nu sneller. Je lichaam wordt gereinigd door de antioxidanten. De doorbloeding wordt bevorderd. Door de Green Coffee Bean Max krijg je ook een iets hogere lichaamstemperatuur en daardoor verbrandt je lichaam meer vetten. Een natuurlijke stof die erin zit is Chlorogeenzuur. Deze stof verlaagt de vrijlating van glucose in je bloed hierdoor maak je minder vetten aan.

Groene Koffie Details

Hits: 1499

URL: http://www.bekendvanpc.nl/health-en-beauty/afvallen/green-coffee-bean-max.html

CategorieŽn: Medisch Afvallen

Reviews: 1


Groene Koffie reviews (1):

Groene Koffie - Groene koffie advies alleen maar commercie !!!

0

Review:
Hallo beste lezer/kijker.,

Mijn naam is Cor Vooys; ([email protected]) Ik ben nogal een 'Net-zoeker' bij het minste geringste vraagje wat in mij bovenkomt, duik ik op Google. En met mij nog honderden miljoenen anderen denk ik. Zoals ook met het 'groene koffie verschijnsel'. Steeds als ik dacht nu een onpartijdig en onafhankelijke adviseur te hebben gevonden met een zgn., onbaatzuchtig advies, wordt je naar een merknaam verwezen of gelinkt. Die p[oeder mengsel die eigenlijk niets met groene koffie te maken hebben, vallen bij mij af. En dan blijft er bijna niets over tot mijn schrik. Ik vraag me dan ook af of er werkelijk nog mensen zijn die de ongebrande koffiebonen als eens hebben ingenomen of op wat voor andere manier hebben geconsumeerd. Ik heb daar nogal wat vragen over die nergens op Google worden beantwoord. Jah.......comerciele koopadviezen legio. Maar geen echte reviews van mensen die de rauwe bonen hebben uitgeprobeerd.
Schroom dus niet en vertel...........of mail mij. Met dank en groeten. Cor Vooys.

Sterke punten:
Een makkelijk forum..........

Zwakke punten:
Zelfs deze site is commercieel

Schrijf ook een review over Groene Koffie

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Groene Koffie aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Groene Koffie aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Groene Koffie


Home Ľ Medisch Afvallen Ľ Groene Koffie