BCAS kliniek

BCAS Home

BCAS kliniek Reviews

  Bijzonder tevreden

  Ik ben in behandeling geweest op 20 februari 2023, heb volledige liposculptuur gedaan en het resultaat is een groot succes. Veel uitleg gekregen en heb mijn vragen kunnen stellen omdat ik onzeker was door de negatieve reviews die ik las. Dr Darius zei dat als ik mij hield aan de richtlijnen, alles goed zal genezen en dat alleen dan het resultaat er zou zijn. Dit vergt wat inspanning, maar dit is zeker waar. Ik zie er zichtbaar beter uit, strakkere lijnen en kleren van een maatje kleiner. Daarom begrijp ik niet waarom er beledigende opmerkingen online staan, deze artsen zijn hoog opgeleid en weten wat ze doen. Ik heb de BCAS kliniek ook aangeraden aan mijn tante die ook heel tevreden van haar behandeling is.

  Sterke punten
  Goede uitleg, succesvol resultaat, professionele omgang

  Zwakke punten
  Soms ongeduldigheid wanneer ik iets niet meteen begreep

  Positieve ervaring

  Ik ben begin vorig jaar behandeld in de BCAS Kliniek. Ik heb eerst mijn bovenlichaam laten doen en dat ging erg goed. In het begin nog niet zo veel verschil door de zwelling maar met de weken die vorderden werd het effect steeds duidelijker. Ik heb eindelijk mijn proporties terug en alles voelt strakker. Ik heb me aan de richtlijnen gehouden van de arts waardoor mijn lichaam goed kon genezen, je moet er even op letten maar het loont de moeite. Nu heb ik zonet mijn benen laten doen en ik kijk opnieuw uit naar het resultaat. Ik heb deze kliniek aanbevolen aan mijn vriendin, zij gaat volgende maand.

  Sterke punten
  Uitgebreide uitleg van ingreep en nazorg
  Mooi resultaat

  volgens mij niets gedaan

  onaangename man, had mijn twijfels vlak voor de ingreep en had het beter niet gedaan.
  Volledige liposculptuur gedaan 6 plaatsen, vet vervangen door oplosmiddel dat vanzelf uit het lichaam zou verdwijnen. Inwendige spierskelet zou samentrekken en alles zou over een periode van 10 weken strakker worden. Resultaat na 10 weken, 1,5 kg er af (zal wel meer door het dieet zijn dat ik nu volg), nog altijd dezelfde broekmaat en zelfde buikomtrek. Percentages op mijn weegschaal zijn exact wat ze er voor waren. Enig wat verminderd is is mijn spaarrekening.

  Sterke punten
  goede verkooppraatjes

  Zwakke punten
  een grote oplichting

  Heel tevreden

  6 Maanden geleden ben ik voor een liposculptuur behandeling gegaan bij de BCAS Kliniek. Ik heb 6 locaties onder handen laten nemen gaande van mijn buik tot mijn bovenbenen. Na aankomst kreeg ik een uitgebreid consult. De dokter was heel duidelijk en de uitleg omvatte niet alleen de ingreep maar ook adviezen voor nadien. Ik kreeg een eigen kamer, mijn partner mocht nog wat bijslapen in mijn bed terwijl ik naar de procedurekamer werd gebracht door een lieve anesthesiste. De begeleiding was heel erg goed, ik was helemaal op mijn gemak terwijl ik voordien zoveel zenuwen had! Voor ik het wist werd ik terug wakker en was het al allemaal achter de rug. Nog wat bijgeslapen en dan naar huis gegaan. Nu kan ik zeggen dat het resultaat echt geweldig is. Als ik over een paar jaar nog eens zou denken om zo een procedure te doen zou ik meteen weer hier naartoe gaan. Mijn zus gaat volgende week ook. Goede ervaring!

  Sterke punten
  - deskundige artsen
  - vlot verloop
  - geweldig resultaat!

  Zwakke punten
  geen

  Oplichting en verminking

  In november 2018 geholpen te zijn, alles wat de arts zei is niet uitgekomen en alles ziet er nog lelijker uit dan wat het was. Het zou symmetrisch worden maar is nog meer asymmetrisch geworden.

  Later kwam ik erachter dat deze arts deze ingreep niet eens mag doen!!

  Oplichting en verminking!

  Sterke punten
  Uitspreken wat niet waargemaakt KAN worden

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen!!

  Nette communicatie per emai

  Helaas telefonisch niet kunnen bereiken.
  Nette en uitgebreide communicatie per email.

  Sterke punten
  contact per email

  Zwakke punten
  Telefonisch bereikbaarheid

  Na 1 week al uiterst tevreden!

  Een week geleden een behandeling gehad. Ontvangst was keurig. Kliniek zeer proper. De arts is uiterst correct en prettig. Geen echt joviale man, maar daar kwam ik ook niet voor. Uitleg zeer uitvoerig en de arts was bereid alles te herhalen. Ik probeer de adviezen goed op te volgen en ben benieuwd naar het resultaat over 7 weken. Voorlopig ben ik zeer tevreden!!

  Sterke punten
  Punctualiteit/properheid/uitleg.

  Nare ervaring

  Na 4 keer te hebben ingesproken eindelijk teruggebekd door de arts van Bcas.
  Zeer onvriendelijk en naar behandeld door deze arts. De arts stond niet open voor vragen van mijn kant uit. Er werd erg onduidelijk gedaan wat de behandeling inhoud. De arts wilde niet uitleggen wat zij met jou doen terwijl je onder verdoving ligt.
  Arts liet mij niet uitpraten. Ik kon geen vraag stellen!! Alles wat op de website staat komt zeker niet overeen met wat de arts wél vertelde. Heel bijzonder allemaal.
  Ik heb totaal geen vertrouwen in deze arts en de betrouwbaarheid.
  Wat mij betreft echt een afrader!!!

  Zwakke punten
  Zeer onbeleefd, erg induidelijk. Komt ernstig onproffesioneel en onbetrouwbaar over.

  Lipo

  Ik heb geen ervaring met bcas,maar wel overweeg om buik been rug vet uithalen.omdat ik lees meer slechte ervaring dan goede, dat ik ben een beetje bezorg geworden om te laten doen,wie kan me helpen aan een ander clinic die niet te duur is,of bcas zelf maar een ander dokter

  Teleurgesteld

  In november 2021 een liposuctie aan mijn buik en rug gehad. De vetrollen op mijn rug zijn enigzins weg, wat fijn is. Maar voor mijn buik is niks veranderd. Nog steeds dik en mijn vel hangt nog even veel. En dat terwijl ik zelf nog extra ben afgevallen door dieet en sporten. Ik woog voor de ingreep 80 en nu 75. Ook het zogenaamde inwendig korset door bindweefsel is niet uitgekomen. Bij de minste gewichtstoename komt het meteen weer op mijn buik. Dat zou niet meer gebeuren volgens de arts. Het bindweefsel zou alles afsluiten. In het kort, ik ben teleurgesteld. Veel geld kwijt en minimaal resultaat.

  Sterke punten
  Lieve verpleegster

  Zwakke punten
  Totaal geen nacontrole.

  Bcas beste ervaring ooit

  Hele goede ervaring.
  Amper littekens. Zo minimaal.
  Meest kundige arts die ik heb meegemaakt.
  Hij is heel professioneel.
  Zou het ieder aanraden
  Eerder liposculptuur gehad. Dit was veruit de allerbeste.
  Prijs kwaliteit verhouding is fantastisch

  Sterke punten
  Dr Darius heeft gevoel voor detail .
  Hele lieve medewerker.

  Zwakke punten
  Geen

  Bcas beste kliniek tot nu toe.

  Hele goede ervaring gehad.
  Kom heel veel onwaarheden en leugens tegen .
  Goed ingelicht. Resultaten verbluffend.
  Goede begeleiding. Geen sprookjes.
  Ben nog nooit zo tevreden geweest.
  Dr Darius profesioneel en zorgzaam

  Sterke punten
  Goede resultaten direct zichtbaR

  Zwakke punten
  Geen

  Zware oplichting

  Ga hier nooit heen mensen dit is een vieze slager die je verminkt en oplicht.
  Je gaat geen verschil zien nooit .
  En als je contact zoekt word je nog uitgescholden ook

  Sterke punten
  Geen 1 ja liegen

  Zwakke punten
  Alles klopt niet daar

Bezoek BCAS kliniek

Schrijf een review