Reviews van deze auteur

volgens mij niets gedaan

Review over BCAS kliniek

onaangename man, had mijn twijfels vlak voor de ingreep en had het beter niet gedaan.
Volledige liposculptuur gedaan 6 plaatsen, vet vervangen door oplosmiddel dat vanzelf uit het lichaam zou verdwijnen. Inwendige spierskelet zou samentrekken en alles zou over een periode van 10 weken strakker worden. Resultaat na 10 weken, 1,5 kg er af (zal wel meer door het dieet zijn dat ik nu volg), nog altijd dezelfde broekmaat en zelfde buikomtrek. Percentages op mijn weegschaal zijn exact wat ze er voor waren. Enig wat verminderd is is mijn spaarrekening.

Sterke punten
goede verkooppraatjes

Zwakke punten
een grote oplichting

reacties:

Review: Teleurgesteld

Idem verhaal hier, korset 11 weken 24/7 gedragen met uitzondering van 10 minuten per dag om te douchen (pas na 2 weken). Zelf extra korsetten zelf bijgekocht om de bovenzijde van de torso in te binden en om de korsetten om de beurt te kunnen wassen. Die extra korsetten waren strakker en bedekte het hele lichaam en kosten maar 45€ per stuk ipv 400€.
Mezelf op een dieet gezet van ruim minder dan 2000kcal en het enige wat ik verminderd ben in gewicht is wat overeenkomt met de yazio app. Van die zogezegd 5kg vet die verwijderd is (en die dus vanaf dag 1 er af zou moeten zijn) heb ik niets gemerkt.
Ik overweeg om klacht in te dienen voor oplichting als er nog meer zijn stuur maar whatsappje naar 0031620618503