Reviews van deze auteur

Teleurgesteld

Review over BCAS kliniek

In november 2021 een liposuctie aan mijn buik en rug gehad. De vetrollen op mijn rug zijn enigzins weg, wat fijn is. Maar voor mijn buik is niks veranderd. Nog steeds dik en mijn vel hangt nog even veel. En dat terwijl ik zelf nog extra ben afgevallen door dieet en sporten. Ik woog voor de ingreep 80 en nu 75. Ook het zogenaamde inwendig korset door bindweefsel is niet uitgekomen. Bij de minste gewichtstoename komt het meteen weer op mijn buik. Dat zou niet meer gebeuren volgens de arts. Het bindweefsel zou alles afsluiten. In het kort, ik ben teleurgesteld. Veel geld kwijt en minimaal resultaat.

Sterke punten
Lieve verpleegster

Zwakke punten
Totaal geen nacontrole.

reacties:

Review: volgens mij niets gedaan

Precies mijn ervaring. Ik woog 78 bij de ingreep. 14 weken daarna 74, maar meer door dieet en sporten. Overal slanker behalve mijn buik. Geld weggegooid. En dat verhaal dat er een soort inwendig corset werd gevormd is ook een bullshit verhaal. Het minste geringste dat ik aan gewicht aankom is op mijn buik. Nooit meer.

Review: Teleurgesteld

Hier wil ik toch wel even op reageren.

Deze opmerking vind ik zeer ongepast. "De reden dat u niet op controle-evaluatie gesprek bent geweest 6 maanden na de behandeling weet u best zelf." De reden waarom ik niet op controle kwam was omdat de arts tegen mij heeft gezegd dat ze dit maar zelden doen omdat dit niet nodig zou zijn.

Verder heb ik netjes mijn corset zelfs 9 weken gedragen en iedere week mijn gewicht bijgehouden. En ja, ik woog minder dan 75 kilo eind januari terwijl ik voor een goed effect niet minder dat 76 zou moeten wegen volgens de arts. En niet de 75 die u nu zegt.

En ik ben daarna zelfs tot onder de 74 kilo afgevallen. Toen ben ik weer iets bijgekomen en woog ik weer 75 kilo. Echter dat gewicht kwam meteen op mijn buik erbij. Wat dus niet mogelijk zou zijn volgens de arts. In het kort, ik heb niks verkeerds gedaan om het genezingsproces of het bindweefselproces in de weg te staan. Maar ik zag al meteen nadat ik het corset compleet mocht afdoen, dus na 9 weken in mijn geval, dat mijn buik nog steeds dik was en dat mijn vel nog steeds hing ondanks dat ik zelfs onder het streefgewicht zat .

Hier heb ik zelfs nog over gemaild. Ik kon idd hierover bellen, maar dat heb ik niet gedaan omdat er toch geen woord tussen te krijgen is en dat er gewoon een standaardverhaal wordt afgeriedeld.

Overal is mijn lichaam slanker, behalve mijn buik, net waar ik dit graag wilde en waar ik ook die 3100 voor heb betaald. Maar goed, ik begreep al van andere klachten over deze ingreep dat jullie het zouden gooien op het niet behalen van het streefgewicht zodat het mijn fout zou zijn. Helaas in mijn geval kunnen jullie dit niet als excuus gebruiken.