Reviews van deze auteur

Gestart en gemotiveerd

Review over ModiFast

Ik ben sinds maandag gestart met het Mosifast Intensive dieet. Doel is min 15kg eraf krijgen.
De eerste dag was echt rampzalig: vond alle shakes/ pudding verschrikkelijk smaken, kreeg het amper binnen. Heel de dag hoofdpijn en savonds een serieuze migraine aanval. Maar ik zette wel door...
Nu op dag 4 lijkt het me goed af te gaan. Ik drink enkel nog de 3 shakes (banaan en aardbei vind ik het minst slecht smaken). Ik drink voldoende water, af en toe een slok light frisdrank maar verder niks. Heb ook terug iets meer energie (al geraak ik nog niet aan het sporten) en de hoofdpijn is ook weg.
Ik wil dus nog wel even doorgaan. Het helpt om wat ervaringen te lezen. Maar zo zie ik dikwijls dat sommigen meerdere maanden modifasten om veel af te vallen. Ik vraag me af of die zich houden aan de maximum 3 weken fase 1 en langer blijven doordien met fase 2 of hoe ziet hun schema er dan uit???
In het normale programma duurt de kuur 5 weken maar hoe deel je het schema in als je dit langer wilt doen?
Benieuwd naar andere ervaringen!

Sterke punten
Gemakkelijk: niet nadenken wat eten, geen voorbereiding, geen afwas,...
Geen hongergevoel

Zwakke punten
Vreselijk van smaak
Moeilijk voor sociaal en gezind leven

reacties:

Review: De knoop doorgehakt en gisteren begonnen

Hallo, super dat je de stap hebt gezet! Benieuwd naar je ervaringen. Ik ben zelf met modifast bezig sinds 15 augustus. Mijn startgewicht was 103 en ondertussen zit ik op 93,5. Geen slecht resultaat dus maar ook nog een hele weg te gaan!
Ik eet ondertussen wel minimum 1 ‘gewone’ maaltijd per dag. Zolang ik alleen maar modifast nam ging het relatief gemakkelijk, het is het moment dat er ook normale voeding bijkwam dat het een uitdaging is van de ‘lekkere’ (lees: ongezonde) dingen af te blijven. Ik eet wel fruit tussendoor en probeer zo weinig mogelijk koolhydraten en suikers te eten. De motivatie is er alleszins om verder te doen en na een keertje zondigen neem ik de draad gewoon terug op!
Succes ermee!

Review: Realistisch blijven

Dag Karin, benieuwd hoe het modifast plan verder is verlopen voor u? Heb je kunnen volhouden en het verloren gewicht ook kunnen behouden na de kuur?