Reviews van deze auteur

De Easyslim belazer show

Review over Easy Slim

Deze Easyslim club is al zwaar op de vingers getikt door de Reclame Code Commissie wegens het gebruik van “bestreden reclame uitingen” Gemakkelijk terug te lezen op de site van de Reclame Code Commissie (zoek onder easyslim)
Het wordt tijd dat Easyslim ook op de vingers getikt wordt voor het gebruik van nep-recensies! Het belachelijke aantal “super positieve recensies” bijna dag in, dag uit is totaal ongeloofwaardig! Wie denken jullie in de maling te nemen?

Sterke punten
niets

Zwakke punten
doorzichtig de boel belazeren

Easyslim Fake Nieuws

Review over Easy Slim

Tjonge jonge, ineens 10 super positieve reviews voor Easyslim en allemaal op dezelfde datum. Dat geloof je toch zelf niet??? Lekker bedrijf om zo fake reviews te zetten. Ik ben zelf bij Easyslim geweest en het helpt voor geen meter! Voor €595,- getilt en geen gram kwijt. Ik sluit mij aan bij de eerdere reviews van voor 20 juni 2019. Jullie lichten gewoon de boel op!

Sterke punten
Ze zijn goed in fake nieuws en valse beloften

Zwakke punten
Misbruik maken van de ellende van jullie klanten!

reacties:

Review: Oplichters

Beste "Rick",
opvallend dat je NU met een review komt over een Easyslim franchisenemer in Doetinchem die al in januari de deuren gesloten had, oftewel 5 maanden later! Dit lijkt meer op zwartmakerij van de desbetreffende franchisenemer en wederom een fake "review" zoal er op deze site al veel, vooral fake 'positieve' reviews, over Easyslim staan. Ik weet overigens als voormalig klant, dat het Easyslim beleid is dat vestigingen niet per behandeling mogen werken, maar dat je als klant VERPLICHT wordt minimaal een 10-rittenkaart te kopen! Als je wel legitiem bent, zou ik eens contact opnemen met het hoofdkantoor van Easyslim in Almere en daar een klacht neerleggen over dat beleid. Zij zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor hun eigen beleid en over klachten. Aangezien ik door mijn eigen negatieve ervaringen met deze club Easyslim al een tijdje volg, valt ook op dat er regelmatig vestigingen ineens "verdwijnen". Misschien moet je je eens afvragen of het probleem niet binnen de organisatie zelf zit.

Review: De Easyslim belazer show

(niet al te) Beste Easyslim,
dus jullie adverteerden met beloftes voor resultaten, terwijl jullie nog geen "overzicht" hadden? Dat is niet misleidend, dat is ronduit de boel besodemieteren! Jullie moesten je schamen.
En ja, ik heb ervaring met jullie (helaas), zie ook mijn andere post in juni op deze website.
En nee, ik heb geen behoefte jullie verder een email te sturen.
De laatste post van wederom een "klant" die vlak na mijn post voor jullie in de bres meent te moeten springen zegt mij genoeg. Alles aan jullie is nep en valse beloftes.