Reviews van deze auteur

Het werkt!!

Review over Weight Care

Begin dit jaar ben ik begonnen met Weight Care. Eerst tweemaal zo'n doos/kuur en vervolgens plan B (twee maaltijden per dag van Weight Care, een gewone avondmaaltijd van ong. 500kcal en fruit en een tussendoortje).

Het werkt!!

Nu ben ik al 3-4 maanden wat minder streng en mijn gewicht blijft stabiel, dus geen jojo effect, maar ik let dan ook wel op het aantal kcal dat ik eet per dag. Ik sport 1-2 keer per week.

Was voor WC al 8kg kwijt, nu nog eens 8kg en er mag nog wel iets af. Ik ben 1.63m en weeg nu 77kg.

Sterke punten
Je krijgt binnen wat je minimaal binnen moet krijgen, het is makkelijk en best lekker. Bij Kruidvat zijn de producten regelmatig in de aanbieding, dus het hoeft niet duur te zijn.

Zwakke punten
In de doos voor de 8-daagse minikuur zitten niet de lekkerste producten, maar op zich is het goed om mee te starten.

Het gaat nog steeds lekker

Review over Weight Care

Afvallen...pfff wat een strijd, wat mag ik wel, wat mag ik niet. Toch was ik zo zelf al 8 kg afgevallen (in een jaar tijd) en toen bleef het stil staan, nam weer vaker iets lekkers en ik begon weer te groeien.

De knop moest om en dat gebeurde eind februari 2013. Ik besloot me aan een simpel plan te houden en dat werd Weight Care. Ik ben eind februari/begin maart begonnen met Weight Care. Eerst twee keer de minikuur en sindsdien Plan B (2 maaltijden per dag vervangen door Weight Care en 1 eigen/normale maaltijd) met 2 tussendoortjes en fruit.

Inmiddels ben ik nog 8 kg kwijt en pas weer in een normale kledingmaat (yeah). Nee, ik ben er nog niet... Nog 7,5 kg en dan zit ik op mijn streefgewicht. Maar ik ga lekker zo door, voel me fit en blij, helemaal goed!!

Alle medelijners... SUCCES!!!!!

Sterke punten
Je hoeft niet na te denken en het werkt echt!

Eindelijk gaat het eraf

Review over Weight Care

Goedemorgen medelijners (doeg),

Ik was zelf in een klein jaartje tijd 9kg afgevallen, maar toen bleef ik steken.

Op 25 februari ben ik begonnen met Weight Care, de 5-daagse minikuur. De eerste 2-3 dagen had ik het zwaar, maar toen begon het te wennen. Ik heb 2 weken zo'n kuur gedaan, daarna stapte ik over naar plan B. Toen heb ik 1 dag geen ontlasting gehad, denk dat mijn lichaam even om moest schakelen.

Gemiddeld val ik 1kg per week af, dus ik ben tevreden!! (yeah) Ik vind de vanille shake, de snacks, pinda-noga reep en abrikoos-citroen reep het lekkerst. Ik haal alles bij Kruidvat, tot nu toe geen goedkopere winkel gezien.

Ik ben nu 5kg kwijt sinds ik WC gebruik en wil er nog 11kg af, dus ik ga nog even lekker door zo (Y).

Veel succes iedereen!!

Sterke punten
Snel, makkelijk, lekker en het werkt!

reacties: