Reviews van deze auteur

Weight care

Review over Weight Care

Ik heb al 2x een poging gedaan om weight care plan A te volgen maar merk toch dat ik te weinig binnen krijg waardoor ik daarna vreselijke vreetbuien krijg. Om af te vallen en de eetbuien te voorkomen besloot ik over te gaan op plan B.
Wat ik eet op een dag:

's morgens: shake
tussendoortje: fruit
's middags: reep of shake
tussendoortje: vitalu to go
's avonds: door de week salades en in het weekend eet ik wat de pot schaft
tussendoortje: Activia toetje muesli

Op deze manier eet ik elke 2/3 uur iets en blijft mijn suikerspiegel vrij constant. Ik hoop zo het lang vol te houden en daarbij ook meer structuur aan te brengen in mijn eetgewoontes. Ik eet al twee jaar lang heel wisselend van heel weinig naar heel veel en dit gaat steeds op en af. Weight care is wel een fijn dieetplan met lekkere producten.

-

Review over Weight Care

Ik schuif dan de tijden gewoon op. Dan eet ik bijv. om 11 uur, 4 uur en 8 uur :)

Tip

Review over Weight Care

Oja, nog een tip. Ik heb vaak savonds nog wel wat trek, of zin in iets. Ik maak elke avond een lekkere groene smoothie. SUPER GEZOND en lekker. Ik maak een smoothie van 1 banaan, 2 kiwi's en wat bleekselderij. Echt een aanrader, en lekker om savonds nog wat te kunnen eten/drinken.

Sterke punten
-

Zwakke punten
geen

Weight care 1 week er op zitten

Review over Weight Care

Hoi hoi,

Ik ben nu ruim een week bezig met W.C. plan A en het bevalt me goed.
Ik vind de producten lekker en daarbij is het voor mij goed wat meer structuur aan te brengen in mijn eetgewoontes. Ik woon op kamers en at voorheen wanneer ik honger had, zonder daar vaste tijden aan te koppelen. Door W.C. weet ik wat ik mag eten op een dag en eet ik dit op vaste tijden. Ik denk dat dit ook een goede vooruitgang is. Leuk om jullie berichten allemaal te lezen. Dat motiveerd me. Ik heb geen overgewicht maar wil weer helemaal in shape zijn voor de zomer, dus wat kilo'tjes er af. Ik ben in de eerste week 2,5 kilo afgevallen. Erg positief dus. Ben benieuwd wat het resultaat na deze week zal zijn.

Succes allemaal!

Sterke punten
Lekkere producten en makkelijk in gebruik

Zwakke punten
Wel wat honger gevoel gedurende de dag, maar toch goed vol te houden.

Weight care

Review over Weight Care

Hoi,

Ik ben ook begonnen met Weight care plan A. Dit wil ik 3 weken gaan doen. Ben erg benieuwd in hoeverre ik ga afvallen. De producten van Weight care vind ik erg lekker!

Weightcare

Review over Weight Care

Hoi hoi,

Ik ben vandaag voor de derde dag bezig met Weightcare plan A. Ik ben 21 en ben slank maar wil er net een paar kilo af hebben voor de zomer.
Tot nu toe houd ik het goed vol. Ik vind de producten lekker en daarbij erg prettig dat je geen gedoe hebt met caloriën tellen etc. Doordat je precies weet wat je mag per dag is het makkelijk in te delen. Tot nu toe ben ik erg tevreden. Ben benieuwd of het resultaat er ook naar mag zijn.

Ik hou jullie op de hoogte.

Sterke punten
Lekkere producten

Zwakke punten
Tot op heden geen

reacties:

Review: plan A.......1ste dag.

Hoi hoi,

Ik ben nu voor de derde dag bezig met het weightcaredieet plan A. Ik wil er graag een paar kilo af voor de zomer. Vandaar dat ik hiermee gestart ben.
Ik ben erg enthousiast, het is redelijk tot goed vol te houden. Wel wat honger gevoel gedurende de dag
maar ik zorg dat ik mijn maaltijden, tussendoortje en fruit goed verspreid over de dag.
Ik hou jullie op de hoogte :)