Reviews van deze auteur

Het gaat supergoed!!!!!!!!

Review over Weight Care

Ik ben helemaal blij (yeah). Ben inmiddels 7 kilo afgevallen.
Ben nu 4 weken bezig en ik moet zeggen dat het goed vol te houden is. Ik ben ook begonnen met de minikuur en ik eet nu 's morgens de muesli en 's middags drink ik een shake. Tijdens het avondeten eet ik normaal mee. Let wel op hoeveel ik opschep, maar ik was voorheen ook geen grote eter. Ik eet zelfs 1 x in de week friet met één snack, wel met yoghurt mayonaise, maar toch.
Verder eet ik alleen fruit of rauwkost tussendoor en ik drink veel water. Heb ik zin om iets te snoepen, pak ik een pakje van die LU crackertjes, die luchtige. Zit verder niet veel in, dus kan geen kwaad en ik vind ze best lekker.
Als beweging heb ik de dagelijkse wandelingen met mijn hond en ik doe Zumba en Dance. Vanaf deze week ga ik dit ook 2 x in de week doen, dus in totaal 2,5 uur lekker dansen. Mijn doel is de Zumba marathon bij mijn dansschool in november, 3 uur dansen en ik wil dat halen. Dus ik ga vrolijk door met Weightcare en dan komt dat helemaal goed.

Iedereen veel succes (Y) je kunt het!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sterke punten
Goed vol te houden, is best lekker.

Zwakke punten
Wat de producten betreft geen, maar ik mis toch echt wel die originele weightcare beker. Die zou wel weer goed in de handel verkrijgbaar mogen zijn!

morgen ga ik dus echt beginnen

Review over Weight Care

Eerder deze week heb ik hier al een berichtje geplaatst, maar morgen ga ik dus echt beginnen. Alle vakantie activiteiten zitten erop, dus ik kan me volledig storten op mijn afvalrace.
Ik weeg nu 93 kilo en wil naar de 75. Ik begin met de 5 daagse minikuur, best pittig, maar dat heb ik er voor over.
Na de minikuur ga ik 2 weightcare maaltijden per dag gebruiken en de avondmaaltijd gewoon met mijn gezin. Wel natuurlijk goed opletten en niet teveel opscheppen.
Heb ook een profiel op de weightcare pagina. Lotgenoten uit de regio Rosmalen mogen me dus gerust opzoeken.

Ik hou jullie hier ook op de hoogte.

Sterke punten
Weet ik over een paar dagen te vertellen.

Zwakke punten
Nog geen, behalve dat de shake beker nergens in de winkels te koop is. Nu dus via de apotheek een modifastbeker, maar dat zal niet veel verschil uitmaken.

wel of niet een 5 daagse kuur

Review over Weight Care

Ik wil gaan beginnen met weightcare. Ook ik heb nu de grens bereikt dat mijn overgewicht me echt in de weg zit. Ik weeg nu 92,9 kilo en mijn streefgewicht is 75 kilo.
Nu lees ik vele recensies, maar niemand is echt duidelijk (of ik heb nog niet alles gelezen dus) of het verstandig is met die kuur te beginnen of gewoon vanaf dag A leven op shakes, repen etc. van weightcare en dan 's avonds normaal eten. Ik heb ook nog een gezin en die willen graag wel een warme hap natuurlijk. Apart koken lijkt me niks.
Is het dus mogelijk om te beginnen met alleen overdag shakes en weightcare tussendoortjes en dan 's avonds "gewoon" eten?
Nog een vraag, hoeveel rauwkost mag je per dag eten? Ik vind geen echt schema, of zoek ik niet goed.

Sterke punten
Prijs is zeer redelijk, verder kan ik er nog niks over zeggen. Ik moet nog gaan beginnen, maar deze springt er gewoon uit.

Zwakke punten
Kan ik dus ook nog niks over zeggen. Wie weet over een tijdje.

reacties:

Review: Het gaat supergoed!!!!!!!!

Dan ga ik het nog eens proberen. Hij was uitverkocht zeiden ze....... Bedankt, ga ik er mooi nog eens achter aan.