Reviews van deze auteur

Modifast-goed te doen

Review over ModiFast

Ik ben nu anderhalve maand bezig en het bevalt me prima. Inmiddels 11 kilo kwijt. De eerste maand alle maaltijden vervangen door een shake. Ik gebruik meestal de vanille en banaan. Maak ze lekkerder door aroma's als citroen, amandel, kersen of een beetje oploskoffie toe te voegen. Bij de middag en avond shake neem ik 100 gram rauwkost en een beker tuinkruiden bouillon. rnSinds twee weken neem ik nu s'morgens een ontbijt. Bestaande uit: 1 boterham met slankie 20 smeerkaas. Een glas karnemelk en een stukje fruit. Verder dus nog de andere twee maaltijden vervangen door shakes. Ook nu val ik nog steeds af. Tussendoor drink ik veel en gebruik ik suikervrije kauwgum om toch wat te kauwen nu en dan.rnGelijk met het ontbijt ben ik ook begonnen met twee keer in de week een uurtje sporten. Ik wil 20 kilo kwijt en ben mede dankzij Modifast op de goede weg.

Sterke punten
Gemakkelijk in te nemen ook op je werk. Je hoeft er eigenlijk niet bij na te denken. En je ziet snel resultaat.

Zwakke punten
De shakes zijn mierzoet en er is te weinig keuze. Dat maakt dat je zelf wat moet gaan verzinnen om ze smaakjes te geven. Anders gaan ze je tegen staan.

reacties:

Review: misselijk van de shakes

Je kunt de shakes ook een smaakje geven met de aroma's die in veel supermarkten te koop zijn. Ik doe in de vanille shake meestal wat citroen aroma. Ook kun je wat oplos koffie oplossen in een ietsje water en er dat bij indoen. In de bananen shake kun je bv. kokos aroma doen. Bij chinese toko's kun je vaak meer aroma's krijgen. Kersen is bv ook erg lekker in de vanille. Gewoon het een en ander uit proberen.

Bij de middag en avond shake neem ik 100 gram rauwkost. bv, halve tomaat en een stukje komkommer of paprika. En altijd een beker bouillon. dat is lekker pittig.

Heel veel succes verder,

Ingeborgh:)