Reviews van deze auteur

3 weken

Review over ModiFast

Hallo allemaal. Even een vraagje. As maandag ben ik 3 weken bezig met modifast intensive. Echter neem ik i.p.v. een shake s'avonds 2 rijstwafels met 20 smeerkaas. (hier zit minder dan 200 calorien in EN ik heb wat te kauwen!) Op de shakes enzo van modifast staat dat je het maar 3 weken mag gebruiken max.. Ik ben nu 6 kilo afgevallen maar mijn streven was/is 10 kilo.. Wat zou het probleem kunnen zijn als ik het nog 1 a 2 weekjes gebruik? Ik ben nml bang dat als ik nu ga opbouwen en dus ga beginnen met eten dat ik weer aankom en aangezien er nog pas 6 kilo af is zou ik dat wel echt zonde vinden!

Smaken

Review over ModiFast

Hallo, ik heb nog even een vraagje. Inmiddels is dag drie aangebroken en het is al stukken beter vol te houden! Mijn vraag is de volgende. Ik had de eerste 2 dagen die zakjes van modifast. Deze moet je schudden met water en dan heb je je milkshake, de standaard modifast zeg maar dus. Echter vind ik daarvan alleen de aardbei lekker, de banaan en chocolade vind ik echt vies. Nu heb ik bij de AH een bekertje gekocht met koffiesmaak. Deze smaak vind ik echt super lekker!! Vind het net de ijskoffie die ik eerder ook altijd dronk. Is dit bekertje met kant en klare maaltijd hetzelfde als de zakjes die je zelf aan moet maken?? en is het daarbij erg dat je 2 - 3 keer per dag dezelfde smaak neemt of maakt dat qua voedingsstoffen niets uit? Groetjes,Siomne

Vandaag eerste dag

Review over ModiFast

Vandaag mijn eerste dag. Al meerdere dieeten geprobeerd, nu voor het eerst shakes! Vandaag is me zwaar gevallen. Vanmorgen een shake, vanmiddag een reep en vanavond weer een shake. Omdat ik toch iets wilde eten heb ik er vanavond 2 volkoren crackers bij gegeten met 30+kaas en tomaatje. Niets eten trek ik niet merk ik nu al, is net babyvoeding!

Ach ja, 2 crackers op een dag doet het hem ook niet denk ik dan maar, dat waren er eerder een stuk meer + ander eten nog erbij!

Ik hoop dat ik het op deze manier minstens 3 weken vol houd, mijn doel is namelijk -10 kilo!

Succes allemaal!

Sterke punten
Je hoeft er niet bij na te denken. 3 shakes, verder niets!

Zwakke punten
Dag één is erg zwaar. Het is zo anders dan dat je gewend bent!

reacties:

Review: Dag 2

Stukjes komkommer neem ik ook, savonds. Zitten bijna geen kcal in en wil inderdaad ook wat te kauwen hebben!

Ik neem nu de 'pakjes' van Atkins. Deze waren in de aanbieding bij de kruidvat en smaken echt heel erg lekker. Zitten minder kcal in dat de flesjes van modifast. Die hebben nml 200-210 kcal en de pakjes die ik nu heb van atkins maar 150. Ook hierin zitten alle voedingsstoffen die nodig zijn.. Ideaal dus EN lekker!

Review: Vandaag eerste dag

Goede tip Joshephine, dat ga ik vanavond eens proberen! Dan heb je in iedergeval wat te kauwen. Ben nu begonnen met dag drie en merk al dat het makkelijker wordt!