Reviews van deze auteur

Modifast invensive liever dan protiplus

Review over ModiFast

Hallo,

Ik ben vandaag weer met modifast intensive begonnen en de eerste dag valt natuurlijk wel mee. Ben vorig jaar 8 kilo kwijtgeraakt maar de helft zit er weer op.
Heb hiervoor een poging protiplus gedaan omdat het in de reclame er erg goed uitzag en vooral het ernaast eten ook, omdat ik weet dat met Modifast intensive je droge mond, nare smaak en toch redelijk honger hebt. Maar protiplus shake beviel absoluut niet, de eerste dag was ik al misselijk maar de opvolgende dagen moest ik er van overgeven. Hopen dat ik de 4 kilo en misschien meer kwijtraak dit keer...

Sterke punten
Modifast intensive, snel afvallen als je eraan houdt en fijn dat je het nodige wel binnenkrijgt. Nadat je wat kilo's kwijt bent heb je meer energie en natuurlijk een goede manier om je voedingsstoffen binnen te krijgen met de shakes.
Brengt je uiteindelijk op een meer gebalanceerd dieet en je eet met mate, de eerste happen na de shakes smaken zo goed en vol...je waardeert het eten meer.

Zwakke punten
Modifast intensive, moet doorzettingsvermogen hebben. Erg moeilijk omdat je niets mag naast de shakes. Nare smaak in mond en droge mond. Eerste dagen vallen zwaar en daarbij hoofdpijn en lege maag. Bij dit dieet niet mogelijk fanatiek te sporten, omdat je niet genoeg energie hebt. Je kan niet anders dan rustig aan doen.
Belangrijkste: zet een knop om om eten te laten staan en houd duidelijk voor ogen dat je kilo's kwijt moet.

reacties: