Reviews van deze auteur

Een succes verhaal

Review over ModiFast

Ik wil toch nog even door mijn verhaal mensen die dit gaan proberen of bezig zijn een flinke hart onder de riem steken.
3 jaar geleden raakte ik zwanger van mijn zoontje en kwam toen 30 kg aan. Voor die zwangerschap woog ik 59.8 kg. Binnen een week was ik 16 kg kwijt en ik heb verder niet gesport oid en 2 jaar later zat ik ongeveer op mijn oude gewicht. Ik werd toen zwanger van mijn dochtertje en kwam weer 30 kg aan. Voor mijn zwangerschap woog ik 63,3 kg. In november 2010 ben ik bevallen van mijn dochter en was ik na een maand maar 7 kg lichter! In December heb ik al het eten mij lekker laten smaken, maar was wel vastbesloten er iets aan te gaan doen.
3 Januari ben ik gestart met Modifast. Mijn begin gewicht was 76,9 kg. Ik moet er bij zeggen dat ik wel heel erg gemotiveerd was en ook een flinke doorzetter ben. Eind van de maand was ik ruim 9 kg lichter. Heb best baaldagen gehad, als ik me netjes aan de regels had gehouden en toch 300 gr gegroeid was, maar mede door de steun van mijn man wél doorgedaan. Het bleek hem toch vaak in vocht te zitten. Ik heb geen enkele keer gezondigd tijdens Modifast en heb 3 weken alleen op shakes en pudding geleefd. Dit is ook het maximale. Daarna ben ik langzaam gaan afbouwen en heel erg op mijn voeding gaan letten en ook vooral op mijn frisdrank gebruik.
Resultaat: gisteren woog ik 57,5 kg!!!!!
Natuurlijk heeft dit geen enkele zin als je er niet voor 100% voor gaat. De meeste resultaten van alle dieeten zijn ook schrikbarend, omdat veel mensen weer in hun gewone patroon terugvallen. Ik heb er bewust voor gekozen dit door te zetten en voel me echt veel en veel beter dan toen ik bijna 90 kg woog. Ik snack en snaai op zondags en werk maandags en dan eet ik weer gezond, normaal, en dan is het er ook wel weer af.
Dit dieet wordt ook door velen een crashdieet genoemd en veel mensen hebben mij er voor gewaarschuwd ivm jojo effect. Ik ben van mening dat je daar zelf bij bent. Je kunt moeilijk iemand anders of het dieet de schuld geven, je hebt het echt zelf in de hand. En het heeft mij natuurlijk ook wel moeite gekost, maar ik ben zo vreselijk blij met het resultaat dat ik dit toch even wilde delen en het het dik waard is geweest. Het gaat helaas niet vanzelf!
Allemaal heel veel succes geweest, doorzetten en dan gaat het ECHT lukken!

Sterke punten
1- Het werkt echt!
2- Snel resultaat!
3- Pudding even in de vriezer zetten en dan is het best lekker.

Zwakke punten
Eigenlijk geen, je moet er toch echt wat voor doen.

reacties: