Reviews van deze auteur

Te vies voor woorden, maar zeker de moeite waard!

Review over ModiFast

Ik heb het 4 weken gedaan, de Modifast intensief aardbeien shakes, maar omdat ik de shakes zo vies vond (dronk het met een rietje en met mijn neus dicht daarna een glas water) heb ik het steeds 5 dagen volgehouden en in het weekend at ik normaal.

Ik kon het gewoon niet volhouden om het in het weekend ook te doen. En als ik het dan door de weeks erg moeilijk had dan hield ik in gedachten dat ik in het weekend normaal mocht eten. Zo hield ik het steeds vol.

Vond het heel erg zwaar maar het resultaat is dat ik 8 kilo kwijt ben. Nu eet ik sinds 2 weken normaal, heb in het begin heel lichtelijk afgebouwd met de kant en klare flesjes, daarna normaal eten. En nog steeds niks aangekomen.

Wat ik wel vervelend vond is dat ik niet naar de toilet kon. Ik heb dan ook bij de shakes een thee voor de stoelgang erbij genomen.

Nou ik hoop dat iemand hier iets aan heeft! En voor de mensen die bezig zijn, succes!!!

Sterke punten
Valt snel af! En je komt niet meteen aan als je het goed afbouwd.

Zwakke punten
Honger en het is vies!

Kan je ook de flesjes nemen 3x per dag??

Review over ModiFast

Ik heb een vraagje....De poeder shakes vindt ik niet zo lekker en mijn vraag is kan ik ook gewoon 3x per dag een kant en klaar flesje gebruiken?
Hopenlijk weet iemand dit, want ik krijg geen reactie op de modiefast site.
Bedankt alvast!

reacties:

Review: modifast sinds 14 april

Hoi Brenda,
Ik had het ook hoor! Ging bijna over mijn nek! whahah Maar ik doe het met een rietje en mijn neus dicht en dan snel een glas water erachteraan. Dan proef je die smaak niet zo erg! D8 laat het je weten misschien heb je er wat aan! ;-)

Review: Kan je ook de flesjes nemen 3x per dag??

Hoi Roos, bedankt voor je reactie!
Ik heb inmiddels reactie gehad van Modifast en ze raden het niet aan om die flesjes 3x per dag te nemen. Je mag daar alleen 2 van hebben. Tis meer als je een fout weekend hebt gehad. Ik heb het gebruikt om weer af te bouwen.
Maar dank je voor de tip! Alleen lust ik geen optimel, blijft lastig dan natuurlijk!

Review: Blij

Hoi Marijke!
Weet jij toevallig of je ook 3x per dag alleen de kant en klaar flesjes kan gebruiken?
Ik vind die poeder shakes niet zo lekker, maar die kant en klare flesjes wel. Alleen begrijp ik dat als je die poeder shakes neemt dat je op 500 calorieen komt en als je die flesjes neemt op 600 calorieen. Want 1 flesje is ongeveer 200 calorieen. Ik hoor het graag van je! Groetjes