Reviews van deze auteur

bijna geen honger!

Review over ModiFast

al jaren te zwaar, na een paar zwangerschappen écht te zwaar. er moet nu écht heel veel af, liefst -30kg, dan ben ik weer echt slank.
na diverse pogingen met allerlei dieeten, nu beland bij Modifast. Wat zag ik er tegenop...!! 2x eerder geprobeerd, na 2,5 dag gestopt beide keren. Reden: ongelooflijke diarree, maagpijn, enorm misselijk tot braken aan toe, enorm veel honger ook. Misschien was mijn lijf niet gewend aan zoveel eiwitten, tijdelijk overgegaan op eiwitshakes (eiwit-isolaat, erg goedkoop via internet en zeer goede kwaliteit!), maar dit was het ook niet. Mijn maag vind zoveel eiwitten maar niks, na een week kreeg ik al braakneigingen bij de eerste slok.

Nu weer terug aan de Modifast, en wonderbaarlijk genoeg: deze keer vanaf de eerste shake bijna géén honger! niet misselijk, geen diarree, geen maagpijn. De eerste dagen wel enorme hoofdpijn, veel gedronken. Verder niet het idee op zo weinig calorieen te leven, maar het is duidelijk niet verstandig om hierbij te gaan sporten, dan ga ik echt onderuit.

nu een week bezig en het gaat goed! het kost me vrijwel geen moeite om op 3 shakes te leven, al is het wel wat eentoning om alleen banaan te nemen (de andere smaken vind ik erg vies)
als het zo blifjt gaan, hou ik dit nog best 2 maanden vol!
belangrijkste is: ijskoud water gebruiken voor de shakes, anders is het echt smerig.

tip voor alle twijfelaars: Modifast werkt écht maar het is wel aan te bevelen voor het afbouwen van Modifast naar een dietiste te gaan. De valkuil voor al die mensen die zeggen na Modifast enorm aan te komen, is dat het heel moeilijk is om van 500 calorieen weer op te bouwen naar +- 2000 zonder aan te komen. Dit kost heel veel tijd, in de obesitaskliniek gebruiken ze ook Modifast, en trekken ze zeker 3 maanden uit om van 500 naar 2000 calorieen te gaan! dat is niet voor niks...!

Sterke punten
- écht bijna geen honger
- afvallen gaat snel
- voel me niet erg slap
- de bananenshake is met echt koud water best te drinken!

Zwakke punten
de gebruikelijke zoals bij ieder dieet:
- moeilijk de lekkere dingen te weerstaan die de mensen om je heen eten
- de eerste dagen echt even doorzetten
- als je niet alle smaken lust, is het wel redelijk eentonig
- erg lastig om van 500 naar 2000 calorieen op te bouwen na het dieet zonder begeleiding

reacties: