Reviews van deze auteur

Bevalt nog steeds

Review over ModiFast

Zo daar ben ik weer.

Dag 10 en reeds 6.3 kg kwijt. Nog altijd heb ik geen spijt dat ik met modifast begonnen ben. Je drinkt of eet het op en je honger gevoel is ook weg. 1 ding is zeker Modifast werkt. Als het niet werkt dan snoep en snaai je toch teveel. Gewoon niet doen. Ga wel sporten, je lichaam komt op den duur toch in een zogenaamde spaarstand. Om toch zeker te zijn dat je blijft afvallen blijf er naast sporten. Maar ook een wandeling van ca 3 kwartier iedere dag is ook goed. Dan blijven de kilo's eraf vallen.

Trouwens de magere bouillon staat in onze supermarkt bij de zonnatura producten. De suikervrije afdeling. Het is toch lekker om af en toe wat warms met een smaakje binnen te krijgen buiten de koffie en thee om. Je kunt dit ook even laten komen en snij er zelf nog wat wortel, paprika en prei in. Heerlijk mager soepje.

Wat mij nu tegen valt is de modifast muesly, op het plaatje ziet het er best lekker uit maar als je het aanmaakt met 140 ml water dan is het een dunnen brei met een klein beetje muesly er door. Toch is de smaak redelijk, als al het andere.

Succes allemaal.

Modifast - bevalt goed

Review over ModiFast

Ik ben vanaf 7 juni begonnen met het modifast dieet, ik neem 's morgens een shake, 's middags de muesli en 's avonds maak ik de pudding klaar. Laten we een beetje gevarieerd blijven.

Er zijn nu bijna 6 dagen voorbij en ik ben reeds 4,5 kg kwijt. Gaat erg goed. Van deze 4,5 zullen ca. 2,5 kg wel vocht zijn... Ik woog 107.9 kg toen ik begon. (Nu weeg ik 103.4 kg)
Ik wil nu nog twee weken volledig modifast gebruiken en dan weer in twee week opbouwen. Mijn streven is om 96 kg te halen. Ik hoop dat het gaat lukken. Tot nu toe valt het mij reuze mee. Absoluut geen honger gevoel en ik kan mijn vriendin ook rustig zien eten. Al mis ik mijn bord warme maaltijd wel....

Als je maar gemotiveerd bent is modifast goed vol te houden. Tussendoor eet ik bijna niets, af en toe een stukje komkommer of een stuk paprika. Veel drinken doe ik wel, enige nadeel is dat je vaak naar het toilet moet.

Ik lees op internet veel reviews sommige en modifast geven aan magere bouilon te drinken, ik kan hier niets vinden in de supermarkt. Alleen Maggi, tuinkruiden maar daar zit toch nog meer dan 5 kcal. in. Wie heeft advies wat ik mag drinken? (als warme tussendoortje)

Ik houd jullie op de hoogte over mijn verder verloop.

Succes

reacties:

Review: Lunchen op het werk

Hallo Truus,
Ik heb modifast ook gedaan en ben na drie weken plus nogeens twee weken opbouwen ben ik 12.5 kilo kwijt. Je komt weer een kilo aan door vocht maar dat is niet erg. Dit is mij gelukt ondanks dat ik op mijn werk alleen tussen de middag twee volkoren sneetjes brood at met slankie kaas of kipfilet met tuinkruiden. Dus 's morgens voor ik naar mijn werk ging dronk ik een shake en om 12.30 uur nam ik twee sneetjes brood. Je moet zo rekenen wat er niet in zit komt er ook niet aan, geen extra vetten of calorieën. Je kunt modifast prima combineren dat is geen enkel probleem. Je moet alleen opletten wat je eet. Daarnaast moet je veel blijven drinken, water, cristal clear of cola light allemaal minder dan 1 cal per glas. Succes