Reviews van deze auteur

10 kilo kwijt in een maand

Review over ModiFast

Hallo allemaal,

Een maand ben ik aan het "modifasten" gegaan, ik moet en ik zou snel afvallen wat ook erg goed is gelukt!
Echter heb ik heel wat problemen gehad, ik was continu aan de diarree, ook met de aangepaste modifast, zodat ik ook vast voedsel binnen kreeg. Wanneer ik de shake nam kon ik direct naar de wc rennen, erg vervelend zeker op het werk.
Omdat ik meer op het toilet zat als ergens anders ben ik veel afgevallen, later kreeg ik ook duizelingen, flauwvallen etc.

Ik hou het nu bij 3 keer per dag normaal eten, thee, water, koffie zonder melk en suiker en dit werkt net zo goed!

Succes voor degene waarbij het wel werkt.

Sterke punten
snel afvallen

Zwakke punten
Diarree
Duizeligheid
Flauwvallen

snel afvallen

Review over ModiFast

Ik ben 2 weken bezig geweest met het Sonja Bakker dieet, hiermee 1,5 kg afgevallen. Dit ging me niet snel genoeg dus ik wilde overstappen naar het cambridge dieet, maar dan moet je naar een consulente en daar heb ik gewoon geen tijd voor en wil hier ook geen tijd voor maken, genoeg andere dingen te doen en veel werken!
Dus dacht ik aan modifast, mijn partner doet het ook dus we kunnen elkaar motiveren! Ik moet wel zeggen dat ik heel de dag een honger gevoel heb. Ik werk in een verpleeghuis dus loop en sjouw de hele dag, daar verbrand ik al heel wat mee en dan vind ik wat je mag eten van modifast erg weinig. Als ik werk eet ik bij mijn avondmaaltijd een kop boullion en een droge boterham, dat is net even om de avonddienst door te komen.
Wel heb ik sinds ik ben begonnen ben last van diarree, zodra ik modifast binnen heb moet ik naar het toilet, dit is gelukkig maar 1 of 2 keer, maar toch erg vervelend als je niet thuis bent! Hebben andere mensen hier geen last van??

Sterke punten
- Meer tijd
- Niet nadenken wat je moet eten
- Scheelt een hoop boodschappen doen
- Je valt snel af

Zwakke punten
- Heel de dag een honger gevoel
- Duizeligheid tijdens het werken
- Diarree

reacties: