Reviews van deze auteur

Het helpt wel, maar is wel 'zwaar'

Review over ModiFast

Ik heb in 2003 een modifast dieet gedaan van 3(!) maanden. Dus 3 maanden lang alleen maar 3 shakes per dag. Hoe ik het vol gehouden heb weet ik niet, maar ik viel in die 3 maanden 32 kg af! Super snel dus. Ik was wel onder controle van de huisarts die mijn bloeddruk enz. in de gaten hield maar verder ging het super! Het bleef er ook best goed af, totdat ik in 2006 zwanger raakte en 26(!) kg aan kwam. Ik ben nu nog steeds bezig om het eraf te krijgen maar het lukt dus niet meer. Ondertussen alweer heel wat maandagen begonnen (Nee, nu echt!) maar eer het woensdag was gooide ik de handdoek alweer in de ring. Ik weet echt niet hoe ik het de eerste keer 3 maanden lang heb vol gehouden. Nu zit ik alweer een week aan de modifast.... Al 4 kg eraf. Moet nog een week en dan...krijg ik een maagbandje. Deze 2 weken moeten van het ziekenhuis. Zodat ze meer "ruimte" hebben tijdens de operatie (de lever wordt kleiner) En daarna nog twee weken modifast en dan weer proberen normaal te eten. Mijn man heeft ook een maagband. Is in Januari geopereerd en weegt nu 57 kg lichter! Echt ongelooflijk! Dat wil ik ook! Vandaar deze stap. Modifast helpt echt wel, als je er voor 200% achter staat. Bovendien ga je een simpele appel veel meer waarderen ;-)
Eerdere reacties zeggen dat er weinig smaken zijn, maar dat vind ik niet. Je kan kiezen tussen shakes, pudding, soep, noodles en dan nog enkele repen enz. Ikzelf houd me aan de aarbeien shake, Die vind ik het "lekkerst". Iedereen die nu bezig is aan zo'n dieet: Sterkte en hou vol!!!
Ik heb wel al de hele week HONGER. Terwijl mijn moeder nog niet eens een hele shake kan opdrinken omdat ze dan vol zit. Nou ik niet dus!! Ik drink maar veel pepsi max daar krijg ik een vol gevoel van. Je mag ook wat rauwkost, maar ja, dat lust ik niet, dus dat houdt al op.

Sterke punten
Je valt super snel af, alle vitamines en mineralen zitter erin.

Zwakke punten
Ik heb erg veel honger gevoel.

reacties: