• JS

  Review over Easy Slim

  Alleen met crash dieet val je er van af, zonde geld!

  Gezellige mensen dat wel. Maar afvallen helemaal niet door het apparaat.
  Ik heb een gezond eetpatroon en sport 3 keer per week. Dat hoefde ik niet te veranderen. Nou niks afgevallen en geen verandering. Ja 26 behandelingen dus een bankrekening met 1000 euro minder.

  Ze vonden het erg vervelend en zouden voor mij navragen waar het aan kon liggen.
  Nou ik weet het wel, ze begonnen met de laatste behandeling over in ketose gaan, dus met andere woorden koolhydraat arm eten, dus het is eigenlijk de bedoeling dat je hele dagen die zakjes drinkt. Terwijl ik specifiek heb gevraagd of je extreem moest lijnen. Toen zeiden ze van niet, maar echt wel. Maar dan val je zonder apparaat ook af.
  3 maand later en een aantal mailtjes weet ik nog steeds niet waarom ik volgens hun niet afgevallen ben.

  Al die mensen die zo positief zijn, zullen waarschijnlijk wel de shakes doen. Moeten ze zelf weten, maar zonder dat apparaat val je dan ook net zoveel af.

  Sterke punten
  Aardige mensen

  Zwakke punten
  Slecht advies
  Weinig kennis
  Geen communicatie als er problemen zijn

  30 september 2019
 • J

  Review over Easy Slim

  Geen resultaat

  Aan de adviezen gehouden die ik in het begin gekregen heb. Normaal gezond eten en op de dag van de behandeling de shakes. Na 20 behandelingen amper afgevallen. Zou nog contact met me opgenomen worden... niks meer gehoord. Als je met die af wil vallen moet je de hele week aan de shakes, mag je geen koolhydraten meer eten. Maar dan heb je het apparaat en de dure behandeling ook niet nodig, dan val je ook af. Mijn doel was om met normaal lijnen, iets strakker te worden. Zodat het er ook af blijft. Ik wou geen crash dieet volgen. Het enige dat verminderd is is mijn bankrekening.

  Sterke punten
  Aardige mensen

  Zwakke punten
  Weinig kennis.
  Crash dieet volgen voor resultaat

  21 juli 2019