Reviews van deze auteur

Ik zag mijn zus veranderen en dacht dit wil ik ook

Review over Easy Slim

Mijn zus had niks gezegd over easyslim. Tot dat ik zag dat ze slanker werd en vroeg hoe ze dit deed. Hoe kon ze dit nou van mij verzwijgen terwijl ze wist dat ik ook bezig was met afvallen, wat niet lukte..
Heb meteen een afspraak gemaakt en val nu eindelijk af. Top dit

Sterke punten
Eindelijk wel afvallen

Zwakke punten
Geen

Heel sceptisch maar het werkt


Review over Easy Slim


Ik ben super sceptisch en dacht dat Easyslim een grap was. Maar toch was ik wel heel nieuwsgierig en wilde een paar kilo afvallen. Dit lukte mij niet alleen en een diëtiste heb ik ook al gehad maar is niks voor mij. Toen ik eenmaal op de behandelbank lag met de pads, juiste uitleg en een gezellig gesprek met de eigenaresse waren al mijn twijfels weg. Ik ga er voor. Met een goede inzet, wat shakes op de behandeldag zelf (je mag het uiteraard ook eerst zelf proberen met je eetpatroon op de behandeling maar ik wilde direct de knop helemaal om zetten) en voor de rest gewoon normaal eten. De eerste week was ik al een kilo kwijt!

Ik heb een half jaar abonnement en het gaat gestaagd. Ik ben tussendoor ook nog 3 weken op vakantie geweest. Normaal kom ik met zo’n vakantie zeker wel 4 kilo aan. Want ja.. Op vakantie is het genieten en je nergens zorgen overmaken. Nu was ik maar een kilo zwaarder. Ik heb me op mijn vakantie echt niet ingehouden. Ben wel bewuster omgegaan met wat ik eet maar heb meer dan genoten. Die kilo was er trouwens de week na de vakantie meteen weer af doordat ik weer bij Easyslim kwam.

Ben nu ongeveer 10 kilo kwijt in 13 weken. Mijn streven is 15 kilo dus dat gaat zeker wel lukken. Als ik op mijn streefgewicht zit kan ik er voor kiezen om 1 keer in de twee weken te komen ipv 1 of 2 keer in de week. Ik kijk op dat moment zelf wel of ik dat wil of liever gewoon wel 1 keer in de week blijf komen. Wat ik ook leuk vond is dat ik een kleinigheidje mee kreeg in een zelfontworpen easyslimtas.

Heb ook heel eventjes stil gestaan met het afvallen, dat was frustrerend maar best normaal als je aan het afvallen bent, was ongeveer 3 weekjes dat ik stil stond maar was zelf ook iets minder gemotiveerd op dat moment. Gelukkig merkte de eigenaresse dat aan mij en hebben ze mij weer gemotiveerd om door te zetten. Want ja soms verlies je het doel uit het oog en heb je dat ene steuntje in de rug nodig. Heel fijn!

Ik word ook geregeld gewogen en een meting gedaan betreft mijn vet percentage. Ik geloof dat dat ongeveer om de 5 behandelingen gedaan wordt. Vind ik toch spannend maar het valt me elke keer mee. Weeg zelf ook iedere twee dagen zodat ik het zelf in de hand kan houden.

Wat ik trouwens ook heel leuk vind is Koken met Easyslim. Dit hebben ze sinds kort heb ik begrepen. Soms zat ik met mijn handen in het haar want ik heb een gezin waarvoor ik iedere dag kook. Zelf koolhydraat beperkt eten maar je kinderen hebben die koolhydraten toch echt nodig. Nu heeft Easyslim recepten die heel gemakkelijk te maken zijn en je kan een extra ingrediënt toevoegen voor je familie. Fijn als je niet een chefkok bent.

Al met al ben ik dus blij dat ik met Easyslim ben begonnen. Ik val af, geniet van het leven en ken mijn lichaam beter. Ik word iedere dag gemotiveerder.

Sterke punten
Gemotiveerder in het leven dankzij Easyslim

reacties: