Reviews van deze auteur

En door!

Review over Easy Slim

Ik hou van een biertje en een wijntje, heb veel netwerkborrels en vind sporten eigenlijk zonde van mijn tijd. Easyslim is de ideale oplossing voor mij. Kan zelfs nog even werken als ik daar een uurtje lig. Maar meestal relax ik een uurtje.

Ik let wel weer iets op mijn voeding en val steady af. Het kan uiteraard sneller dat weet ik ook maar ik vind het prima zo. Hou het goed vol en bereik langzaam maar steady mijn doel.

Voor de mensen die eindelijk te weinig tijd hebben: easyslim! Houd je in shape en als je iets meer je best doet op het letten van je eten val je nog af ook.

Sterke punten
Doet gewoon wat ik wil

Zwakke punten
Jammer dat ik niet iedere dag een behandeling kan ondergaan, maar dat levert ook geen extra resultaat op is mij verteld.

Fijne mensen

Review over Easy Slim



Ik had het al een paar keer in de krant zien staan maar elke keer durfde ik het toch niet. Op 30 juli trok ik de stoute schoenen aan en heb een proef ingeboekt, ik was heel gespannen. Gelukkig waren de medewerkers heel vriendelijk en wisten mij op mijn gemak te stellen. Je geeft je toch “bloot” (ligt in je ondergoed) terwijl je je niet fijn voelt in je eigen lichaam. Na een duidelijke uitleg/intake was ik helemaal overtuigd. Dit is echt wat voor mij, fijn gevoel en niet pusherig. Want ze gaf aan, dit avontuur gaan we samen aan en je bent niet alleen. 
Ik lag op de behandelbank met een dekentje, wat roddelblaadjes en een glaasje water. Eigenlijk heel relaxt, tuurlijk voel je dat er iets gebeurt maar dat wil ik ook. 
Nu ben ik 6 weken verder en al 7 kilo kwijt! Zonder te veel poespas. Uiteraard heb ik mijn eetpatroon een beetje aangepast maar in het weekend drink ik toch echt mijn glaasje wijn wel, bedoel het moet ook nog wel leuk en leefbaar blijven. Ik voel me fit en steeds weer ietsjes beter in mijn vel. Heb nu een 10 rittenkaart maar ik ga daarna zeker door.

Bedankt Easyslim!

Sterke punten
Prettige sfeer, schoon, relaxt

Zwakke punten
Een van de behandelkamers heeft 1 licht die iets te fel is. Maar dat heb ik aangegeven en gaan ze wat aan doen

5 kilo kwijt in 4 weken

Review over Easy Slim

Ik ben echt blij met Easyslim. Ik vind het heel moeilijk om me aan voedingstips te houden maar doe het zeker wel 1 keer in de week, soms twee. Dus zonder te veel moeite. Ik denk er nu aan om aan de shakes te gaan die ze aanbieden zodat het eigenlijk nog makkelijker word en sneller gaat. Ik ben blij met het resultaat en snap de negatieve reacties niet hier eerlijk gezegd. Dan doe je zelf echt iets niet goed ben ik bang.

Sterke punten
effectief, niet te veel moeite. Fijne mensen

Zwakke punten
geen

Het is een samenwerking naar jouw doel

Review over Easy Slim

Mijn leven is veranderd, ik wist dat ik iets moest veranderen om te kunnen afvallen. Ik bedoel ben niet voor niks aangekomen! Stiekem weet iedereen waarom je aankomt alleen durven we het niet onder ogen te komen. Door hulp van Easyslim.nu hun apparaat en voedingstips op de dag van behandeling ben ik na 7 keer al 6 kilo kwijt. Wij zijn er met zijn allen tegen aan gegaan! Door dat ik deze stap heb genomen ben ik ook bewuster gaan leven en wat gaan bewegen. Ben blij met Easyslim.nu en dit is iets wat ik kan volhouden!

Sterke punten
Steun, vriendelijk, goede tips, persoonlijk, gezellig, eerlijk

Zwakke punten
Geen

Eindelijk van mijn zwangere buik af

Review over Easy Slim

Na veel in de sportschool gestaan te hebben, naar de dokter geweest te zijn zonder hulp of resultaat. Buikje bleef. Maar door Easyslim.nu kan ik eindelijk mijn kleding weer aan van voor mijn zwangerschap. Zou het iedereen aanraden.

Sterke punten
Doet wat ze beloven

Fijne methode, zeer tevreden

Review over Easy Slim

Ik wilde graag van mijn bierbuik af en door Easyslim is dat eindelijk mogelijk. Gewoon doen!

Sterke punten
Alles

Zwakke punten
-

reacties:

Review: De Easyslim belazer show

Beste anoniem/Johan,

Heeft u ervaring met ons? We ontvangen graag een mail van u op [email protected].
Wij betreuren het dat u zo negatief bent, ook tov mensen die blij zijn met ons.

De reclame werd als misleidend betiteld omdat wij op dat moment geen overzicht hadden van de resultaten. Die hebben we inmiddels wel. U kunt ze inzien bij elke Easyslim.nu vestiging. Uiteraard conform de privacywet.

Ik lees graag uw reactie.

Met vriendelijke groeten,
Easyslim.nu