en weer 1 kilo af

In de derde week weer 1 kilo er af ik had dit zondag al moeten plaatsen . totaal in 3 weken 5 kilo kwijt nog maar 1 kilo te gaan en dan ben ik op mijn streef gewicht ! Ben zo blij ik doe nog steeds elke ochtend en middag een reep en gewoon me avond eten 1x in de week een patatje ik had niet verwacht dat ik dit zou vol houden maar met dit resultaat gaat die lekker :-) .

Sterke punten
Dat ik het vol hou :-)

Bezoek Weight Care Reviews over Weight Care

9 reacties

Hoi Lizzy,

Ik had al even op het andere forum gekeken of je alweer jouw resultaat had geplaatst en toen zag ik dat je het op deze site had geplaatst :). Wat goed zeg!!!! Ik wou dat het bij mij zo snel ging. Ik ben in de eerste week 2 kg afgevallen. Ben nu met mijn 2e week bezig. Zaterdag ga ik mij wegen en dan hoop ik zo dat er weer 1kg af is. Ik neem sochtends een shake, rond 12.00 uur een reep, rond 16.00 uur een bakje magere yoghurt en als diner een shake. Soms neem ik in plaats van een shake kip met wokgroenten. Af en toe neem ik savonds een zakje weight care chips. Ik krijg per dag rond de 700/800 calorieën binnen. Ik fiets elke dag 30 minuten. Via een app hou ik precies bij wat ik eet en hoeveel lichaamsbeweging ik heb gehad.

Succes allemaal!

Hoi Lisa :-)

Goed hoor 2 kilo in 1 week .
Wees niet te streng voor je zelf hoor , ik eet gewoon me avond eten mee met me gezin , en drink veel groene thee goed voor de vocht verlies. En 1x in de week doe ik er niks aan zodat als ik me gewicht heb bereikt niet
snel aankomt . nou ik hou je ook in de gaten is leuk... Hoeveel wil jij afvallen totaal ,
Groetjes Lizzy

Hoi Lizzy,

Bedankt :)! Ik ben er ook erg blij mee.
Ja, daar heb je gelijk in. Ik heb al eerder weight care gedaan maar naar een paar weken viel ik terug in mijn oude eetgewoontes. Morgen ga ik gourmetten zal denken aan wat je hebt gezegd en er gewoon van genieten. In totaal wil ik ongeveer 7 kg afvallen. Ik woog 75 kg en ik wil sowieso onder de 70 kg wegen. Ik heb nog 7 weken en hoop ik in totaal sowieso 5 kg slanker te zijn.

Groetjes

Hoi Lisa ,
Ik woog 76 en weeg nu 71 ben 1.70 dus nog eigenlijk 1 kilo te gaan :-) maar omdat het aardig te doen is zo ga ik proberen voor 4 kilo en dan ben ik echt zo blij want dat is echt jaren geleden voor ik kinderen kreeg haha . maar geniet lekker van je avond eten morgen, moet gewoon
kunnen hoor :-) en die kilo's ga je zeker halen en gewoon af en toe iets lekkers nemen dan is het makkelijker om door te gaan :-) succes ik lees je bericht van de week :-)
Groetjes

Hoi Lizzy,

Dat is toevallig. Ik ben ook 1.70 m.
We hebben dus hetzelfde doel als streefgewicht haha.

Ik zal bij mijn volgende weegmoment mijn resultaat posten.

Groetjes & succes!

Ik heb mij gister middag even gewogen. Was zo nieuwsgierig. En ja hoor, er is toch weer een kilo vanaf! Gisteravond wel heel erg gezondigd bij het gourmetten maar ik heb er echt van genoten :) zal volgende week weer mijn resultaat posten. Succes!!

Ik heb me vandaag gewogen en ben weer 1 kilo afgevallen . dus na 4 weken 6 kilo !! Ben super blij met dit resultaat :-) in 4 weken tijd 6 kilo eraf . ben nu op me streef gewicht . ik ga proberen om nog 4 kilo eraf te krijgen volgende week zaterdag schrijf ik meer

Hoi Lizzy,

Hoe gaat het bij jou met afvallen? Bij mij gaat het goed.het gaat niet zo snel meer maar dat vind ik niet erg. Ik ben van 75.0 naar 71.4 gegaan. Ik hoop in de komende 5 weken nog 3 tot 4 kg af te vallen.

Succes!

Hoi Lisa ,

Goed hoor ! Elke kilo is nee genomen :-)
Ik ben even 2 weken gestopt en ga morgen weer verder . er is in die twee weken 1 kilo bijgekomen . dus valt mee nu 71 kilo en ik ga er weer 3 weken tegen aan . volgende week doe ik weer een berichtje .
Succes groetjes

Bezoek Weight Care Reviews over Weight Care

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Weight Care
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden