Reviews van deze auteur

Cambridge 500

Review over Cambridge Dieet

Ik ben 7 februari gestart met het CB500 dieet en ik ben inmiddels 16 kilo kwijt (nog 12 te gaan!). De eerste 5 dagen vond ik erg moeilijk, maar daarna trok het hongergevoel weg. In het begin had ik dagen dat ik me heel slap kon voelen, maar ook dat is inmiddels verdwenen. Ik ben erg blij met dit dieet, ik had de moed al bijna opgegeven. Ik verwacht nog een week of 9 door te moeten gaan en dan nog op-en afbouwen. En op gewicht blijven natuurlijk.

Nadeel vind ik dat ik eigenlijk niet kan sporten. Ik liep altijd veel hard, maar sinds ik met het dieet begonnen ben, was ik dan de hele dag niet lekker. Ik sport dus even helemaal niet meer. Jammer, maar het is het waard denk ik. Straks bouwen we het gewoon weer op.

Verder erg tevreden. Veel keuzes uit smaken en de repen zijn heerlijk. Makkelijk, duidelijk en snel resultaat. Ik vind de begeleiding wel heel fijn, zeker als ik het even niet meer zie zitten.

Het is géén makkelijk dieet mentaal en sociaal gezien. Als je ervoor gaat, moet je ook echt 100% zeker van je zaak zijn en je er echt op instellen.

Voor iedereen die ook CB gaat doen: veel succes!

Sterke punten
- Goede begeleiding
- Veel variatie in smaken
- Duidelijk en makkelijk
- Snel resultaat

Zwakke punten
- het vele water drinken (en daardoor het vele plassen)
- Niet of nauwelijks kunnen sporten

reacties: