Reviews van deze auteur

Gewerkt met de capsules

Review over Citroensapkuur

Het lijkt me duidelijk dat alleen de pillen innemen niet werken. Maar als je ook gaat letten op je eten etc. En je kan ook niet er van uitgaan dat zo'n pil meteen werkt. Als je werkt met shakes ga je daarna ook niet nog even naar de Macdonalds :)

Mijn ervaringen met de citroensapkuur zijn goed, geen hongergevoel, afvallen op de probleemplaatsen etc. Ben de eerste keer (2 potjes) rond de 8 kilo blijvend afgevallen. Ben pas voor de 2e keer begonnen en merk echt wel verschil.

Ik hoor juist weer meer negatieve verhalen over de shakes etc. Dat mensen te weinig calorie?n binnen krijgen, duizelig zijn en er niet mee kunnen stoppen omdat ze anders gaan jojo-en... Of wat er vaak in andere pillen zit: cafe?ne, om je meer energie te geven etc. Wat bij mij resulteert in een minder goed kunnen slapen.

En natuurlijk het ideale, de pillen... Makkelijk in je tas te stoppen en je kunt gewoon gezellig "mee- eten" ipv gezellig met je shakeje te zitten terwijl iedereen lekker eet ;)

Ik zeg niet dat het puur de pillen zijn dat je afvalt, maar ik geloof wel dat ze helpen. En anders hebben ze nog steeds een goed resultaat voor mijn huis/haar :) Dus al met al, ik wil er nog graag een kilo of 10 af hebben, dus ik ga nog een kuurtje doen!

Qua prijs, als je een beetje zoekt, heb je ze voor nog geen 12 euro per stuk. (1 potje = 20 dagen, ik ben voor 12 weken 45 euro kwijt)

Sterke punten
- Capsules
- Ook andere effecten
- Geen cafe?ne.
- Bij de capsule vorm weinig/geen "bijwerkingen" de eerste dagen (heb zelf nergens last van gehad!)

Zwakke punten
- Niet denken dat alleen een pilletje innemen voldoende is! Wondermiddelen bestaan niet, anders zou iedereen die wel gebruiken.

reacties: