Power Slim is ontwikkeld door diëtisten en te volgen bij meer dan 240 centers in Nederland PowerSlim betekent niet minder eten, maar ànders eten. Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs. Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

PowerSlim Reviews

  Werkt en voelt goed

  Door dit te volgen vliegen de kilo's eraf! En ik kom niets te kort, ik ga uit eten, bbq, maar dan wel anders dan dat ik dat voorheen deed.
  Dat je elke week naar een coach moet motiveert enorm!
  Elke week weer de uitdraai te zien van je vorderingen geeft een stimulans!
  Daarnaast ga je langzaam weer opbouwen naar een normaal eetpatroon, waarbij je leert letten op hoeveel koolhydraten je nodig hebt en eet.
  Nog een jaar na het behalen van je streefgewicht blijf je onder controle, elke maand een consult om je op de goede weg te houden!
  Ik kan dit iedereen aanbevelen!

  Sterke punten
  Snel resultaat
  Geen spierafbraak door de grote hoeveelheid eiwitten
  Lekkere producten
  Ook te combineren met wat je zelf lekker vindt
  Past binnen een druk gezinsleven

  Zwakke punten
  De eerste 3 dagen zijn, omdat je dan in ketose raakt zwaar, maar even doorzetten en je krijgt alleen maar meer energie!

Bezoek PowerSlim

Schrijf je eigen review