Eindelijk weer aan de lijn met Modifast Intensive !

Eindelijk weer aan de lijn met Modifast Intensive !

Hallo,
Ik begin vandaag met Modifast. Ik heb het enkele jaren geleden gebruikt op advies van de dokter en dietiste. Ik ben toen heel intensive bezig geweest en enorm veel afgevallen in kilogrammen , maar ook in centimeters. In totaal was ik in 10 weken tijd ruim 15 kilo eraf en op mijn buik en taille ongeveer 17 tot 18 cm eraf ( zonder sporten )
Nu ben ik twee zwangerschappen verder met alle gevolgen van dien en een enorme overgewicht na mijn bevallingen. Ik weeg vandaag precies 109,5 kg. Dat is extreem zwaar voor een lengte van 1m.60 Ik wil niet meer met al dat overgewicht sjouwen. Tot nu toe heb ik geen gezondheidsklachten, maar de kans dat het mis kan gaan is groot. Ik wil mijn kindjes en mijn man al die ellende niet aandoen.
Ik heb er alle vertrouwen in dat ik met Modifast weer zoveel zal afvallen. Het zal zwaar zijn, maar ik heb de knop nu eindelijk kunnen omzetten en ik ga er echt voor. Ik heb nog een lange weg te gaan en ik wil de lat niet te hoog leggen voor mezelf, maar uiteindelijk moet ik meer dan 50 kilo afvallen wil ik fit en gezond door het leven. Ik geef mezelf tot eind van het jaar 2012 om daaraan te werken. De sportschool zal me ook vaker zien. Ik hou jullie op de hoogte ! Wish me luck !

Gr. Smeeta

Sterke punten
*Heel snel en makkelijk !
* Geen ingewikkelde maaltijden !
* Omgerekend in gemiddelde prijs wat je per dag zou uitgeven aan eten of snacks is dit goedkoop !
* met doorzettingsvermogen boek je mooie resultaten.

Zwakke punten
* Is gegeven moment een beetje saai!
* Uiteten met familie en vrienden is een probleem, want je kunt in het begin niet mee-eten, in fase C wel weer, maar goed opletten geblazen !

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

5 reacties

Dag Smeeta,

vandaag ben ik begonnen met modifast intensive. Ik wil graag 35 KG afvallen. Ik vind het wel erg moeilijk. Vooral de lekkere trek.

Hoe gaat het nu bij jou? Ben je al wat afgevallen en houd je dit goed vol?

groetjes

Hallo Nissa,
Het is inderdaad heel moeilijk, maar is effe doorbijten. De eerste 3 dagen zijn zwaar, maar daarna went het wel. Veel water drinken en bij lekkere trek een stuk komkommer eten of een rauwkostsalade maken en eten. Het zal jou zeker lukken. Succes ermee. Ik denk wel dat ik wat ben afgevallen. Ik ben bewust nog niet op de weegschaal gaan staan, maar voel het wel aan mijn trouwring, die wordt nu al slapjes aan mijn vinger en m'n gezicht is iets smaller geworden. Dus het gaat wel. Maar ik blijft posten om jullie om de hoogte te houden.

Gr. Smeeta

Hoi Smeeta,

Vandaag is dag 2...Dag 1 ging best wel goed, alleen in de avond was het wel even moeilijk toen het gezin ging eten.
Ik heb de eerste shake van vandaag al op en die smaakte al wel beter als gister. Maar honger heb ik gelukkig niet. Ik heb bij de tuinen de Chinese thee Nan Yu gekocht. De medewerkster vertelde dat veel mensen die combineren met modifast. Omdat die hongerstillend is en vetoplossend. Ik weet niet of het het idee is of dat het echt werkt maar ik heb geen honger.

Hoelang ga jij de 3 shakes per dag doen? Ik las dat het maximaal 3 weken mag, maar ik ben dan nog lang niet in de buurt van mijn streefgewicht. Weet jij toevallig of je dit dan langer mag gebruiken?

Gr. Nissa

Hallo Nissa,
Eigenlijk is face1 3 weken lang, maar ik heb het oen onder begeliding gedaan van de dietiste en dat was 10 weken lang. Ik mocht wel na de eerste 3 weken tussendoor rauwkost erbij ( komkommer, tomaat en gemegde salade met dressing ) Dat zorgde ervoor dat ik de erste 10 weken gewoon door kon met 3 shakes per dag.
Maar het was enorm zwaar, maar ik verloor toch wat kilo's.
Kijk je moet het zo zien, wat eraf is is eraf en dan ga je gewoon weer verder. Bij face 2 waar je 2 zakjes mag, val je ook gewoon af, maar dan op een lager tempo. Probeer niet al te veel te focussen op het gewicht verlies, maar focus je mer op de verloren aantal centimeters ! Je zal dan zien dat je wel smaller en slanker wordt, ook al wijst de weegschaal iets anders.

Succes ermee Nissa !

Dag Smeeta,

Hoe gaat het nu bij jou? Bij mij gaat het wel goed en tot nu toe niet stiekem gesjoemeld. Bedankt voor je advies. De cm zijn inderdaad belangrijk.

Ik ben ook echt van plan om hiermee verder te gaan. Waar ik vandaag helaas achter ben gekomen is dat de dietiste niet meer wordt vergoed. Daar baal ik ontzettend van. Ben ik er nu eindelijk klaar voor om het gevecht met mijn gewicht aan te gaan is het uit het zorgpakket gehaald. Ik wilde namelijk voor ik zou afbouwen met modifast via de huisarts bij een dietiste gaan lopen. Dit om te zorgen dat het gewicht er ook afblijft en dat ik beter voedingspatroon kan creeëren. Ik weet namelijk niet zo goed hoe ik dat moet doen. Ik wil het wel graag maar ben mij nog niet bewust van welke voedingen nou de juiste zijn en welke niet. Ook moet ik leren meer te varieren.

Hoe ga jij het doen na modifast?

Groetjes Nissa

Bezoek ModiFast Reviews over ModiFast

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ModiFast
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden