Eazy Shape is momenteel het beste dieetproduct van Nederland. Onderzoek wijst uit dat het eiwitdieet een effectieve manier is om af te vallen. De speciale formule van de Eazy Shape eiwitdieet shakes bevat hoogwaardige eiwitten, voedingsvezels en natuurlijke voedingsbronnen die u ondersteunen bij het snel, maar ook verantwoord en blijvend bereiken van uw streefgewicht. Daarnaast pakt het vooral ook probleemgebieden aan zoals buik, billen en benen. Kortom, met Eazy Shape is het figuur van uw dromen binnen bereik!

Eazy Shape Reviews

  heb betere gehad

  Ik heb de shakes aarbei en chocola besteld. Zit aan beide kraak nog smaak, geprobeerd met water en met melk. Met water is het helemaal niet lekker met melk gaat het nog wel. Vult slecht, heb totaal geen verzadigd gevoel na het drinken van de shake.
  Resultaat nog niet bekeken, denk niet dat ik het lang genoeg volhoud om daar een zinnig woord over te zeggen.

  Sterke punten
  Handige meeneemzakjes, prijs is redelijk in vergelijking met andere producten en er zit geen aspartaam in (volgens het zakje dan)

  Zwakke punten
  vult niet
  weinig smaak
  zelf melk product nog toevoegen
  snel weer trek

  afgevallen, maar wel problemen met blaas

  Nadat ik 2 dagen met de shakes bezig was, kreeg ik erg veel last van mijn blaas. Bijna blaasontsteking. Dus direkt extra cranberry-sap genomen. Dit zijn wel extra koolhydraten. Maar het hielp wel. Nu, na 2 weken, al bijna 4 kilo kwijt, maar nog steeds een dreigende blaasontsteking. De shakes zijn lekker van smaak, de maaltijd suggesties zijn prima. Op naar nog 2 weken "shaken".

  Sterke punten
  Shakes zijn lekker van smaak, alleen de banaan is erg zoet. Lekker zijn de chocolade-reepjes voor tussen door.

  Zwakke punten
  Bij mij een vervelend bijverschijnsel in de vorm van een dreigende blaasontsteking.

  Snel afgevallen met Eazy Shape, ik voel me weer gezond en goed!

  Ik heb de Eazy Shape shakes eerst 2 maanden gebruikt en het ging erg snel. In totaal ben ik toen 13 kilo afgevallen. De eiwitshakes voorkomen honger en smaken prima dus veel moeite heb ik er niet mee gehad. Wel soms last van obstipatie, maar dankzij de tips op de website ging dat ook weer goed.

  Na een vakantie van 3 weken ben ik er weer 2 maanden mee doorgegaan. In die tijd ben ik nog eens 12 kilo afgevallen! In totaal dus 25 kilo en sindsdien (6 maanden geleden) ben ik maar 1 kilo weer aangekomen.

  Van mij dus een dikke + voor Eazy Shape, ik voel mij weer gezond en zit lekker in mijn vel!

  Sterke punten
  * snel resultaat
  * de eiwitshakes zijn lekker
  * je voelt je gezond en fit
  * prima begeleiding
  * betaalbaar

  Zwakke punten
  * af en toe wat moeite met de stoelgang

  erg goed product

  Ik heb het dieet 3 maanden lang gevolgd en ben maar liefst 23 kilo kwijtgeraakt. Wat ik leuk vond aan dit dieet is dat je erg snel afvalt en dat het makkelijk vol te houden is. Bovendien ging ik er ook gezonder uitzien. Een ander positief punt is de online steun die je krijgt van de e-coach. Op deze manier krijg je allerlei tips en persoonlijk advies. Meestal ben je een fortuin kwijt als je een afslank product en persoonlijke begeleiding combineert. Maar eazy shape was zeker betaalbaar: voor €60 kreeg ik een maandpakket plus persoonlijke begeleiding. Al met al kan ik het product iedereen met gewichtsproblemen aanraden.

  Sterke punten
  - snel afvallen
  - makkelijk vol te houden
  - persoonlijke begeleiding
  - betaalbaar
  - smaakt lekker
  - gezond

  Zwakke punten
  - eerste paar dagen last van hongerbuien gehad

Bezoek Eazy Shape

Schrijf een review