EasyFit Premium

Fitter met alternatief voor fitness | EasyFit Premium Wil je afvallen of fitter worden? Op zoek naar fitness? EasyFit heeft voor jou de oplossing met 100% tevredenheidsgarantie. Start met de Gratis Proefweek.

EasyFit Premium Reviews

    Oplichters

    Via facebook kwam ik op Easyfit Scheveningen uit. De advertentie gaf aan dat je binnen 3 maanden kon opzeggen als het concept die zij hebben niet voor je werkt. Ik heb reuma en heb dat ook aangegeven tijdens de intake. Dit was dus de ideale oplossing om te kijken of het lichamelijk haalbaar was om daar te kunnen sporten. Na een aantal lessen zijn mijn klachten zodanig verergerd dat ik genoodzaakt ben om te stoppen. Helaas blijkt nu achteraf kan dat niet zomaar. Ze houden me aan een contract van 18 maanden terwijl ik heb aangegeven dat het concept niet werkt voor mij en dat ik vrijblijvend binnen 3 maanden kon opzeggen. Zij verwijzen naar algemene voorwaarden die ik nooit heb ontvangen, en tot op de dag van vandaag zijn ze me ook niet toegezonden.

    Sterke punten
    Geen. Slechte begeleiding. Slechte follow up. Wordt geen rekening gehouden met blessures. Het gaat ze maar om 1 ding en dat is zakken vullen.

Bezoek EasyFit Premium

Schrijf een review